Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista/cat/blogi/

Tuotteet 1-5 / 15

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Nouseva

Kuinka valita sopiva jätevaunu?


Oikeanlainen jätevaunu on avainasemassa toimivan ja viihtyisän kodin arjessa. Jätevaunuja, kiskoja ja lisävarusteita on kuitenkin niin paljon erilaisia, että niiden valinnassa voi herkästi mennä pää hieman pyörälle. Kokosimme yhteen jätevaunun valinnan tärkeimmät vinkit, joilla onnistut löytämään juuri omaan kotiisi sopivan kokonaisuuden.

Lue lisää »

Keittioremontti 600x250


Keittiöremontti on usein yksi suurimmista kodin uudistustöistä, jonka suunnitteluun ja toteutukseen käytetään paljon aikaa ja rahaa. Koska uusi keittiö tulee olemaan kodin sydän parhaimmassa tapauksessa vuosikymmeniä, on sen säilytysratkaisuihin ja -järjestelmiin syytä kiinnittää erityistä huomiota. Mitä keittiön säilytysjärjestelmiä suunniteltaessa sitten pitäisi huomioida? Keräsimme yhteen muutamia vinkkejä, joita voit hyödyntää niin isossa kokonaisvaltaisessa keittiöremontissa kuin pienemmässä mittakaavassa toteutetussa uudistuksessa.

Lue lisää »

Sweet home 600 x 250


Kun muutamme uuteen kotiin, meillä on usein kiire saada tavarat paikoilleen ja muuttolaatikot kuskattua pois. Haluamme, että koti näyttää mahdollisiman pian kodilta. Tässä piilee kuitenkin vaara, sillä usein käy niin, ettemme pysähdy miettimään, toimivatko uuden kodin säilytysjärjestelmät itsellemme otollisella tavalla. Heitämme tavarat vain ensimmäiseen sopivalta tuntuvaan paikkaan, joka ei aina olekaan se kaikista käytännöllisin. Moni meistä kuitenkin tahtoisi, että tavaroilla olisi selkeät ja käytännölliset paikat, eikä missään kodin nurkassa lymyilisi mieltä rasittava kaaos.

Lue lisää »

Siisti koti - parempi mieli

 

Oletko huomannut, kuinka tavarakasat ympäri kotia saavat mielen levottomaksi? Kaapeissa lymyilevä kaaos ei jätä millään mieltä rauhaan, vaan pitää alitajunnassa tiukasti yllä epämiellyttävää tunnetta. Voisiko siisti ja järjestyksessä oleva koti olla myös avain iloisempaan mieleen? Vai onko kuitenkin loppujen lopuksi aivan sama, millaisessa järjestyksessä kotimme on? Tutkimusten mukaan siisti koti todellakin luo paremman mielen, kuin tavaroita levällään oleva sotkuinen soppi.

Lue lisää »

Kylpyhuone 250x600px

 

Onko kodinhoitohuoneessasi kevyesti sanottuna kaaos? Ovatko levällään lojuvat shampoopullot ja pesuaineet vallanneet kylpyhuoneesi? Etkö uskalla kurkata pyykkikaappin tai ahdistaako ainainen epäjärjestys? Kylpy- ja kodinhoitohuoneen säilytyspulmat ovat valitettavan yleisiä. Säilytystilaa tuntuu aina olevan liian vähän, ja joskus käy niin, että vaikka sitä olisi, eivät valmiit säilytysratkaisut palvele omia käyttötarkoituksia.

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 15

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Nouseva

Back to top