Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista/cat/blogi/

Tuotteet 1-5 / 36

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Kuinka säilyttää kengät helposti ja tyylikkäästi?

Kevät tuo mukanaan auringonvalon ja kurakelien lisäksi kenkämeren. Kun aamulla voi olla pakkasta, mutta iltapäivällä pärjää ballerinoilla, kasaantuu kodin eteiseen kasapäin erilaisia kenkävaihtoehtoja. Kenkiä ei tahtoisi tieten tahtoen pilata huonoilla säilytysvalinnoilla. Kenkien pinnat nimittäin kuluvat ja likaantuvat, jos kenkiä säilyttää kasassa tai kovin tiiviissä tilassa. Perinteinen hyllylevy kerää puolestaan pintaansa kaiken kenkien pohjasta putoavan hiekan, tehden koko kaapista epäsiistin. Apu kenkien helppoon ja tyylikkääseen säilytykseen löytyy yksinkertaisesta, mutta nerokkaasta säilytysjärjestelmästä.

Lue lisää »

Mistä tunnistaa laadukkaan lankakorin?

Lankakorien mahdollisuuksista säilytysratkaisuina puhutaan paljon, eikä suotta. Nämä korit ovat monessa mielessä mainio ratkaisu kaikenlaisiin säilytystarkoituksiin. Lankakoreja on markkinoilla paljon, ja saattaa olla, että ne näyttävät monen silmään kaikki samalta. Toisinaan voi olla vaikea hahmottaa, mistä eri mallisten ja merkkisten lankakorien hintaerot johtuvat. Lankakorin hintaan vaikuttavat esimerkiksi valmistusmateriaali, muotoilu, kiskomekanismi ja koko. Mistä tunnistaa laadukkaan lankakorin ja mitä tulee ottaa huomioon lankakoria valitessa?

Lue lisää »

3 vinkkiä kodinhoitohuoneen säilytykseen

Kodinhoitohuone on tila, joka on jatkuvassa käytössä arjessa. Etenkin perheissä, joissa on useampi jäsen, laulaa pesukone useamman kerran viikossa, eikä pyykkivuorilta voi välttyä. Kodinhoitohuoneessa säilytetään usein myös muita kodin ylläpitoon liittyviä tavaroita ja tarvikkeita sekä kodin tekstiilejä, kuten lakanoita ja pyyhkeitä. Kodinhoitohuoneen toiminnallisuus on yksi arjen helppouden kulmakivistä, eikä ole aivan sama, kuinka tavarat on tilaan järjestelty. Kuinka syntyy toimiva kodinhoitohuoneen järjestys ja millaisia ratkaisuja se vaatii?

Lue lisää »

Nain laitat kylpyhuoneen säilytysratkaisut kuntoon

Kylpyhuone on yksi kodin tiloista, jossa säilytettävää riittää, mutta säilytysratkaisut ovat usein rajalliset. Toisen haasteen kylpyhuoneen säilytykseen tuo se, että kyseessä on usein kostea tila, mikä rajoittaa säilytysratkaisujen valintaa entisestään. Kuinka tehostaa kylpyhuoneen säilytys ja ottaa koko hyöty irti pienestäkin tilasta?

Lue lisää »

Top 5 vinkit kodin järjestämiseen

Koteja, ihmisiä, perheitä ja mahdollisuuksia on yhtä monta kuin meitä maapallolla, minkä vuoksi kodin järjestäminen on asia, johon jokainen luo omat rutiinit ja toimintatavat. Kodin järjestäminen ja säilytysratkaisut puhuttavat säännöllisesti, sillä nykymaailmassa omistamme enemmän tavaraa kuin kaappeihin mahtuu, eikä säilytystilojen pitäminen siistinä ole arjen prioriteettilistan kärjessä. Kokosimme yhteen viisi moneen tilanteeseen sopivaa järjestysvinkkiä, joiden avulla otat oman kotisi järjestysasiat haltuun!

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 36

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Back to top