Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/sailytystilat/ulosliukuvat-lankakorit/rullakiskoilla.html

Lankakorit rullakiskoilla

Onnittelut, olet löytänyt täydellisen säilytysratkaisun vaatekaappiisi tai vaatehuoneeseesi! Laadukkaat rullakorimme ovat toimiva vaihtoehto perinteisille lankakoreille. Niiden kevyt rullaavuus ja helppo asennettavuus tekevät vaatekaappisi järjestämisestä vaivatonta.

Oman vaatekaapin suunnittelu on helppoa- aloita mittaamalla kaapin sisämitat ja hyödynnä sivustomme kätevää tuoterajaintaa löytääksesi juuri oikean kokoisen ratkaisun tarpeisiisi. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja, jotka sopivat kaiken kokoisiin kaappeihin. Korien kiskot ovat suunniteltu noudattamaan standardirei'itystä, ja usein ne sopivat täydellisesti myös olemassa oleviin kaapin reikiin. Toimitamme korin mukana kätevän sapluunan, joka tekee lankakorin asentamisesta helppoa, vaikka valmiita kiinnitysreikiä ei olisikaan.

Tutustu myös muihin lankakorivaihtoehtoihin. Tarjoamme myös kaapista ulosvedettäviä lankakoreja, jotka ovat saatavilla hidastavalla toiminnolla, tarjoten entistä sulavamman käyttökokemuksen. Näin voit löytää täsmälleen tarpeitasi vastaavan ratkaisun ja pitää vaatekaappisi siistinä ja järjestyksessä helposti.

Siirry säilytysjärjestelmät pääsivulle-

Tuotteet 1-24 / 39

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 39

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva