Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/keittio/jatelajittelu/eco.html

ECO-sarja

Olemme julkaisseet uuden ECO-sarjan, johon kuuluu 100 % kierrätetystä polypropeenista valmistettuja sankoja sekä sankoihin sopivia kansia. Lisäksi ECO-tuoteperheeseen kuuluu jo iso osa jätevaunuistamme, joiden sangot ovat kierrätysmuovista valmistettuja. Lisäksi jätevaunuihin käyttämästämme teräslangasta vähintään 80 % on kierrätettyä materiaalia.

Kierrätysmuovista valmistettu sanko on ominaisuuksiltaan yhtä hyvä kuin neitseellisestä muovista valmistettu. Käyttämämme kierrätysmuovin alkuperä on kotitalousmuovit, jotka on tarkkaan valittu, puhdistettu ja uudelleen prosessoitu. ECO-sarjamme tulee aluksi käsittämään sanko- ja kansimallimme väreissä antrasiitti ja valkoinen, myöhemmin myös muita värejä. Jatkossa kyseisiä tuotteitamme on tarkoitus valmistaa ainoastaan kierrätysmateriaalista, joten ECO-sarjan tuotteet tulevat korvaamaan aiemmin valikoimassamme olleet neitseellisestä muovista valmistetut jätesangot ja kannet.

Kierrätettyjä materiaaleja käyttämällä saadaan raaka-aineet uudelleen kiertoon sen sijaan, että ne päätyisivät jätteeksi.

14 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

14 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva