Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista/cat/blogi

Tuotteet 1-5 / 52

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Käytännöllistä ja kaunista säilytystä samassa paketissa

Monelle ei tule arjessa mieleen, että säilytysratkaisut voisivat olla käytännöllisyytensä lisäksi myös kaunis osa kodin estetiikkaa. Siksi moni päättääkin piilottaa säilytysratkaisut visusti ovien taakse piiloon. Käytännöllisyys ei kuitenkaan tarkoita, että säilytyksen tulisi olla tylsää, vaan se voi parhaimmillaan toimia tyylikkäänä osana sisustusta, tuoden kotiin kauniita yksityiskohtia.

Lue lisää »

Uusi vuosi, uusi ote säilytykseen? Näin laitat kodin säilytyksen kokonaisvaltaisesti kuntoon!

Uusi vuosi tuo usein mukanaan monenlaisia lupauksia ja reippaan otteen arkeen, kun elämässä kääntyy uusi sivu. Tavaroiden karsiminen ja kodin järjestäminen ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan, sillä niiden vaikutus hyvinvointiin ja arjen sujuvuuteen on huomattu uudella tavalla. Moni asettaakin itselleen uudenvuoden lupauksen kodin järjestämisestä. Parhaimmankaan järjestysoperaation tulokset eivät kuitenkaan pysy, ellei säilytysratkaisuja ole valittu tukemaan jäljelle jääneiden tavaroiden tehokasta säilytystä.

Lue lisää »

Kuinka valjastaa vaatehuoneen koko säilytyspotentiaali käyttöön

Vaatehuone on monessa kodissa tila, joka järjestetään ajoittain, mutta ajautuu arjen pyörteissä huoneeksi, jossa tavaroiden omat paikat ovat muisto vain. Hiljalleen tavarakasat alkavat valtaamaan huonetta, kunnes jonain aamuna ovesta on haastava päästä enää sisään hakemaan tarvitsemaansa. Vaatehuoneen järjestyksen ylläpito on helpompaa ja pienestäkin vaatehuoneesta voi saada säilytyksellisesti paljon irti, kun säilytysratkaisut suunnittelee palvelemaan omaa arjen käyttöä oikealla tavalla.

Lue lisää »

Näin valitset arjen sujuvuutta ja keittiön käyttömukavuutta tukevat säilytysratkaisut

Keittiön säilytystarpeet riippuvat hyvin paljon siitä, millaisia asukkaita kodissa elää, eikä yhtä oikeaa mallia tämän tilan säilytysratkaisujen valintaan ole. On kuitenkin muutama tärkeä asia, jotka on hyvä pitää mielessä, kun säilytysratkaisujen uusiminen tulee ajankohtaiseksi.

Lue lisää »

Lankakori, seinäkiskojärjestelmä ja kolme muuta – kuka on säilytysratkaisuiden kuningas?

Lankakorit ovat monessa mielessä mainio ratkaisu kaikenlaisiin säilytystarkoituksiin, sillä tavarat säilyvät niissä ilmavasti. Korien koot voi valita oman käytön mukaan, ja niiden sisällön näkee yhdellä vilkaisulla, sillä laadukkaat lankakorit saa vedettyä turvallisesti kokonaan ulos kaapista. Lisävarusteiden, kuten pohjalevyjen ja tilanjakajien, avulla lankakoreista saa luotua monipuolisia omaan käyttöön sopivia ratkaisuja. Vaikka liputammekin vahvasti lankakorien puolesta, halusimme haastaa vertailuun myös muutaman muun säilytysratkaisun. Mikä ratkaisu onkaan lopulta säilytysratkaisujen kuningas?

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 52

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva