Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/ajankohtaista/

Tuotteet 1-5 / 74

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva

 Talvivarusteet varastoon

 
Talvikauden vaatteet ja varusteet vievät paljon tilaa, ja niiden vieminen pois pyörimästä onkin suuri helpotus. Ennen kuin tavarat voi siirtää varastoon, pitää kuitenkin pestä iso kasa pyykkiä. Tässä kohtaa voi olla hyvä käydä kodinhoitohuoneen tai kylpyhuoneen pyykkihuoltoratkaisut läpi. Ovatko säilytystilat nykytilanteeseen sopivat, onko tilaa riittävästi ja onko kaikelle oma paikkansa?
Lue lisää »

Hyvää joulua Lanka ja Muovilta!


Kuuluuko sinun joulurutiineihisi jokaisen kaapin ja laatikon siivoaminen ja järjestäminen? Vai otatko rennosti ja annat joulun tulla ilman suurempaa stressiä? Kummin vain, meiltä löydät koko kodin monipuoliset säilytysratkaisut, joista on iloa pitkään! 

Lue lisää »

Joulun ja vuodenvaihteen ajan tuotantomme on lomalla 22.12.2022 - 1.1.2023, myynti jouluvapaalla 23.-26.12.22 ja lähettämö jouluvapaalla 24.-26.12.22. 

Lue lisää »

Haemme

LÄHETTÄMÖN TYÖNTEKIJÄÄ/PAKKAAJAA

äitiysloman sijaisuuteen ajalle 3.10.2022 - 29.3.2024.

Työ pitää sisällään normaalit varaston tehtävät: pakkausta, keräilyä, hyllytystä, dokumenttien tekoa, kokoonpanoa ja lähetystä. Työaika on arkisin klo 7.00 - 15.00 ja kyseessä on sijaisuus.

Omaat hyvän asenteen, suomenkielentaidon sekä riittävän fyysisen kunnon. Aikaisempi kokemus varastotyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Olet oma-aloitteinen, sitoutunut ja itsenäinen työntekijä ja työotteesi on aktiivinen.

Työpaikka sijaitsee Porissa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn mukavassa työilmapiirissä. Noudatamme muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta. 

Jätä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostiosoitteeseen anssi.tormonen@lankajamuovi.fi pikaisesti, mutta viimeistään 18.9.2022.


Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla tai sähköpostitse Anssi Tormoselta +358 447347730 tai  anssi.tormonen@lankajamuovi.fi 

Kesä

 

Kesällä monet meistä viettävät aikaa kesämökillä. Oli kyseessä sitten alkeellinen mummonmökki tai luksushuvila, tärkeää on säilytyksen ja jätehuollon toimivuus. Yhä useampi haluaa kierrättää mökilläkin syntyvät jätteet, mikä onkin ihan mahtavaa - mutta usein pienet säilytystilat asettuvat rajoitteeksi. Monille  mökki on kesäloman ykköskoti, minkä vuoksi tavaraa ja tarvikkeita tulee kannettua mökille paljonkin. Etenkin lapsiperheissä tavaran määrä korostuu. Jos säilytysratkaisut eivät ole kunnossa, on mökki pian kaaoksen vallassa, kun tavarat leviävät minne sattuu. 

Lue lisää »

Tuotteet 1-5 / 74

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouseva