Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista/cat/blogi

Tuotteet 1-5 / 38

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Kuinka toteuttaa varaston säilytysratkaisut

Alkukesä herättää monissa halun järjestää pihaa, varastoja ja muita paikkoja, jotka jäävät muuten vähemmälle huomiolle. Toisaalta näiden tilojen järjestäminen on monen inhokkilistalla, minkä vuoksi niitä vältellään tehokkaasti läpi vuoden. Varastot on kuitenkin hyvä käydä läpi ja järjestää vähintään kerran vuodessa, jotta tavarat pysyvät hyvässä kunnossa, eikä nurkkiin kerry turhaan ylimääräistä säilytettävää.

Lue lisää »

Keittiön säilytysratkaisut - kuinka saada tilasta kaikki irti?

Keittiö on kodin sydän, jossa vietetään aikaa päivittäin. Tilassa hoituvat niin päivän kokkailut, perheen kuulumisten vaihdot, koululaisten läksyt kuin juhlavalmistelutkin. Keittiön säilytysratkaisuissa korostuvat erityisesti toiminnallisuus, kestävyys sekä helppo puhtaanapito. Keittiöremontti tai -uudistus on usein sellainen, että sen toivotaan kestävän vuosia, joskus jopa vuosikymmeniä. Mitä asioita tulisi huomioida keittiön säilytysratkaisuja uusiessa? Millaiset asiat varmistavat, että valitut ratkaisut säilyvät siisteinä ja toimivina pitkään?

Lue lisää »

Kuinka säilyttää kengät helposti ja tyylikkäästi?

Kevät tuo mukanaan auringonvalon ja kurakelien lisäksi kenkämeren. Kun aamulla voi olla pakkasta, mutta iltapäivällä pärjää ballerinoilla, kasaantuu kodin eteiseen kasapäin erilaisia kenkävaihtoehtoja. Kenkiä ei tahtoisi tieten tahtoen pilata huonoilla säilytysvalinnoilla. Kenkien pinnat nimittäin kuluvat ja likaantuvat, jos kenkiä säilyttää kasassa tai kovin tiiviissä tilassa. Perinteinen hyllylevy kerää puolestaan pintaansa kaiken kenkien pohjasta putoavan hiekan, tehden koko kaapista epäsiistin. Apu kenkien helppoon ja tyylikkääseen säilytykseen löytyy yksinkertaisesta, mutta nerokkaasta säilytysjärjestelmästä.

Lue lisää »

Mistä tunnistaa laadukkaan lankakorin?

Lankakorien mahdollisuuksista säilytysratkaisuina puhutaan paljon, eikä suotta. Nämä korit ovat monessa mielessä mainio ratkaisu kaikenlaisiin säilytystarkoituksiin. Lankakoreja on markkinoilla paljon, ja saattaa olla, että ne näyttävät monen silmään kaikki samalta. Toisinaan voi olla vaikea hahmottaa, mistä eri mallisten ja merkkisten lankakorien hintaerot johtuvat. Lankakorin hintaan vaikuttavat esimerkiksi valmistusmateriaali, muotoilu, kiskomekanismi ja koko. Mistä tunnistaa laadukkaan lankakorin ja mitä tulee ottaa huomioon lankakoria valitessa?

Lue lisää »

3 vinkkiä kodinhoitohuoneen säilytykseen

Kodinhoitohuone on tila, joka on jatkuvassa käytössä arjessa. Etenkin perheissä, joissa on useampi jäsen, laulaa pesukone useamman kerran viikossa, eikä pyykkivuorilta voi välttyä. Kodinhoitohuoneessa säilytetään usein myös muita kodin ylläpitoon liittyviä tavaroita ja tarvikkeita sekä kodin tekstiilejä, kuten lakanoita ja pyyhkeitä. Kodinhoitohuoneen toiminnallisuus on yksi arjen helppouden kulmakivistä, eikä ole aivan sama, kuinka tavarat on tilaan järjestelty. Kuinka syntyy toimiva kodinhoitohuoneen järjestys ja millaisia ratkaisuja se vaatii?

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 38

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Back to top