Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista/cat/blogi/

Tuotteet 1-5 / 10

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
Nouseva

Kodin suursiivous

 

Oletko siivousintoilija, jonka koti on läpi vuoden tiptop ja järjestyksessä? Vai teetkö suursiivouksen kerran vuodessa ja kiroat, kuinka pahasti koti onkaan päässyt kaaoksen valtaan? Maratonsiivous uuvuttaa, joten eikö olisi mukavaa, jos kodin järjestys pysyisi tasaisesti yllä ympäri vuoden? Vaikka siivous olisi inhokkihommaasi, selviät urakasta helpoiten, kun jaat kodin ylläpidon eri kuukausille. Näin tavarat pysyvät järjestyksessä, kodin yleisilme ojennuksessa ja säilytystilat siistinä.

Lue lisää »

joulusiivous

 

Joulusiivous on monen perheen painajainen, joka ajaa vanhemmat hermoromahduksen partaalle. Kuinka ehtiä siivota koko koti kaappeineen juhlakuntoon kaiken muun kiireen keskellä? Joulusiivouksen ja kodin järjestelyn ei onneksi tarvitse olla stressaavaa. Kokosimme muutaman vinkin, joilla teet joulusiivouksesta astetta mukavampaa.

Lue lisää »

Miksi hankkia toimivat sailytysjarjestelmat

 

Puhumme paljon siitä, millaiset säilytysratkaisut toimivat eri tarkoituksiin ja kuinka säilytysratkaisuja muuttamalla saa kodin säilytyspotentiaalista kaiken irti. Mutta miksi toimivat säilytysjärjestelmät ovat niin tärkeä osa arkea ja kodin ilmettä? 

Erilaisia säilytystarpeita on yhtä paljon kuin meitä ihmisiä, minkä vuoksi on tärkeää, että oman kodin säilytysjärjestelmiä pystyy muokkaamaan itselleen sopiviksi. Vaikka tarpeet ovat erilaisia, on muutamia asioita, jotka yhdistävät kaikkia säilytysongelmien kanssa painivia: kodin halutaan olevan siisti, tavaroiden halutaan löytyvän helposti ja säilytysjärjestelmien halutaan olevan kestäviä. Lanka ja Muovin tuotteet on suunniteltu kestämään käyttöä ilman, että käytännöllisyys ja tyylikkyys kärsii.

Lue lisää »

Kodin järjestäminen syksyn aikana


Syksyn saapuessa kaivetaan kynttilät esiin ja uppoudutaan sohvannurkkaan viltin alle. Pimenevät illat luovat tunnelmallisia varjoja, eivätkä ympäri kotia lojuvat tavarakasat näytä enää yhtään niin pahalta, kuin kesäisessä auringonpaisteessa. Vaikka mieli tekisi tuudittautua syksyn tunnelmointiin ja kotoiluun, pidä mielessä, että syksyiset illat ovat mitä mainioin aika käydä läpi kodin tavaroita ja pistää paikat ojennukseen. Vuodenajan ja säiden vaihtuessa esimerkiksi vaatteiden säilytys on hyvinkin ajankohtaista syksyllä. Älä siis odota tammikuussa alkavaa uutta elämää, vaan järjestä koti kuntoon pitkin syksyä!

Lue lisää »

Varastohylly vai lankakori?

14.9.2017 17.09

Varaston säilytysratkaisut

 

Vaikka varasto ja säilytys kulkevat käsi kädessä, on varasto yksi niistä kodin tiloista, jonka siivoaminen ja järjestyksessä pitäminen jää harmillisen vähälle huomiolle. Varaston säilytys ja olemassaolo on helppo unohtaa, eikä varaston järjestämiseen tunnu ikinä löytyvän sopivaa aikaa. Moni heittää tavarat nopeasti sisään ja sulkee oven, jotta varaston kaaosta ei tarvitsisi miettiä. Eikö olisi mukavampi, jos puutarhatuotteet, harrastusvälineet ja työkalut löytäisivät kaikki oman paikkansa ja pysyisivät siistissä järjestyksessä? Myös vaatteiden säilytys varastossa on helppoa, kun säilytysratkaisut on mietitty hyvin. Me keräsimme vinkit, joiden avulla varaston käyttö tehostuu!

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 10

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
Nouseva

Back to top