Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista/cat/blogi

Tuotteet 1-5 / 46

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Lanka ja Muovi on ympäristöarvoja vaaliva suomalainen perheyritys

Jo vuodesta 1972 on kesäkuussa vietetty vuosittain maailman ympäristöpäivää, jolloin parrasvaloihin nousevat ympäristön merkitykseen ja luonnon suojelemiseen liittyvät teemat. Päivän tavoitteena on kannustaa ihmisiä ympäristöä suojeleviin toimiin sekä pohtimaan omia asenteitaan luontoon liittyvissä asioissa. Ympäristöarvot ovat aina olleet lähellä sydäntämme Lanka ja Muovilla. Siksi kokosimme tähän kirjoitukseen muutamia näkökulmia, joilla teemme ympäristötekoja toiminnassamme.

Lue lisää »

Lastenhuoneen hyvin suunniteltu säilytys helpottaa lapsiperheen arkea

Kipeästi jalkapohjan alle painuvat legot iltahämärässä, pehmolelumeri, likaiset sukat, epämääräiset slime-kasat ja muut lastenhuoneen lattialla lymyilevät yllätykset ovat monelle vanhemmille tuttu juttu lapsiperheen arjessa. Järjestelmällisyyden ja oman tilan siistinä pitämisen opettaminen lapselle kannattaa jo pienestä pitäen. Mitä nuorempana lapsi omaksuu rutiinit säilytyksen suhteen, sitä helpommin homma sujuu vanhempana.

Lue lisää »

Tehosta kodinhoitohuoneen säilytys helposti näillä vinkeillä

Kodinhoitohuoneen säilytystarpeet vaihtelevat paljon elämäntilanteen ja perheen koon mukaan. Toisilla kodinhoitohuone toimii kätevänä lisäsäilytystilana arjessa, kun taas toisilla sen käyttötarkoitus on pitkälti koko perheen pyykkihuolto. Kodinhoitohuoneen kaapit ovat monessa taloudessa kuitenkin juuri niitä kaappeja, joihin kertyy tavaraa vähän sieltä ja täältä aina remontista ylijääneistä ruuveista perintölakanoihin ja hikisistä sukista harrastusvälineisiin.

Lue lisää »

Seinakiskojarjestelma luo mukautuvia mahdollisuuksia sailytykseen

Säilytysjärjestelmät ovat yksi niistä kodin toiminnallisuuden osa-alueista, joita ei haluta uudistaa joka vuosi. Usein ne ovat kuitenkin myös asia, jonka suunnitteluun ei haluta käyttää ylimääräistä aikaa, rahaa tai vaivaa. Saatetaan ajatella, että on lopulta aivan sama, millaiset säilytysjärjestelmät kotiin asentaa, vaikka tuotteiden välillä voi olla isojakin eroja pitkässä juoksussa. Tässä tekstissä kerromme hieman seinäkiskojärjestelmästä, joka luo monipuolisesti mahdollisuuksia kodin säilytykseen.

Lue lisää »

Epakaytannollinen keittio? Nain laitat sailytysratkaisut kuntoon!

Keittiössä voi olla näennäisesti paljon säilytystilaa, kaappeja ja lokeroita eri tarkoituksiin. Olemassa olevan keittiön säilytysratkaisut voivat kuitenkin olla omaan tarpeeseen hyvinkin epäkäytännölliset, eivätkä näin ollen palvele omaa arkea parhaalla mahdollisella tavalla. Toisinaan keittiön säilytysratkaisut ovat toiminnallisuudeltaan hankalat, jolloin keittiössä joutuu ottamaan paljon ylimääräisiä askeleita, eivätkä tavarat tunnu löytävän millään takaisin paikoilleen. Joskus taas kaapit eivät tunnu riittävän kaikkien tavaroiden säilytykseen.

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 46

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva