Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista/cat/blogi

Tuotteet 1-5 / 26

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Nain valitset sopivat sailytysratkaisut

Etenkin kesäkuukausien saapuessa tuntuu, ettei kodin säilytysasioille olisi yhtään ylimääräistä aikaa. On juhlia, lomasuunnitelmia ja muita menoja, jotka pitävät visusti kaukana kotoa. Sitten, kun kodissa jossain vaiheessa ehtii piipahtamaan, on perussiivouksen suhteen sen verran tehtävää, etteivät isommat järjestysurakat ole ensimmäisinä mielessä. Kesä on kuitenkin mainiota aikaa kääntää katseet kodin järjestämiseen sekä laittaa koti kuntoon syksyä ja talvea varten.

Lue lisää »

Nain valitset sopivat sailytysratkaisut

Säilytysjärjestelmät ovat iso osa kodin toimivuutta ja yleisilmettä, minkä vuoksi niiden valitseminen voi joskus tuntua haastavalta. Kun otat hetken ja pysähdyt miettimään kotisi pohjaratkaisuja ja säilytystiloja, saatat huomata, että ne voisivat toimia paljon tehokkaammin. Vaikka jokainen koti on erilainen, on onneksi olemassa muutamia yleispäteviä neuvoja, joita pystyy hyödyntämään kotiin kuin kotiin.

Lue lisää »

Lankakori kodin kulmakivi

Arjen pyörittäminen sujuu astetta mukavammin, kun säilytysratkaisut on mietitty omaan käyttöön sopiviksi. Lankakori on monipuolinen ja kestävä kodin säilytyksen kulmakivi, joka taipuu kaikenlaiseen säilytykseen. Kokosimme yhteen muutaman idean, kuinka lankakoreja voi hyödyntää kodin eri tiloissa.

Lue lisää »

Tehosta keittion sailytys

Keittiö on kodin tila, jota käytetään ahkerasti päivittäin. Keittiön säilytyksessä toiminnallisuus ja käytettävyys ovat ehdottoman tärkeitä ominaisuuksia, jotta arki rullaa sujuvasti. Millaiset säilytysratkaisut toimivat parhaiten keittiössä? Mitä keittiön säilytysratkaisuja suunnitellessa on hyvä ottaa huomioon?

Lue lisää »

Mullista kodin säilytys

Alkuvuosi ja kevät ovat uudistumisen aikaa, jolloin moni panostaa itsensä kehittämiseen. Samalla, kun ravataan kuntosalilla ja metsästetään mielenrauhaa, hiipii kotiin hiljalleen säilytyskaaos. Tavarat eksyvät vääriin paikkoihin, ja hyllyjen uumeniin kerääntyy pölypalloja. Mikset mullistaisi tänä vuonna oman hyvinvoinnin lisäksi myös kotisi säilytyksen?

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 26

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Back to top

--www-lankajamuovi-fi-ok--