Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista/cat/blogi/

Tuotteet 1-5 / 48

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Lankakori, seinäkiskojärjestelmä ja kolme muuta – kuka on säilytysratkaisuiden kuningas?

Lankakorit ovat monessa mielessä mainio ratkaisu kaikenlaisiin säilytystarkoituksiin, sillä tavarat säilyvät niissä ilmavasti. Korien koot voi valita oman käytön mukaan, ja niiden sisällön näkee yhdellä vilkaisulla, sillä laadukkaat lankakorit saa vedettyä turvallisesti kokonaan ulos kaapista. Lisävarusteiden, kuten pohjalevyjen ja tilanjakajien, avulla lankakoreista saa luotua monipuolisia omaan käyttöön sopivia ratkaisuja. Vaikka liputammekin vahvasti lankakorien puolesta, halusimme haastaa vertailuun myös muutaman muun säilytysratkaisun. Mikä ratkaisu onkaan lopulta säilytysratkaisujen kuningas?

Lue lisää »

Näin yhdistät kylpyhuoneen säilytyksessä tyylikkyyden ja käytännöllisyyden

Kylpyhuoneen säilytysratkaisuja pohtiessa monella nousee mieleen ennen kaikkea käytännöllisyys. Kuinka pieneen tilaan saa mahtumaan mahdollisimman paljon tavaraa? Millaiset materiaalit kestävät käyttöä kosteassa tilassa? Kuinka saada käytännöllisestä säilytyksestä mahdollisimman huomaamaton osa sisustusta? Me Lanka ja Muovilla uskomme, että säilytys voi olla käytännöllisyyden lisäksi myös kaunista.

Lue lisää »

Lanka ja Muovi on ympäristöarvoja vaaliva suomalainen perheyritys

Jo vuodesta 1972 on kesäkuussa vietetty vuosittain maailman ympäristöpäivää, jolloin parrasvaloihin nousevat ympäristön merkitykseen ja luonnon suojelemiseen liittyvät teemat. Päivän tavoitteena on kannustaa ihmisiä ympäristöä suojeleviin toimiin sekä pohtimaan omia asenteitaan luontoon liittyvissä asioissa. Ympäristöarvot ovat aina olleet lähellä sydäntämme Lanka ja Muovilla. Siksi kokosimme tähän kirjoitukseen muutamia näkökulmia, joilla teemme ympäristötekoja toiminnassamme.

Lue lisää »

Lastenhuoneen hyvin suunniteltu säilytys helpottaa lapsiperheen arkea

Kipeästi jalkapohjan alle painuvat legot iltahämärässä, pehmolelumeri, likaiset sukat, epämääräiset slime-kasat ja muut lastenhuoneen lattialla lymyilevät yllätykset ovat monelle vanhemmille tuttu juttu lapsiperheen arjessa. Järjestelmällisyyden ja oman tilan siistinä pitämisen opettaminen lapselle kannattaa jo pienestä pitäen. Mitä nuorempana lapsi omaksuu rutiinit säilytyksen suhteen, sitä helpommin homma sujuu vanhempana.

Lue lisää »

Tehosta kodinhoitohuoneen säilytys helposti näillä vinkeillä

Kodinhoitohuoneen säilytystarpeet vaihtelevat paljon elämäntilanteen ja perheen koon mukaan. Toisilla kodinhoitohuone toimii kätevänä lisäsäilytystilana arjessa, kun taas toisilla sen käyttötarkoitus on pitkälti koko perheen pyykkihuolto. Kodinhoitohuoneen kaapit ovat monessa taloudessa kuitenkin juuri niitä kaappeja, joihin kertyy tavaraa vähän sieltä ja täältä aina remontista ylijääneistä ruuveista perintölakanoihin ja hikisistä sukista harrastusvälineisiin.

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 48

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva