Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista

Tuotteet 1-5 / 39

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

3 vinkkiä kodinhoitohuoneen säilytykseen

Kodinhoitohuone on tila, joka on jatkuvassa käytössä arjessa. Etenkin perheissä, joissa on useampi jäsen, laulaa pesukone useamman kerran viikossa, eikä pyykkivuorilta voi välttyä. Kodinhoitohuoneessa säilytetään usein myös muita kodin ylläpitoon liittyviä tavaroita ja tarvikkeita sekä kodin tekstiilejä, kuten lakanoita ja pyyhkeitä. Kodinhoitohuoneen toiminnallisuus on yksi arjen helppouden kulmakivistä, eikä ole aivan sama, kuinka tavarat on tilaan järjestelty. Kuinka syntyy toimiva kodinhoitohuoneen järjestys ja millaisia ratkaisuja se vaatii?

Lue lisää »

Nain laitat kylpyhuoneen säilytysratkaisut kuntoon

Kylpyhuone on yksi kodin tiloista, jossa säilytettävää riittää, mutta säilytysratkaisut ovat usein rajalliset. Toisen haasteen kylpyhuoneen säilytykseen tuo se, että kyseessä on usein kostea tila, mikä rajoittaa säilytysratkaisujen valintaa entisestään. Kuinka tehostaa kylpyhuoneen säilytys ja ottaa koko hyöty irti pienestäkin tilasta?

Lue lisää »

Top 5 vinkit kodin järjestämiseen

Koteja, ihmisiä, perheitä ja mahdollisuuksia on yhtä monta kuin meitä maapallolla, minkä vuoksi kodin järjestäminen on asia, johon jokainen luo omat rutiinit ja toimintatavat. Kodin järjestäminen ja säilytysratkaisut puhuttavat säännöllisesti, sillä nykymaailmassa omistamme enemmän tavaraa kuin kaappeihin mahtuu, eikä säilytystilojen pitäminen siistinä ole arjen prioriteettilistan kärjessä. Kokosimme yhteen viisi moneen tilanteeseen sopivaa järjestysvinkkiä, joiden avulla otat oman kotisi järjestysasiat haltuun!

Lue lisää »

Näin otat kodin säilytyksen osaksi arkea

Moni tekee kodin säilytykseen liittyvät suursiivoukset ja järjestelyurakat kerran vuodessa tai silloin, kun ehtii ja muistaa. Toisinaan väli voi venähtää pitkäksikin, jolloin kaapit pääsevät hiljalleen leviämään lähes kaaokseen. Tästä syystä kodin järjestäminen ja säilytysratkaisut ovat monen inhokkihommaa, joista puhuminenkin aiheuttaa stressikäyrien kohoamista. Miltä kuulostaisi, jos voisit muutamalla helpolla vinkillä alkaa ottaa kodin järjestämisen ja säilytyksen tehostamisen osaksi jokapäiväistä arkea?

Lue lisää »

Alihankintamessut 2019

19.9.2019 11.40

Alihankintamessut 2019

Tervetuloa Alihankinta-messuille 24.-26.9.2019. Löydät meidät C-hallista, osastolta C122.

Aukioloajat: ti-ke 9.00 - 17.00 to 9.00 - 16.00.
Rekisteröidythän messuille etukäteen tästä.

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 39

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Back to top