Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista/cat/blogi

Tuotteet 1-5 / 18

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Nouseva

Etuovi


Eteinen on kodin tiloista usein se, jonne kerääntyy muita tiloja enemmän vaatekasoja, kuraa ja muuta sotkua, kun arki rullaa ja ulko-ovesta kuljetaan tasaiseen tahtiin. Silti eteinen on kodin tiloista usein myös se, jonne ei ole mietitty toimivia säilytysratkaisuja. Vaikka muut kodin kaapit ja vaatehuoneiden säilytysratkaisut olisivat loistavat, saattaa eteisessä tavaroita kannatella muutama hassu naulakko ja vanha laatikosto. Keräsimme muutamia vinkkejä, joiden avulla tehostat eteisen säilytystä toimivammaksi.

Lue lisää »

Kiireinen arki


Kiire on kiusankappale, joka saa kodin näyttämään ajan kuluessa kaamealta. Kiire kaveeraa nimittäin usein epäjärjestyksen kanssa, eikä sotku seuraa kaukana perässä. Tavaroilla on suorastaan kutkuttavaa tarve lähteä kiireen kanssa seikkailemaan vääriin paikkoihin. Ne lähtevät ensin matkaan salakavalasti, kunnes kaaos on taattu ja olo tuntuu toivottomalta. Mikä neuvoksi? Kuinka saada koti pysymään siistinä ja tavarat järjestyksessä kaameankin kiireen keskellä?

Lue lisää »

Vanha säilytysjärjestelmä


Jonain päivänä heräät ja havahdut siihen, ettei suhde kotisi olemassaolevaan säilytysjärjestelmään enää toimi. Ehkä olet jo pidempään ollut turhautunut säilytysratkaisuihin, jotka eivät täytä tarpeitasi tai koet yhtäkkisen heräämisen, joka avaa silmäsi. Tapahtuipa asian tajuaminen kuinka hyvänsä, ette ole säilytysratkaisujen kanssa enää samalla aaltopituudella, eikä tavaroille löydy yrityksistä huolimatta oikeanlaista tilaa. Pohdit, pitäisikö vaihtaa suosiolla lennosta uuteen vai voisiko vanhaa vielä koittaa korjata.

Lue lisää »

Kuinka valita sopiva jätevaunu?


Oikeanlainen jätevaunu on avainasemassa toimivan ja viihtyisän kodin arjessa. Jätevaunuja, kiskoja ja lisävarusteita on kuitenkin niin paljon erilaisia, että niiden valinnassa voi herkästi mennä pää hieman pyörälle. Kokosimme yhteen jätevaunun valinnan tärkeimmät vinkit, joilla onnistut löytämään juuri omaan kotiisi sopivan kokonaisuuden.

Lue lisää »

Keittioremontti 600x250


Keittiöremontti on usein yksi suurimmista kodin uudistustöistä, jonka suunnitteluun ja toteutukseen käytetään paljon aikaa ja rahaa. Koska uusi keittiö tulee olemaan kodin sydän parhaimmassa tapauksessa vuosikymmeniä, on sen säilytysratkaisuihin ja -järjestelmiin syytä kiinnittää erityistä huomiota. Mitä keittiön säilytysjärjestelmiä suunniteltaessa sitten pitäisi huomioida? Keräsimme yhteen muutamia vinkkejä, joita voit hyödyntää niin isossa kokonaisvaltaisessa keittiöremontissa kuin pienemmässä mittakaavassa toteutetussa uudistuksessa.

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 18

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Nouseva

Back to top