Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista/cat/blogi/

Tuotteet 1-5 / 28

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Kuinka ottaa sailytys osaksi sisustusta?

Säilytysratkaisuja ei usein mielletä sisustuksellisina asioina, vaan enemmänkin pakollisena pahana, joka halutaan mahdollisimman tehokkaasti pois näkyvistä. Usein säilytysratkaisut onkin kätevä peittää ovien taakse piiloon, mutta parhaimmillaan ne voivat olla tyylikäs osa sisustusta ja aidosti ilo silmälle. On kuitenkin joitain asioita, joita on hyvä huomioida silloin, kun pohtii sisustuksellisia säilytysratkaisuja. Keräsimme yhteen muutaman tärkeän pointin.

Lue lisää »

Toimiva jatehuolto on onnistuneen arjen yidn

Kiskoiltaan putoava jätevaunu, epäkäytännölliset ämpärit, haisevat biojäteastiat ja kaikin puolin omaan käyttöön sopimattomat jätehuollon ratkaisut ovat yksi kodin järjestyksen loputtomalta tuntuvista ongelmakohdista. Jokaisessa kodissa tulee jonkin verran jätettä, eivätkä valmiit jätehuollon ratkaisut aina vastaa juuri omiin pulmakohtiin.

Lue lisää »

Nain valitset sopivat sailytysratkaisut

Etenkin kesäkuukausien saapuessa tuntuu, ettei kodin säilytysasioille olisi yhtään ylimääräistä aikaa. On juhlia, lomasuunnitelmia ja muita menoja, jotka pitävät visusti kaukana kotoa. Sitten, kun kodissa jossain vaiheessa ehtii piipahtamaan, on perussiivouksen suhteen sen verran tehtävää, etteivät isommat järjestysurakat ole ensimmäisinä mielessä. Kesä on kuitenkin mainiota aikaa kääntää katseet kodin järjestämiseen sekä laittaa koti kuntoon syksyä ja talvea varten.

Lue lisää »

Nain valitset sopivat sailytysratkaisut

Säilytysjärjestelmät ovat iso osa kodin toimivuutta ja yleisilmettä, minkä vuoksi niiden valitseminen voi joskus tuntua haastavalta. Kun otat hetken ja pysähdyt miettimään kotisi pohjaratkaisuja ja säilytystiloja, saatat huomata, että ne voisivat toimia paljon tehokkaammin. Vaikka jokainen koti on erilainen, on onneksi olemassa muutamia yleispäteviä neuvoja, joita pystyy hyödyntämään kotiin kuin kotiin.

Lue lisää »

Lankakori kodin kulmakivi

Arjen pyörittäminen sujuu astetta mukavammin, kun säilytysratkaisut on mietitty omaan käyttöön sopiviksi. Lankakori on monipuolinen ja kestävä kodin säilytyksen kulmakivi, joka taipuu kaikenlaiseen säilytykseen. Kokosimme yhteen muutaman idean, kuinka lankakoreja voi hyödyntää kodin eri tiloissa.

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 28

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Back to top

--www-lankajamuovi-fi-ok--