Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista/cat/blogi/

Tuotteet 1-5 / 44

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Tehosta kodinhoitohuoneen säilytys helposti näillä vinkeillä

Kodinhoitohuoneen säilytystarpeet vaihtelevat paljon elämäntilanteen ja perheen koon mukaan. Toisilla kodinhoitohuone toimii kätevänä lisäsäilytystilana arjessa, kun taas toisilla sen käyttötarkoitus on pitkälti koko perheen pyykkihuolto. Kodinhoitohuoneen kaapit ovat monessa taloudessa kuitenkin juuri niitä kaappeja, joihin kertyy tavaraa vähän sieltä ja täältä aina remontista ylijääneistä ruuveista perintölakanoihin ja hikisistä sukista harrastusvälineisiin.

Lue lisää »

Seinakiskojarjestelma luo mukautuvia mahdollisuuksia sailytykseen

Säilytysjärjestelmät ovat yksi niistä kodin toiminnallisuuden osa-alueista, joita ei haluta uudistaa joka vuosi. Usein ne ovat kuitenkin myös asia, jonka suunnitteluun ei haluta käyttää ylimääräistä aikaa, rahaa tai vaivaa. Saatetaan ajatella, että on lopulta aivan sama, millaiset säilytysjärjestelmät kotiin asentaa, vaikka tuotteiden välillä voi olla isojakin eroja pitkässä juoksussa. Tässä tekstissä kerromme hieman seinäkiskojärjestelmästä, joka luo monipuolisesti mahdollisuuksia kodin säilytykseen.

Lue lisää »

Epakaytannollinen keittio? Nain laitat sailytysratkaisut kuntoon!

Keittiössä voi olla näennäisesti paljon säilytystilaa, kaappeja ja lokeroita eri tarkoituksiin. Olemassa olevan keittiön säilytysratkaisut voivat kuitenkin olla omaan tarpeeseen hyvinkin epäkäytännölliset, eivätkä näin ollen palvele omaa arkea parhaalla mahdollisella tavalla. Toisinaan keittiön säilytysratkaisut ovat toiminnallisuudeltaan hankalat, jolloin keittiössä joutuu ottamaan paljon ylimääräisiä askeleita, eivätkä tavarat tunnu löytävän millään takaisin paikoilleen. Joskus taas kaapit eivät tunnu riittävän kaikkien tavaroiden säilytykseen.

Lue lisää »

Miksi kannattaa valita muunneltava sailytysjarjestelma?

Monesti säilytysjärjestelmistä puhuttaessa keskitytään laatuun, kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen, mutta eräs säilytysjärjestelmien avainelementti jää usein vähemmälle huomiolle: muunneltavuus. Kun päättää panostaa pitkäikäisiin säilytysratkaisuihin, tulee huomioida se, että elämäntilanteet ehtivät muuttua matkalla suurestikin. Saman säilytysjärjestelmän tulisi siis taipua mahdollisesti muuttuviin harrastuksiin, perheenlisäykseen ja muihin elämän osa-alueisiin, jotka liittyvät kodin säilytykseen. Arki voi olla viiden vuoden päästä hyvin erilaista kuin nyt, mutta kodin säilytyksen tulisi silti seurata helppokäyttöisesti perässä!

Lue lisää »

Toimiva kylpyhuoneen sailytys tehostaa arkea

Kylpyhuone on keittiön ohella yksi arjen toiminallisuuden kulmakivistä. Siellä vietetään päivittäin yllättävän paljon aikaa, ja se on myös yksi niistä kodin tiloista, joihin syntyy nopeasti sotkua ja kaaosta ilman selkeitä ja toimivia säilytysratkaisuja. Kylpyhuoneissa on usein rajattu määrä tilaa, johon tulisi saada mahtumaan koko perheen tarpeet ja tavarat. Tämä luo omat haasteensa säilytykselle kosteiden olosuhteiden lisäksi.

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 44

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva