Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista

Tuotteet 1-5 / 28

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Interzum messut Saksassa

1.5.2019 12.57

Meillä on ilo kutsua sinut vierailemaan osastollamme, joka sijaitsee hallissa 5.1 paikassa A040. Interzum-messut pidetään Saksassa Kölnissä 21.-25. toukokuuta 2019. Esittelemme osastollamme uusia tuotteita ja tuotekonsepteja mm. keittiö- ja kalusteteollisuudelle.

Mikäli tarvitset lisätietoja liittyen messuihin tai ilmaisia pääsylippuja, otathan yhteyttä osoitteeseen lanka@lankajamuovi.fi tai 026347700.

Lue lisää »

Nain valitset sopivat sailytysratkaisut

Säilytysjärjestelmät ovat iso osa kodin toimivuutta ja yleisilmettä, minkä vuoksi niiden valitseminen voi joskus tuntua haastavalta. Kun otat hetken ja pysähdyt miettimään kotisi pohjaratkaisuja ja säilytystiloja, saatat huomata, että ne voisivat toimia paljon tehokkaammin. Vaikka jokainen koti on erilainen, on onneksi olemassa muutamia yleispäteviä neuvoja, joita pystyy hyödyntämään kotiin kuin kotiin.

Lue lisää »

Lankakori kodin kulmakivi

Arjen pyörittäminen sujuu astetta mukavammin, kun säilytysratkaisut on mietitty omaan käyttöön sopiviksi. Lankakori on monipuolinen ja kestävä kodin säilytyksen kulmakivi, joka taipuu kaikenlaiseen säilytykseen. Kokosimme yhteen muutaman idean, kuinka lankakoreja voi hyödyntää kodin eri tiloissa.

Lue lisää »

Tehosta keittion sailytys

Keittiö on kodin tila, jota käytetään ahkerasti päivittäin. Keittiön säilytyksessä toiminnallisuus ja käytettävyys ovat ehdottoman tärkeitä ominaisuuksia, jotta arki rullaa sujuvasti. Millaiset säilytysratkaisut toimivat parhaiten keittiössä? Mitä keittiön säilytysratkaisuja suunnitellessa on hyvä ottaa huomioon?

Lue lisää »

Mullista kodin säilytys

Alkuvuosi ja kevät ovat uudistumisen aikaa, jolloin moni panostaa itsensä kehittämiseen. Samalla, kun ravataan kuntosalilla ja metsästetään mielenrauhaa, hiipii kotiin hiljalleen säilytyskaaos. Tavarat eksyvät vääriin paikkoihin, ja hyllyjen uumeniin kerääntyy pölypalloja. Mikset mullistaisi tänä vuonna oman hyvinvoinnin lisäksi myös kotisi säilytyksen?

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 28

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Back to top

--www-lankajamuovi-fi-ok--