Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista/cat/blogi

Tuotteet 1-5 / 31

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Näin otat kodin säilytyksen osaksi arkea

Moni tekee kodin säilytykseen liittyvät suursiivoukset ja järjestelyurakat kerran vuodessa tai silloin, kun ehtii ja muistaa. Toisinaan väli voi venähtää pitkäksikin, jolloin kaapit pääsevät hiljalleen leviämään lähes kaaokseen. Tästä syystä kodin järjestäminen ja säilytysratkaisut ovat monen inhokkihommaa, joista puhuminenkin aiheuttaa stressikäyrien kohoamista. Miltä kuulostaisi, jos voisit muutamalla helpolla vinkillä alkaa ottaa kodin järjestämisen ja säilytyksen tehostamisen osaksi jokapäiväistä arkea?

Lue lisää »

Näin valitset toimivat ratkaisut vaatehuoltoon

Vaatteet, niiden säilytys ja peseminen ovat pakollinen osa perusarkeamme. Vaikka välillä homma turhauttaa ja tekisi mieli viilettää päivät pitkät ilman rihman kiertämää, ei vaatehuollosta pääse lopulta kuitenkaan täysin eroon. Neljä vuodenaikaa ja alati vaihtuvat olosuhteet tuovat oman lisänsä vaatehuollon ratkaisujen pohtimiseen. Vaikka vaatehuolto voi tuntua arjessa välillä työläältä, on olemassa muutamia asioita, jotka huomioimalla hommasta tulee astetta mukavampaa.

Lue lisää »

Kenkien tehokas säilytys ja eteisen säilytysvinkit

Eteinen on se kodin tila, josta lähdemme kohti päivän menoja ja johon ensimmäisenä törmäämme tullessamme kotiin pitkän päivän jälkeen. Eteinen asettaa mielentilamme koko päivälle, eikä sotku, epäjärjestys sekä kompastuminen kenkä-, takki- ja villasukkavuoriin ei ole omiaan luomaan iloista mieltä arkeen. Eteisen säilytyksellä on olennainen osa kodin toimivuuden kannalta etenkin silloin, kun perheeseen kuuluu monta jäsentä, joilla kaikilla on omat kiirensä arjessa.

Lue lisää »

Kuinka ottaa sailytys osaksi sisustusta?

Säilytysratkaisuja ei usein mielletä sisustuksellisina asioina, vaan enemmänkin pakollisena pahana, joka halutaan mahdollisimman tehokkaasti pois näkyvistä. Usein säilytysratkaisut onkin kätevä peittää ovien taakse piiloon, mutta parhaimmillaan ne voivat olla tyylikäs osa sisustusta ja aidosti ilo silmälle. On kuitenkin joitain asioita, joita on hyvä huomioida silloin, kun pohtii sisustuksellisia säilytysratkaisuja. Keräsimme yhteen muutaman tärkeän pointin.

Lue lisää »

Toimiva jatehuolto on onnistuneen arjen yidn

Kiskoiltaan putoava jätevaunu, epäkäytännölliset ämpärit, haisevat biojäteastiat ja kaikin puolin omaan käyttöön sopimattomat jätehuollon ratkaisut ovat yksi kodin järjestyksen loputtomalta tuntuvista ongelmakohdista. Jokaisessa kodissa tulee jonkin verran jätettä, eivätkä valmiit jätehuollon ratkaisut aina vastaa juuri omiin pulmakohtiin.

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 31

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Back to top

--www-lankajamuovi-fi-ok--