Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista/cat/blogi/

Tuotteet 1-5 / 60

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

 Talvivarusteet varastoon

 
Talvikauden vaatteet ja varusteet vievät paljon tilaa, ja niiden vieminen pois pyörimästä onkin suuri helpotus. Ennen kuin tavarat voi siirtää varastoon, pitää kuitenkin pestä iso kasa pyykkiä. Tässä kohtaa voi olla hyvä käydä kodinhoitohuoneen tai kylpyhuoneen pyykkihuoltoratkaisut läpi. Ovatko säilytystilat nykytilanteeseen sopivat, onko tilaa riittävästi ja onko kaikelle oma paikkansa?
Lue lisää »

Hyvää joulua Lanka ja Muovilta!


Kuuluuko sinun joulurutiineihisi jokaisen kaapin ja laatikon siivoaminen ja järjestäminen? Vai otatko rennosti ja annat joulun tulla ilman suurempaa stressiä? Kummin vain, meiltä löydät koko kodin monipuoliset säilytysratkaisut, joista on iloa pitkään! 

Lue lisää »

Kesä

 

Kesällä monet meistä viettävät aikaa kesämökillä. Oli kyseessä sitten alkeellinen mummonmökki tai luksushuvila, tärkeää on säilytyksen ja jätehuollon toimivuus. Yhä useampi haluaa kierrättää mökilläkin syntyvät jätteet, mikä onkin ihan mahtavaa - mutta usein pienet säilytystilat asettuvat rajoitteeksi. Monille  mökki on kesäloman ykköskoti, minkä vuoksi tavaraa ja tarvikkeita tulee kannettua mökille paljonkin. Etenkin lapsiperheissä tavaran määrä korostuu. Jos säilytysratkaisut eivät ole kunnossa, on mökki pian kaaoksen vallassa, kun tavarat leviävät minne sattuu. 

Lue lisää »

Näin järjestät koululaisen huoneen kesälomalla

Kynät, kirjat, likapyykit ja lelut seikkailevat monen koululaisen lattialla epämääräisenä massana. Koulun, harrastusten ja arjen keskellä oman huoneen siivoaminen ja järjestys voivat jäädä vähemmälle. Kesäloma onkin koululaisten huoneiden järjestämiseen otollista aikaa, sillä aikaa järjestämiseen on enemmän ja tavarat on helppo käydä läpi ennen siirtymistä seuraavalle luokka-asteelle.

Lue lisää »

Astiankuivausritilät

Tiesitkö, ettei keittiön koko kerro välttämättä mitään sen säilytysmahdollisuuksista? Ison keittiön säilytysratkaisut on voitu suunnitella arjen kannalta kömpelösti, kun taas pieni keittiö voi olla todellinen tilaihme. Siksi keittiössäkin on syytä aika ajoin pysähtyä pohtimaan, kuinka säilytysmahdollisuuksista saisi kaiken irti. Kokosimme tähän blogiin neljä asiaa, jotka keittiön säilytyksen suunnittelussa on hyvä ottaa huomioon.

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 60

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva