Näin yhdistät kylpyhuoneen säilytyksessä tyylikkyyden ja käytännöllisyyden

Kylpyhuoneen säilytysratkaisuja pohtiessa monella nousee mieleen ennen kaikkea käytännöllisyys. Kuinka pieneen tilaan saa mahtumaan mahdollisimman paljon tavaraa? Millaiset materiaalit kestävät käyttöä kosteassa tilassa? Kuinka saada käytännöllisestä säilytyksestä mahdollisimman huomaamaton osa sisustusta?

Me Lanka ja Muovilla uskomme, että säilytys voi olla käytännöllisyyden lisäksi myös kaunista. Olemme panostaneet monipuolisesti kylpyhuoneen säilytystuotteidemme innovatiiviseen muotoiluun ja esteettiseen ilmeeseen, minkä ansiosta säilytysratkaisujamme ei tarvitse piilotella, vaan ne voi ottaa tyylikkääksi osaksi kylpyhuoneen sisustusta.

Moderni muotoilu säästää tilaa ja sopii moneen käyttöön

Kylpyhuone on yksi niistä kodin tiloista, joihin kaaos hiipii vauhdilla ilman toimivia säilytysratkaisuja. Tilan säilytys tuleekin suunnitella omien käyttötarpeiden mukaan, sillä parhaiten paikat pysyvät järjestyksessä silloin, kun jokaiselle tavaralle on mietitty oma paikka. Säilytykseen voidaan hyödyntää esimerkiksi suihkuhyllyjä, kylpyhuonehyllyjä ja kulmahyllyjä.

Kylpyhuoneen säilytyksessä tilan koko nousee usein haasteeksi, sillä muut tilan toiminnallisuudet, kuten wc, suihku ja käsienpesuallas, vievät neliöitä säilytykseltä. Moni haluaisi laittaa kylpyhuoneen tavarat katseilta piiloon kaappiin, mutta aina kaappitilan lisääminen riittävän säilytyskapasiteetin luomiseksi ei ole mahdollista. Tällöin kannattaa kääntää katse seinäpinnoille ja huoneen kulmiin, jotka jäävät usein hukkatilaksi. Esimerkiksi lattian ja katon väliin pingotettavan kulmahyllyn voi asentaa suihkunurkkaukseen, jolloin saadaan saippuat ja shampoot kätevästi ojennukseen. Asennustavan ansiosta suihkunurkan laattoihin ei tarvitse tehdä lainkaan reikiä.

Muita tyylikkäitä ja käytännöllisesti muotoiltuja tilansäästäjiä ovat esimerkiksi seinälle asennettavat kompaktit kylpyhuonehyllyt sekä suihkuseinään ripustettava suihkuhylly. Seinään asennettavat hyllyt voidaan asentaa paikoilleen ruuveilla tai vaihtoehtoisesti liimalla, jonka ansiosta tässäkin tapauksessa vältytään poraamasta laattapintaa. Etenkin vuokra-asunnoissa tämän tärkeys korostuu, sillä kosteissa tiloissa poraaminen on harvoin sallittua. Ripustettavat suihkuhyllyt ovat puolestaan tilaihmeitä, jotka soveltuvat etenkin pienempiin kylpyhuoneisiin.

Ajattomat värit solahtavat osaksi eri sisustustyylejä

Olipa sisustusmakusi moderni, boheemi tai perinteinen, ajattoman sävyiset säilytysratkaisut solahtavat varmasti osaksi kylpyhuoneesi ilmettä. Klassiset kromin ja mustan sävyt ovat huomaamaton mutta elegantti valinta mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Monista kylpyhuonetuotteistamme on nyt saatavilla uutuutena upea mattamusta väri, joka on erityisen hyvä valinta silloin, kun kylpyhuoneen säilytys halutaan ottaa vahvaksi osaksi sisustusta.

Miksi ajattomien värien valinta sitten on niin tärkeässä roolissa? Kun päättää panostaa laadukkaisiin ja kestäviin kylpyhuoneen säilytysratkaisuihin, tulee niiden miellyttää silmää silloinkin, kun sisustusmaku muuttuu. Klassiset ja neutraalin sävyiset säilytysratkaisut pysyvät paremmin menossa mukana silloinkin, kun tekee mieli laittaa kylpyhuoneen sisustus muilta osin uusiksi.

Huomioi säilytystuotteita valitessa kylpyhuoneen vaativat olosuhteet

Aivan mikä tahansa säilytysratkaisu ei toimi kylpyhuoneessa, sillä olosuhteet ovat muuta kotia vaativammat. Suihkusta tuleva kosteus sekä erilaiset pesuaine- ja kalkkijäämät luovat omat haasteensa säilytystuotteiden kestävyydelle. Tämän vuoksi kannattaa kiinnittää huomiota esimerkiksi tuotteiden pinnoitteisiin ja materiaaleihin. Laadukkaista materiaaleista valmistetut säilytystuotteet kestävät kylpyhuoneen kovat olosuhteet ilman, että niiden pinta alkaa rapistua.

Kosteuden vuoksi kylpyhuoneessa kannattaa suosia avomallisia säilytysratkaisuja, jotka pääsevät kuivumaan ilmavasti käytön jälkeen. Näin kosteus ei jää turhaan muhimaan tilaan. Avomalliset hyllyt on myös helppo puhdistaa tarpeen vaatiessa. Kaikki Lanka ja Muovin kylpyhuonetuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät kosteita olosuhteita ja puhdistusta. Tällöin ne pysyvät mielekkäinä ja hygieenisinä käyttää.

Laadukkaasta materiaalista ja pinnoitteesta valmistettu tuote kestää elämää pitkään ilman turhaa kulumista. Innovatiivisen muotoilun merkitys korostuu tässäkin, sillä monissa suihkuhyllyissämme on muovinen pohjalevy, jonka ansiosta saippua- ja kalkkijäämät eivät pääse syövyttämään teräslangan pinnoitetta. Pohjalevy auttaa pitämään säilytettävät tuotteet tukevammin paikoillaan, ja se on helppo nostaa pois siivousta varten. Tämä pidentää tuotteen käyttöikää ja helpottaa puhtaanapitoa.

Aina kylpyhuoneen säilytyksen uudistamiseen ei tarvita isoa remonttia, vaan pienilläkin muutoksilla saa ryhtiä ja selkeyttä tilaan. Pyri hyödyntämään nykyään hukkatilaksi jäävät pinnat säilytykseen sekä valitse ratkaisut, jotka kestävät läpi muuttuvien mieltymysten ja elämäntilanteiden. Muista myös viimeistellä tyylikäs ilme yksityiskohdilla, kuten muihin säilytysratkaisuihin sopivilla henkareilla kylpytakeille!

--

Kaipaatko apua kylpyhuoneen säilytysratkaisujen suunnitteluun? Ammattilaisemme auttavat mielellään pohtimaan parhaat ja pitkäikäiset ratkaisut kotisi säilytykseen!

NÄILLÄ TUOTTEILLA ONNISTUT:

Kylpyhuonehylly >> https://www.lankajamuovi.fi/kylpyhuonehylly-musta-lm-591.html

2-tasoinen kylpyhuonehylly >> https://www.lankajamuovi.fi/kylpyhuonehylly-2-tasoa-musta-lm-592.html

Suihkuteline >> https://www.lankajamuovi.fi/suihkuteline-musta-lm-595.html

Pilar-kulmahylly >> https://www.lankajamuovi.fi/kylpyhuone-teema/kulmahylly-pilar-musta-lm-197-10394.html

Henkarit >> https://www.lankajamuovi.fi/henkari-5-kpl-musta-lm-117.html