Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista/cat/blogi

Tuotteet 1-5 / 40

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Toimiva kylpyhuoneen sailytys tehostaa arkea

Kylpyhuone on keittiön ohella yksi arjen toiminallisuuden kulmakivistä. Siellä vietetään päivittäin yllättävän paljon aikaa, ja se on myös yksi niistä kodin tiloista, joihin syntyy nopeasti sotkua ja kaaosta ilman selkeitä ja toimivia säilytysratkaisuja. Kylpyhuoneissa on usein rajattu määrä tilaa, johon tulisi saada mahtumaan koko perheen tarpeet ja tavarat. Tämä luo omat haasteensa säilytykselle kosteiden olosuhteiden lisäksi.

Lue lisää »

Kodin jatehuolto helpoksi nailla vinkeilla

Kodin jätteiden lajittelu ja jätehuolto on monelle pakollinen paha, joka usein hoidetaan olemassa olevien jäteratkaisujen varassa. Usein nämä valmiit ratkaisut eivät kuitenkaan palvele käyttäjänsä tarpeita täydellisesti, sillä ne on suunniteltu geneerisesti, ilman yksilöintiä omaan arkeen. Tämän vuoksi roskiskaappia joutuu usein siivoamaan, kun jätteet eivät pysy omissa astioissaan tai kaappiin joutuu tunkemaan enemmän tavaraa kuin sinne todellisuudessa mahtuu. Myös esimerkiksi lasin, metallin, muovin ja muiden lajiteltavien jätteiden säilytys voi aiheuttaa harmaita hiuksia. Onneksi omaan arkeen sopivan jätehuoltokokonaisuuden luominen on helppoa. Näillä vinkeillä onnistut!

Lue lisää »

Kuinka toteuttaa varaston säilytysratkaisut

Alkukesä herättää monissa halun järjestää pihaa, varastoja ja muita paikkoja, jotka jäävät muuten vähemmälle huomiolle. Toisaalta näiden tilojen järjestäminen on monen inhokkilistalla, minkä vuoksi niitä vältellään tehokkaasti läpi vuoden. Varastot on kuitenkin hyvä käydä läpi ja järjestää vähintään kerran vuodessa, jotta tavarat pysyvät hyvässä kunnossa, eikä nurkkiin kerry turhaan ylimääräistä säilytettävää.

Lue lisää »

Keittiön säilytysratkaisut - kuinka saada tilasta kaikki irti?

Keittiö on kodin sydän, jossa vietetään aikaa päivittäin. Tilassa hoituvat niin päivän kokkailut, perheen kuulumisten vaihdot, koululaisten läksyt kuin juhlavalmistelutkin. Keittiön säilytysratkaisuissa korostuvat erityisesti toiminnallisuus, kestävyys sekä helppo puhtaanapito. Keittiöremontti tai -uudistus on usein sellainen, että sen toivotaan kestävän vuosia, joskus jopa vuosikymmeniä. Mitä asioita tulisi huomioida keittiön säilytysratkaisuja uusiessa? Millaiset asiat varmistavat, että valitut ratkaisut säilyvät siisteinä ja toimivina pitkään?

Lue lisää »

Kuinka säilyttää kengät helposti ja tyylikkäästi?

Kevät tuo mukanaan auringonvalon ja kurakelien lisäksi kenkämeren. Kun aamulla voi olla pakkasta, mutta iltapäivällä pärjää ballerinoilla, kasaantuu kodin eteiseen kasapäin erilaisia kenkävaihtoehtoja. Kenkiä ei tahtoisi tieten tahtoen pilata huonoilla säilytysvalinnoilla. Kenkien pinnat nimittäin kuluvat ja likaantuvat, jos kenkiä säilyttää kasassa tai kovin tiiviissä tilassa. Perinteinen hyllylevy kerää puolestaan pintaansa kaiken kenkien pohjasta putoavan hiekan, tehden koko kaapista epäsiistin. Apu kenkien helppoon ja tyylikkääseen säilytykseen löytyy yksinkertaisesta, mutta nerokkaasta säilytysjärjestelmästä.

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 40

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Back to top