Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista/cat/blogi

Tuotteet 1-5 / 58

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Kesä

 

Kesällä monet meistä viettävät aikaa kesämökillä. Oli kyseessä sitten alkeellinen mummonmökki tai luksushuvila, tärkeää on säilytyksen ja jätehuollon toimivuus. Yhä useampi haluaa kierrättää mökilläkin syntyvät jätteet, mikä onkin ihan mahtavaa - mutta usein pienet säilytystilat asettuvat rajoitteeksi. Monille  mökki on kesäloman ykköskoti, minkä vuoksi tavaraa ja tarvikkeita tulee kannettua mökille paljonkin. Etenkin lapsiperheissä tavaran määrä korostuu. Jos säilytysratkaisut eivät ole kunnossa, on mökki pian kaaoksen vallassa, kun tavarat leviävät minne sattuu. 

Lue lisää »

Näin järjestät koululaisen huoneen kesälomalla

Kynät, kirjat, likapyykit ja lelut seikkailevat monen koululaisen lattialla epämääräisenä massana. Koulun, harrastusten ja arjen keskellä oman huoneen siivoaminen ja järjestys voivat jäädä vähemmälle. Kesäloma onkin koululaisten huoneiden järjestämiseen otollista aikaa, sillä aikaa järjestämiseen on enemmän ja tavarat on helppo käydä läpi ennen siirtymistä seuraavalle luokka-asteelle.

Lue lisää »

Astiankuivausritilät

Tiesitkö, ettei keittiön koko kerro välttämättä mitään sen säilytysmahdollisuuksista? Ison keittiön säilytysratkaisut on voitu suunnitella arjen kannalta kömpelösti, kun taas pieni keittiö voi olla todellinen tilaihme. Siksi keittiössäkin on syytä aika ajoin pysähtyä pohtimaan, kuinka säilytysmahdollisuuksista saisi kaiken irti. Kokosimme tähän blogiin neljä asiaa, jotka keittiön säilytyksen suunnittelussa on hyvä ottaa huomioon.

Lue lisää »

Haaveissa kylpyhuoneremontti - kuinka huomioin säilytyksen

Kylpyhuoneessa vietetään päivittäin paljon aikaa, ja siellä säilytetään tavaraa monenlaiseen tarpeeseen aina pienistä purnukoista pyykkeihin ja pesuainepulloista hygieniatarvikkeisiin. Kostea tila, rajoitetut säilytysmahdollisuudet ja herkästi likaa keräävät arjen toiminnot ovat omiaan luomaan haasteita kylpyhuoneen säilytykseen. Ilman selkeitä ja toimivia säilytysratkaisuja kylpyhuoneesta tuleekin herkästi epäsiistin näköinen, kun tavarat jäävät levälleen ilman omaa paikkaa. Mitä säilytyksen suhteen kannattaa huomioida kylpyhuoneremontissa?

Lue lisää »

Viisi vinkkiä toimivan jatehuollon suunnitteluun

Omiin jätemääriin ja -lajeihin sopivat jäteratkaisut säästävät niin luontoa kuin eurojakin, sillä lajittelematon sekajäte on yksi jätelajien kalleimmista. Silti jätelajittelussa tyydytään usein olemassa oleviin ratkaisuihin, jotka eivät välttämättä palvele omaa arkea parhaalla mahdollisella tavalla. Usein olemassa olevat jätelajittelun ratkaisut on nimittäin suunniteltu vastaamaan mahdollisimman monen käyttäjän yleistarpeisiin, eivätkä ne näin ollen huomioi yksilöllisiä tarpeita jätelajittelun suhteen – yksilöimällä nämä ratkaisut voitkin saavuttaa monia hyötyjä omaan arkeesi.

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 58

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva