Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista/cat/blogi

Tuotteet 1-5 / 22

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Mullista kodin säilytys

Alkuvuosi ja kevät ovat uudistumisen aikaa, jolloin moni panostaa itsensä kehittämiseen. Samalla, kun ravataan kuntosalilla ja metsästetään mielenrauhaa, hiipii kotiin hiljalleen säilytyskaaos. Tavarat eksyvät vääriin paikkoihin, ja hyllyjen uumeniin kerääntyy pölypalloja. Mikset mullistaisi tänä vuonna oman hyvinvoinnin lisäksi myös kotisi säilytyksen?

Lue lisää »

Sailytysratkaisut rakennusvaiheessa

Oman kodin rakentaminen on ihanaa, mutta usein hermoja koettelevaa puuhaa. Joskus valintojen maailma tuntuu loputtomalta, eikä osaa päättää, mitkä värit, materiaalit ja ratkaisut olisivat juuri itselle mieluisia ja uuteen kotiin sopivia. Keräsimme yhteen muutaman vinkin, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun on aika valita uuden kodin säilytysratkaisut.

Lue lisää »

Rullakiskokorit liukuovikaapissa

Meiltä kysytään usein syitä siihen, miksi lankakorit ovat mielestämme lyömätön valinta kodin säilytykseen. Mikä tekee lankakoreista käteviä, kestäviä ja kaikin puolin toimivia? Keräsimme tähän postaukseen muutamia syitä, miksi lankakorit vievät monista muista säilytysjärjestelmistä voiton.

Lue lisää »

Näin otat koko perheen mukaan kodin järjestämiseen

 

Siivositko ja järjestitkö kotia hiki hatussa, vain huomataksesi, että muu perhe sotkee sitä mukaa, kuin sinä saat valmista? Kaatuvatko kodin järjestämiseen liittyvät työt aina saman perheenjäsenen harteille? Löytyykö kotoanne eri siisteysstandardeilla varustettuja jäseniä?

Lue lisää »

Etuovi


Eteinen on kodin tiloista usein se, jonne kerääntyy muita tiloja enemmän vaatekasoja, kuraa ja muuta sotkua, kun arki rullaa ja ulko-ovesta kuljetaan tasaiseen tahtiin. Silti eteinen on kodin tiloista usein myös se, jonne ei ole mietitty toimivia säilytysratkaisuja. Vaikka muut kodin kaapit ja vaatehuoneiden säilytysratkaisut olisivat loistavat, saattaa eteisessä tavaroita kannatella muutama hassu naulakko ja vanha laatikosto. Keräsimme muutamia vinkkejä, joiden avulla tehostat eteisen säilytystä toimivammaksi.

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 22

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Back to top