Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista/cat/blogi/

Tuotteet 1-5 / 43

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Seinakiskojarjestelma luo mukautuvia mahdollisuuksia sailytykseen

Säilytysjärjestelmät ovat yksi niistä kodin toiminnallisuuden osa-alueista, joita ei haluta uudistaa joka vuosi. Usein ne ovat kuitenkin myös asia, jonka suunnitteluun ei haluta käyttää ylimääräistä aikaa, rahaa tai vaivaa. Saatetaan ajatella, että on lopulta aivan sama, millaiset säilytysjärjestelmät kotiin asentaa, vaikka tuotteiden välillä voi olla isojakin eroja pitkässä juoksussa. Tässä tekstissä kerromme hieman seinäkiskojärjestelmästä, joka luo monipuolisesti mahdollisuuksia kodin säilytykseen.

Lue lisää »

Epakaytannollinen keittio? Nain laitat sailytysratkaisut kuntoon!

Keittiössä voi olla näennäisesti paljon säilytystilaa, kaappeja ja lokeroita eri tarkoituksiin. Olemassa olevan keittiön säilytysratkaisut voivat kuitenkin olla omaan tarpeeseen hyvinkin epäkäytännölliset, eivätkä näin ollen palvele omaa arkea parhaalla mahdollisella tavalla. Toisinaan keittiön säilytysratkaisut ovat toiminnallisuudeltaan hankalat, jolloin keittiössä joutuu ottamaan paljon ylimääräisiä askeleita, eivätkä tavarat tunnu löytävän millään takaisin paikoilleen. Joskus taas kaapit eivät tunnu riittävän kaikkien tavaroiden säilytykseen.

Lue lisää »

Miksi kannattaa valita muunneltava sailytysjarjestelma?

Monesti säilytysjärjestelmistä puhuttaessa keskitytään laatuun, kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen, mutta eräs säilytysjärjestelmien avainelementti jää usein vähemmälle huomiolle: muunneltavuus. Kun päättää panostaa pitkäikäisiin säilytysratkaisuihin, tulee huomioida se, että elämäntilanteet ehtivät muuttua matkalla suurestikin. Saman säilytysjärjestelmän tulisi siis taipua mahdollisesti muuttuviin harrastuksiin, perheenlisäykseen ja muihin elämän osa-alueisiin, jotka liittyvät kodin säilytykseen. Arki voi olla viiden vuoden päästä hyvin erilaista kuin nyt, mutta kodin säilytyksen tulisi silti seurata helppokäyttöisesti perässä!

Lue lisää »

Toimiva kylpyhuoneen sailytys tehostaa arkea

Kylpyhuone on keittiön ohella yksi arjen toiminallisuuden kulmakivistä. Siellä vietetään päivittäin yllättävän paljon aikaa, ja se on myös yksi niistä kodin tiloista, joihin syntyy nopeasti sotkua ja kaaosta ilman selkeitä ja toimivia säilytysratkaisuja. Kylpyhuoneissa on usein rajattu määrä tilaa, johon tulisi saada mahtumaan koko perheen tarpeet ja tavarat. Tämä luo omat haasteensa säilytykselle kosteiden olosuhteiden lisäksi.

Lue lisää »

Kodin jatehuolto helpoksi nailla vinkeilla

Kodin jätteiden lajittelu ja jätehuolto on monelle pakollinen paha, joka usein hoidetaan olemassa olevien jäteratkaisujen varassa. Usein nämä valmiit ratkaisut eivät kuitenkaan palvele käyttäjänsä tarpeita täydellisesti, sillä ne on suunniteltu geneerisesti, ilman yksilöintiä omaan arkeen. Tämän vuoksi roskiskaappia joutuu usein siivoamaan, kun jätteet eivät pysy omissa astioissaan tai kaappiin joutuu tunkemaan enemmän tavaraa kuin sinne todellisuudessa mahtuu. Myös esimerkiksi lasin, metallin, muovin ja muiden lajiteltavien jätteiden säilytys voi aiheuttaa harmaita hiuksia. Onneksi omaan arkeen sopivan jätehuoltokokonaisuuden luominen on helppoa. Näillä vinkeillä onnistut!

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 43

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva