Kuuluuko sinun joulurutiineihisi jokaisen kaapin ja laatikon siivoaminen ja järjestäminen? Vai otatko rennosti ja annat joulun tulla ilman suurempaa stressiä? Kummin vain, meiltä löydät koko kodin monipuoliset säilytysratkaisut, joista on iloa pitkään! Katso vinkit alta!

LM 42 lehtiteline Arrow    Porrasjakkara matala musta-musta LM 185

Lehtiteline Arrow

Lehtiteline Arrow sopii muotoilunsa ansiosta vaikka kodin paraatipaikalle! Lehtitelineen upea nuolikuvio tulee kauniisti esiin, ja kiinnitysruuvit jäävät piiloon. Säilytä telineessä lehdet, kirjat, postit tai vaikkapa joulukortit!

KEITTIÖTELINEET JA -HYLLYT

  

Musta porrasjakkara

UUTUUS! Tämä ihana, matala porrasjakkara sopii moneen paikkaan ja käyttötarkoitukseen! Kotimainen porrasjakkara on tehty laadukkaista materiaaleista ja on todella tukeva. Kansi on mustaksi petsattua koivua ja runko teräsputkea.   

PORRASJAKKARAT

Naulakkokori LM 115

  

Pyykkikori korkea pyörillä LM 326

Naulakkokori

Naulakkokori on arjen kiireissä todellinen pelastaja! Korissa säilytät pipot, hanskat, hatut ja muut pikkutavarat. Koukkuihin on helppo ripustaa laukut, takit ja kaulahuivit.

ETEISEN SÄILYTYS

  

Pyykkikori pyörillä

Käytännöllinen pyykkikori pyörillä soveltuu hyvin myös säilytys- ja sisustuskäyttöön. Voit säilyttää siinä harrastetavaroita, leluja tai käyttää sitä korina polttopuille. Saatavilla myös matala malli.

PYYKKIKORIT

Viivi tarvikevaunu LM 695    Sarjakorit

Tarvikevaunu

Tarvikevaunu kesyttää siivouskaapin kaaoksen! Ulosvedettävä, täysin ulostuleva vaunu on täydellinen kapeaan tilaan ja säilytät siinä siivouskaapin tai kodinhoitohuoneen tarvikkeet.

SIIVOUSKAAPPI

  

Sarjakorit

Sarjakori järjestää sekaiset kaapistot ja on oiva apu esimerkiksi kodinhoitohuoneen tai keittiön kaapeissa. Saatavilla eri väreissä ja myös kolmihyllyisenä.

SÄILYTYSKORIT

Kylpyhuonehylly LM 591

  

Kenkäteline

Kylpyhuonehylly

Kylpyhuonehylly irrotettavalla pohjalevyllä pitää kylppärituotteet järjestyksessä. Myös krominvärisenä ja kaksitasoisena.

SUIHKUHYLLYT JA -TELINEET

  

Kenkätelineet

Kenkätelineellä järjestät nopeasti niin eteisen, vaatehuoneen, liukuovikaapiston kuin komeronkin. Saatavilla eri väreissä ja myös nelitasoisena.

KENKIEN SÄILYTYS

Hidastinkorit keittiöön tai vaatekaappiin

  

Lahjakortti verkkokauppaan

Patavaunut keittiöön

Sotkuiset ja yllätyksiä täynnä olevat keittiön kaapit hankaloittavat arkea. Hidastinkorit liukuvat ulos äänettömästi, hidastavat vauhdin ja vetäytyvät kaappiin. Lisäksi näet korin sisällön yhdellä silmäyksellä. Täydelliset myös vaatekaappiin!

PATA- JA TARVIKEVAUNUT

  

Lahjakortti verkkokauppaan

Lahjakortti ilahduttaa aina!
Valitse haluamasi summa (30€, 50€, 100€, 200€, 500€). Lahjakortti on voimassa 6kk verkkokaupassamme.

LAHJAKORTTI