Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista/cat/blogi/

Tuotteet 1-5 / 7

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
Nouseva

Kodin järjestäminen syksyn aikana


Syksyn saapuessa kaivetaan kynttilät esiin ja uppoudutaan sohvannurkkaan viltin alle. Pimenevät illat luovat tunnelmallisia varjoja, eivätkä ympäri kotia lojuvat tavarakasat näytä enää yhtään niin pahalta, kuin kesäisessä auringonpaisteessa. Vaikka mieli tekisi tuudittautua syksyn tunnelmointiin ja kotoiluun, pidä mielessä, että syksyiset illat ovat mitä mainioin aika käydä läpi kodin tavaroita ja pistää paikat ojennukseen. Vuodenajan ja säiden vaihtuessa esimerkiksi vaatteiden säilytys on hyvinkin ajankohtaista syksyllä. Älä siis odota tammikuussa alkavaa uutta elämää, vaan järjestä koti kuntoon pitkin syksyä!

Lue lisää »

Varastohylly vai lankakori?

14.9.2017 17.09

Varaston säilytysratkaisut

 

Vaikka varasto ja säilytys kulkevat käsi kädessä, on varasto yksi niistä kodin tiloista, jonka siivoaminen ja järjestyksessä pitäminen jää harmillisen vähälle huomiolle. Varaston säilytys ja olemassaolo on helppo unohtaa, eikä varaston järjestämiseen tunnu ikinä löytyvän sopivaa aikaa. Moni heittää tavarat nopeasti sisään ja sulkee oven, jotta varaston kaaosta ei tarvitsisi miettiä. Eikö olisi mukavampi, jos puutarhatuotteet, harrastusvälineet ja työkalut löytäisivät kaikki oman paikkansa ja pysyisivät siistissä järjestyksessä? Myös vaatteiden säilytys varastossa on helppoa, kun säilytysratkaisut on mietitty hyvin. Me keräsimme vinkit, joiden avulla varaston käyttö tehostuu!

Lue lisää »

Opiskelijan eteinen

 

Syksyn saapuessa muuttokuormat liikkuvat ympäri Suomea, kun opiskelijat asettuvat lukuvuotta varten uusiin koteihin. Joillekin homma on jo tuttua kauraa, mutta toiset itsenäistyvät ensimmäistä kertaa vanhemmistaan. Voisi kuitenkin sanoa, että kaikilla opiskelijoilla on yhteinen ongelma: opiskelija-asuntoja harvoin on siunattu ylimääräisillä neliöillä, eivätkä niiden säilytysjärjestelmät huimaa päätä. Useimmille opiskelija-asunto on yksiö, kaverin kanssa jaettu kaksio tai soluasunto, jossa omaa tilaa on vain huoneen verran. Millaiset säilytysratkaisut toimivat opiskelijan tarpeisiin? Kuinka hyödyntää opiskelijakodin säilytystilat niin, että tilaa jää myös elämiseen?

Lue lisää »

Lankakorit 600x250px

 

Lankakorit ovat ominaisuuksiltaan loistavia, kun haluat tehostaa säilytystilojen käyttöä ja varmistaa, että tavarat pysyvät siististi ojennuksessa. Parhaimmillaan voit optimoida lankakorien avulla tilankäytön niin, ettei kaappeihin jää turhaa hukkatilaa, vaan niiden koko sisusta voidaan hyödyntää tehokkaasti säilytykseen. 

Lue lisää »

Kesä

 

Kesämökkejä on laidasta laitaan, alkeellisista mummonmökeistä luksushuviloihin. Yhteistä kaikille mökeille on kuitenkin se, että kun säilytysratkaisut on mietitty toimiviksi, on loma-asuminen astetta mukavampaa. Monille  mökki on kesäloman ykköskoti, minkä vuoksi tavaraa ja tarvikkeita tulee kannettua mökille paljonkin. Etenkin lapsiperheissä tavaran määrä korostuu. Jos säilytysratkaisut eivät ole kunnossa, on mökki pian kaaoksen vallassa, kun tavarat leviävät minne sattuu.

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 7

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
Nouseva

Back to top