Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista

Tuotteet 1-5 / 32

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Kuinka ottaa sailytys osaksi sisustusta?

Säilytysratkaisuja ei usein mielletä sisustuksellisina asioina, vaan enemmänkin pakollisena pahana, joka halutaan mahdollisimman tehokkaasti pois näkyvistä. Usein säilytysratkaisut onkin kätevä peittää ovien taakse piiloon, mutta parhaimmillaan ne voivat olla tyylikäs osa sisustusta ja aidosti ilo silmälle. On kuitenkin joitain asioita, joita on hyvä huomioida silloin, kun pohtii sisustuksellisia säilytysratkaisuja. Keräsimme yhteen muutaman tärkeän pointin.

Lue lisää »

Kesälomat 2019

8.7.2019 18.19

Tuotantomme on kesälomalla viikot 28-29-30-31. Lähettämö ja asiakaspalvelu toimivat normaalisti koko kesän.

Hyvää kesää!

Lue lisää »

Toimiva jatehuolto on onnistuneen arjen yidn

Kiskoiltaan putoava jätevaunu, epäkäytännölliset ämpärit, haisevat biojäteastiat ja kaikin puolin omaan käyttöön sopimattomat jätehuollon ratkaisut ovat yksi kodin järjestyksen loputtomalta tuntuvista ongelmakohdista. Jokaisessa kodissa tulee jonkin verran jätettä, eivätkä valmiit jätehuollon ratkaisut aina vastaa juuri omiin pulmakohtiin.

Lue lisää »

Nain valitset sopivat sailytysratkaisut

Etenkin kesäkuukausien saapuessa tuntuu, ettei kodin säilytysasioille olisi yhtään ylimääräistä aikaa. On juhlia, lomasuunnitelmia ja muita menoja, jotka pitävät visusti kaukana kotoa. Sitten, kun kodissa jossain vaiheessa ehtii piipahtamaan, on perussiivouksen suhteen sen verran tehtävää, etteivät isommat järjestysurakat ole ensimmäisinä mielessä. Kesä on kuitenkin mainiota aikaa kääntää katseet kodin järjestämiseen sekä laittaa koti kuntoon syksyä ja talvea varten.

Lue lisää »

Interzum messut Saksassa

1.5.2019 12.57

Meillä on ilo kutsua sinut vierailemaan osastollamme, joka sijaitsee hallissa 5.1 paikassa A040. Interzum-messut pidetään Saksassa Kölnissä 21.-25. toukokuuta 2019. Esittelemme osastollamme uusia tuotteita ja tuotekonsepteja mm. keittiö- ja kalusteteollisuudelle.

Mikäli tarvitset lisätietoja liittyen messuihin tai ilmaisia pääsylippuja, otathan yhteyttä osoitteeseen lanka@lankajamuovi.fi tai 026347700.

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 32

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Back to top

--www-lankajamuovi-fi-ok--