Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/keittio/jatelajittelu/eco.html

ECO-sarja

Tervetuloa tutustumaan uuteen ECO-sarjaamme, joka on suunniteltu ympäristöä kunnioittaen ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. ECO-sarja edustaa sitoutumistamme kestävään tulevaisuuteen ja tarjoaa laadukkaita muovituotteita, jotka on valmistettu 100 % kierrätetystä polypropeenista.

Sarjaan kuuluvat jätesangot ja kannet, jotka on valmistettu huolellisesti valituista ja puhdistetuista kotitalousmuoveista. Käytämme kierrätysmuovia, joka säilyttää ominaisuutensa yhtä hyvinä kuin neitseellisestä muovista valmistetut tuotteet. Lisäksi olemme ottaneet askelia kohti entistä kestävämpää valikoimaa, ja omista muovituotteistamme jo yli 90 % on valmistettu uusiomuovista.  Sitoutumisemme kierrätysmateriaalien käyttöön auttaa vähentämään jätteen määrää ja tukee raaka-aineiden uudelleenkäyttöä, mikä on oleellinen askel kohti kestävämpää tulevaisuutta.

ECO-sarjamme jätesangot kuuluvat myös jätevaunuihimme, joissa vähintään 80 % on kierrätettyä teräslankaa. Haluamme varmistaa, että valmistamamme tuotteet ovat paitsi korkealaatuisia myös ympäristöystävällisiä valintoja. Tule mukaan tukemaan kestävämpää tulevaisuutta valitsemalla ECO-sarjamme tuotteita – jokainen askel kohti kestävämpää maailmaa on tärkeä!

13 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

13 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva