Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista/cat/blogi

Tuotteet 1-5 / 12

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Nouseva

Siisti koti - parempi mieli

 

Oletko huomannut, kuinka tavarakasat ympäri kotia saavat mielen levottomaksi? Kaapeissa lymyilevä kaaos ei jätä millään mieltä rauhaan, vaan pitää alitajunnassa tiukasti yllä epämiellyttävää tunnetta. Voisiko siisti ja järjestyksessä oleva koti olla myös avain iloisempaan mieleen? Vai onko kuitenkin loppujen lopuksi aivan sama, millaisessa järjestyksessä kotimme on? Tutkimusten mukaan siisti koti todellakin luo paremman mielen, kuin tavaroita levällään oleva sotkuinen soppi.

Lue lisää »

Kylpyhuone 250x600px

 

Onko kodinhoitohuoneessasi kevyesti sanottuna kaaos? Ovatko levällään lojuvat shampoopullot ja pesuaineet vallanneet kylpyhuoneesi? Etkö uskalla kurkata pyykkikaappin tai ahdistaako ainainen epäjärjestys? Kylpy- ja kodinhoitohuoneen säilytyspulmat ovat valitettavan yleisiä. Säilytystilaa tuntuu aina olevan liian vähän, ja joskus käy niin, että vaikka sitä olisi, eivät valmiit säilytysratkaisut palvele omia käyttötarkoituksia.

Lue lisää »

Kodin suursiivous

 

Oletko siivousintoilija, jonka koti on läpi vuoden tiptop ja järjestyksessä? Vai teetkö suursiivouksen kerran vuodessa ja kiroat, kuinka pahasti koti onkaan päässyt kaaoksen valtaan? Maratonsiivous uuvuttaa, joten eikö olisi mukavaa, jos kodin järjestys pysyisi tasaisesti yllä ympäri vuoden? Vaikka siivous olisi inhokkihommaasi, selviät urakasta helpoiten, kun jaat kodin ylläpidon eri kuukausille. Näin tavarat pysyvät järjestyksessä, kodin yleisilme ojennuksessa ja säilytystilat siistinä.

Lue lisää »

joulusiivous

 

Joulusiivous on monen perheen painajainen, joka ajaa vanhemmat hermoromahduksen partaalle. Kuinka ehtiä siivota koko koti kaappeineen juhlakuntoon kaiken muun kiireen keskellä? Joulusiivouksen ja kodin järjestelyn ei onneksi tarvitse olla stressaavaa. Kokosimme muutaman vinkin, joilla teet joulusiivouksesta astetta mukavampaa.

Lue lisää »

Miksi hankkia toimivat sailytysjarjestelmat

 

Puhumme paljon siitä, millaiset säilytysratkaisut toimivat eri tarkoituksiin ja kuinka säilytysratkaisuja muuttamalla saa kodin säilytyspotentiaalista kaiken irti. Mutta miksi toimivat säilytysjärjestelmät ovat niin tärkeä osa arkea ja kodin ilmettä? 

Erilaisia säilytystarpeita on yhtä paljon kuin meitä ihmisiä, minkä vuoksi on tärkeää, että oman kodin säilytysjärjestelmiä pystyy muokkaamaan itselleen sopiviksi. Vaikka tarpeet ovat erilaisia, on muutamia asioita, jotka yhdistävät kaikkia säilytysongelmien kanssa painivia: kodin halutaan olevan siisti, tavaroiden halutaan löytyvän helposti ja säilytysjärjestelmien halutaan olevan kestäviä. Lanka ja Muovin tuotteet on suunniteltu kestämään käyttöä ilman, että käytännöllisyys ja tyylikkyys kärsii.

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 12

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Nouseva

Back to top