Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista

Tuotteet 1-5 / 47

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Miksi kannattaa valita muunneltava sailytysjarjestelma?

Monesti säilytysjärjestelmistä puhuttaessa keskitytään laatuun, kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen, mutta eräs säilytysjärjestelmien avainelementti jää usein vähemmälle huomiolle: muunneltavuus. Kun päättää panostaa pitkäikäisiin säilytysratkaisuihin, tulee huomioida se, että elämäntilanteet ehtivät muuttua matkalla suurestikin. Saman säilytysjärjestelmän tulisi siis taipua mahdollisesti muuttuviin harrastuksiin, perheenlisäykseen ja muihin elämän osa-alueisiin, jotka liittyvät kodin säilytykseen. Arki voi olla viiden vuoden päästä hyvin erilaista kuin nyt, mutta kodin säilytyksen tulisi silti seurata helppokäyttöisesti perässä!

Lue lisää »

Toimiva kylpyhuoneen sailytys tehostaa arkea

Kylpyhuone on keittiön ohella yksi arjen toiminallisuuden kulmakivistä. Siellä vietetään päivittäin yllättävän paljon aikaa, ja se on myös yksi niistä kodin tiloista, joihin syntyy nopeasti sotkua ja kaaosta ilman selkeitä ja toimivia säilytysratkaisuja. Kylpyhuoneissa on usein rajattu määrä tilaa, johon tulisi saada mahtumaan koko perheen tarpeet ja tavarat. Tämä luo omat haasteensa säilytykselle kosteiden olosuhteiden lisäksi.

Lue lisää »

Kodin jatehuolto helpoksi nailla vinkeilla

Kodin jätteiden lajittelu ja jätehuolto on monelle pakollinen paha, joka usein hoidetaan olemassa olevien jäteratkaisujen varassa. Usein nämä valmiit ratkaisut eivät kuitenkaan palvele käyttäjänsä tarpeita täydellisesti, sillä ne on suunniteltu geneerisesti, ilman yksilöintiä omaan arkeen. Tämän vuoksi roskiskaappia joutuu usein siivoamaan, kun jätteet eivät pysy omissa astioissaan tai kaappiin joutuu tunkemaan enemmän tavaraa kuin sinne todellisuudessa mahtuu. Myös esimerkiksi lasin, metallin, muovin ja muiden lajiteltavien jätteiden säilytys voi aiheuttaa harmaita hiuksia. Onneksi omaan arkeen sopivan jätehuoltokokonaisuuden luominen on helppoa. Näillä vinkeillä onnistut!

Lue lisää »

Kesälomat 2020

17.6.2020 8.50

Tuotantomme on kesälomalla viikot 28-29-30-31. Lähettämö ja asiakaspalvelu toimivat normaalisti koko kesän.

Toivotamme hyvää kesää!

Lue lisää »

Kuinka toteuttaa varaston säilytysratkaisut

Alkukesä herättää monissa halun järjestää pihaa, varastoja ja muita paikkoja, jotka jäävät muuten vähemmälle huomiolle. Toisaalta näiden tilojen järjestäminen on monen inhokkilistalla, minkä vuoksi niitä vältellään tehokkaasti läpi vuoden. Varastot on kuitenkin hyvä käydä läpi ja järjestää vähintään kerran vuodessa, jotta tavarat pysyvät hyvässä kunnossa, eikä nurkkiin kerry turhaan ylimääräistä säilytettävää.

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 47

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Back to top