Lankakori kodin kulmakivi

Vaikka jokainen perhe ja koti on omanlaisensa, on olemassa joitakin asioita, jotka suurimmalla osalla meistä tuntuvat olevan yhtenäisiä. Yksi näistä on tarve toimiville ja arkea helpottaville säilytysratkaisuille. Arjen pyörittäminen sujuukin astetta mukavammin, kun säilytysratkaisut on mietitty omaan käyttöön sopiviksi. Lankakori on monipuolinen ja kestävä kodin säilytyksen kulmakivi, joka taipuu kaikenlaiseen säilytykseen. Kokosimme yhteen muutaman idean, kuinka lankakoreja voi hyödyntää kodin eri tiloissa.

LANKAKORI KEITTIÖSSÄ

Moni ei miellä lankakoreja keittiön säilytykseen sopiviksi, mutta todellisuudessa ne ovat kodin sydämenäkin tunnetussa tilassa kovin käteviä. Yhdistelemällä erikokoisia lankakoreja on mahdollista rakentaa tehokkaasti toimiva keittiökokonaisuus, jossa jokaisella tavaralla on oma paikkansa. Lankakorien ehdoton valtti perinteisiin hyllylevyihin ja laatikoihin verrattuna on niiden äärimmäisen helppo puhtaanapito. Murut, roskat ja pöly laskeutuvat korin läpi kaapin pohjalle, josta ne on nopea pyyhkäistä pois.

Koska lankakorit liukuvat kokonaan ulos kaapista, näet yhdellä silmäyksellä, mitä ruokakaapeissa on tarjolla. Näin ruokatarpeita ei jää kaapin perälle piileskelemään, vaan pystyt sekä hyödyntämään paremmin käytössä olevan tilan että vähentämään ruokahävikkiä.

LANKAKORI LASTENHUONEESSA

Lastenhuoneen lankakoreihin suosittelemme hidastinkiskoja, joiden avulla kori liukuu sulavasti takaisin kaappiin: ei enää kaappien paiskomista tai pelkoa pienten sormien jäämisestä korin kiskojen väliin. Korimme on suunniteltu kestämään vauhdikastakin arkea, ja sekä kiskot että korit on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Näin ne eivät putoile herkästi kiskoiltaan, ruostu tai muutu muilla tavoin käyttökelvottomiksi. Lisävarusteilla, kuten tilanjakajilla ja pohjalevyillä, rakennat pienillekin vaatteille ja tavaroille sopivat säilytystilat.

Jokainen vanhempi on varmasti kävellyt sisään tilanteeseen, jossa koko vaate- tai lelukaapin sisältö on tyhjätty lastenhuoneen lattialle. Lankakori on hyvä valinta siinä mielessä, että myös perheen pienimmät näkevät korin pohjan ja sivun aukoista, mitä kori pitää sisällään. Näin saatat parhaassa tapauksessa välttyä ylimääräiseltä siivoamiselta, kun juuri sillä hetkellä haluttu aarre löytyy helpommin, eikä vaadi kaapin kauimmaiseen nurkkaan kaivautumista.

LANKAKORI VAATEHUONEESSA

Lankakori on loistava valinta vaatteiden säilytykseen. Korimme sopivat niin vaatekaappiin kuin vaatehuoneeseenkin, ja monipuolinen kokovalikoima takaa sen, että kaikille vaatteille löytyy sopivan kokoiset säilytysratkaisut. Vaatteet säilyvät koreissa ilmavasti, eikä niihin synny hylly- tai umpilaatikkosäilytykseen verrattuna yhtä herkästi ummehtunutta hajua.

Lankakoreilla tehostat vaatehuoneen säilytystä, etenkin jos omistat paljon vaatteita. Korien avulla voit nimittäin luoda itsellesi säilytysjärjestelmän, josta löydät aina haluamasi vaatteet helposti ja nopeasti. Yhdistele erilaisia koreja, valitse kiskot, jotka liukuvat täysin ulos kaapista ja tuunaa järjestelmä itsesi näköiseksi lisävarusteilla – näin varmistat, että jokaisella vaatteella ja asusteella on oma selkeä paikkansa.

LANKAKORI KYLPYHUONEESSA

Lankakorit ovat kätevä säilytysjärjestelmä kylpyhuoneessa tai kodinhoitohuoneessa, sillä niiden puhtaanapito on äärimmäisen helppoa. Korin puhdistus onnistuu vedellä ja tarvittaessa miedolla pesuaineella. Koreissa on kätevä säilyttää niin vessapaperirullia, puhtaita pyyhkeitä, pesuaineita kuin kosmetiikkaakin. Pohjalevyn avulla varmistat, etteivät pienet esineet putoa korin pohjan läpi.

Kodinhoitohuoneessa lankakorit ovat etenkin pyykkihuollon paras ystävä. Likaiset pyykit on helppo lajitella lankakoreihin, joista näet heti, minkä verran mitäkin pyykkiä on sillä hetkellä pestävänä. Lankakorien ilmavan rakenteen ansiosta pyykit eivät pääse muhimaan koreissa – ei siis ikäviä yllätyksiä pyykkipäivänä.

Kuten huomaat, lankakoreilla on loputtomasti käyttötarkoituksia kodin säilytyksessä. Mikä on sinun suosikkitapasi hyödyntää lankakoreja?

--

Onko aika selättää kodin järjestysasiat ja laittaa arki rullaamaan sujuvammin? Ammattilaisemme auttavat mielellään pohtimaan parhaat ja pitkäikäiset ratkaisut kotisi säilytykseen!

NÄILLÄ TUOTTEILLA ONNISTUT:

Lankakorit hidastinkiskoilla >> https://www.lankajamuovi.fi/sailytystilat/ulosliukuvat-lankakorit/hidastinkiskoilla.html

Lankakorit rullakiskoilla >> https://www.lankajamuovi.fi/sailytystilat/ulosliukuvat-lankakorit/rullakiskoilla.html

Koritelineet >> https://www.lankajamuovi.fi/sailytystilat/ulosliukuvat-lankakorit/koritelineet.html

Seinäkiinnitteiset lankakorit >> https://www.lankajamuovi.fi/sailytystilat/seinakiinnitteiset-lankakorit.html