Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/sailytystilat

Nerokas keksintö

 

Haaveiletko tilavammasta kodista? Ovatko kotisi säilytysjärjestelmät ajan tasalla? Harkitsetko uuden kaapin hankintaa? Usein edullinen ja parempi ratkaisu on päivittää nykyiset kaapistot, liukuovet ja kodin muut kaapit tarkoitukseensa soveltuvilla säilytysjärjestelmillä olipa kyseessä eteinen, vaatehuone, makuuhuone tai autotalli: meiltä kätevät säilytysjärjestelmät pieneenkin kotiin. Oikein toteutettu säilytysjärjestelmä palvelee silloinkin, kun haluat tavarat vain nopeasti pois näkyviltä. Tilaa ei varmasti voi olla koskaan liikaa, mutta kaikki tarjolla oleva säilytyskapasiteetti kannattaa hyödyntää oikein. Toimiva vaatekaappi pysyy järjestyksessä ja sieltä on myös mukavampi valita vaatteet päivän pukeutumistyylin mukaan. Vaatehuoneen säilytysjärjestelmät tuovat luksusta arkeesi, ja niitä kelpaa esitellä naapurillekin.

Laadukkaat säilytysjärjestelmämme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, jonka ansiosta säilytysratkaisumme korostavat korkeaa toiminnallisuutta ja järkevää tilankäyttöä. Säilytysjärjestelmämme noudattelevat kaappien standardimitoitusta ja usein säilytysratkaisu löytyy myös harvinaisempiin kaappeihin. Laadukas säilytysjärjestelmä on helppo asentaa.

Oletko suunnittelemassa uuden kaapin tai liukuovikaapin hankintaa? Tuotesivuillamme on ilmoitettu tuotteiden tarkat mitat ja soveltuvuus. Kannattaa varmistaa jo uuden kaapiston hankintavaiheessa, että kaappi noudattaa standardimittoja. Tällöin varmistat, että sinulla on useampi säilytysratkaisu, josta valita.

Näytä kaikki säilytysjärjestelmät tästä.

Back to top

--www-lankajamuovi-fi-ok--