Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista/

Tuotteet 1-5 / 70

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

Haemme

LÄHETTÄMÖN TYÖNTEKIJÄÄ/PAKKAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Poriin.

Työ pitää sisällään normaalit varaston tehtävät: pakkausta, keräilyä, hyllytystä, dokumenttien tekoa, kokoonpanoa ja lähetystä. Työaika on arkisin klo 7.00 - 15.00 ja kyseessä on vakituinen työsuhde.

Omaat hyvän asenteen, suomenkielentaidon sekä riittävän fyysisen kunnon. Aikaisempi kokemus varastotyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Olet oma-aloitteinen, sitoutunut ja itsenäinen työntekijä ja työotteesi on aktiivinen.

Työpaikka sijaitsee Porissa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn mukavassa työilmapiirissä. Noudatamme muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta. Työnvaativuusluokka 2.

Jätä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostiosoitteeseen anssi.tormonen@lankajamuovi.fi pikaisesti, mutta viimeistään 29.5.2022.


Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla tai sähköpostitse Anssi Tormoselta +358 447347730 tai  anssi.tormonen@lankajamuovi.fi 

Näin järjestät koululaisen huoneen kesälomalla

Kynät, kirjat, likapyykit ja lelut seikkailevat monen koululaisen lattialla epämääräisenä massana. Koulun, harrastusten ja arjen keskellä oman huoneen siivoaminen ja järjestys voivat jäädä vähemmälle. Kesäloma onkin koululaisten huoneiden järjestämiseen otollista aikaa, sillä aikaa järjestämiseen on enemmän ja tavarat on helppo käydä läpi ennen siirtymistä seuraavalle luokka-asteelle.

Lue lisää »

Kesälomat 2022

26.4.2022 17.06

Tuotantomme on kesälomalla viikot 28-29-30-31. Lähettämö ja asiakaspalvelu ovat avoinna normaalisti koko kesän. 

Lue lisää »

Astiankuivausritilät

Tiesitkö, ettei keittiön koko kerro välttämättä mitään sen säilytysmahdollisuuksista? Ison keittiön säilytysratkaisut on voitu suunnitella arjen kannalta kömpelösti, kun taas pieni keittiö voi olla todellinen tilaihme. Siksi keittiössäkin on syytä aika ajoin pysähtyä pohtimaan, kuinka säilytysmahdollisuuksista saisi kaiken irti. Kokosimme tähän blogiin neljä asiaa, jotka keittiön säilytyksen suunnittelussa on hyvä ottaa huomioon.

Lue lisää »

Haaveissa kylpyhuoneremontti - kuinka huomioin säilytyksen

Kylpyhuoneessa vietetään päivittäin paljon aikaa, ja siellä säilytetään tavaraa monenlaiseen tarpeeseen aina pienistä purnukoista pyykkeihin ja pesuainepulloista hygieniatarvikkeisiin. Kostea tila, rajoitetut säilytysmahdollisuudet ja herkästi likaa keräävät arjen toiminnot ovat omiaan luomaan haasteita kylpyhuoneen säilytykseen. Ilman selkeitä ja toimivia säilytysratkaisuja kylpyhuoneesta tuleekin herkästi epäsiistin näköinen, kun tavarat jäävät levälleen ilman omaa paikkaa. Mitä säilytyksen suhteen kannattaa huomioida kylpyhuoneremontissa?

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 70

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva