Mullista kodin säilytys

Alkuvuosi ja kevät ovat uudistumisen aikaa, jolloin moni panostaa itsensä kehittämiseen. Samalla, kun ravataan kuntosalilla ja metsästetään mielenrauhaa, hiipii kotiin hiljalleen säilytyskaaos. Tavarat eksyvät vääriin paikkoihin, ja hyllyjen uumeniin kerääntyy pölypalloja. Mikset mullistaisi tänä vuonna oman hyvinvoinnin lisäksi myös kotisi säilytyksen?

LANKAKORI VIE VOITON

Hyllyt, laatikot ja muut säilytysratkaisut ovat toimivia, mutta lyömättömin säilytysratkaisu on ehdottomasti lankakori. Lankakorit ovat keveitä ja kestäviä, mukavia käyttää arjessa sekä tyylikkäitä ulkonäöltään. Lankakorit on helppo pitää puhtaana, ja niiden sisällön pystyy näkemään yhdellä silmäyksellä. Oman säilytyskokonaisuuden suunnittelussa vain oma mielikuvitus on rajana: voit yhdistellä erikokoisia koreja sekä tuunata lankakoreja lisävarusteilla niin, että kaikille tavaroillesi löytyy lopulta selkeä oma paikka.

Lanka ja Muovin lankakorit on valmistettu laadukkaasta kotimaisesta teräslangasta, joka on pinnoitettu vahvalla epoksipinnoitteella. Haluamme varmistaa, että tuotteemme kestävät kovempaakin käyttöä arjessa vuodesta toiseen. Värivaihtoehtoina useimmissa tuotteissamme on raikas valkoinen sekä tyylikäs hopeanharmaa.

KAPEAT TILAT JA NURKAT KÄYTTÖÖN

Kotiimme jää usein huomattava määrä hukkatilaa esimerkiksi kapeille käytäville, nurkkiin ja seinille. Nosta katse lattiasta ja kaapeista seinille: on monia asioita, joita voit säilyttää seinällä niin, että niistä muodostuu kaunis osa sisustusta. Kokeile esimerkiksi seinälle kiinnitettävää kenkätelinettä, modernin siroja eteiskoreja tai tyylikästä naulakkoa. Nurkkiin sopii esimerkiksi Pilar-säilytystornimme, joka pingotetaan katon ja lattian väliin. Kodin kapeisiin tiloihin voi puolestaan kehittää kaappitilaa, jonka täyttää lankakoreilla. Kekseliäisyys on säilytysratkaisujen mullistamisessa valttia. Katso siis kotiasi avoimin ja innovatiivisin silmin – saatat löytää aivan uudenlaisia säilytysmahdollisuuksia!

OTA SÄILYTYS OSAKSI SISUSTUSTA

Usein yritämme säilytysratkaisujen avulla piilottaa tavarat pois silmistä, mikä onkin usein siistin ja järjestyksessä olevan ilmeen kannalta hyvä juttu. Toisinaan säilytysratkaisut voi kuitenkin ottaa myös tietoisesti osaksi sisustusta. Koko seinän peittävä säilytyskaappi, jonka sisukset on mietitty tarkkaan omaan käyttöön sopivaksi, syö sisäänsä ihmeellisen paljon tavaraa, mutta ihastuttaa säilytyskapasiteettinsa lisäksi myös näyttävyydellään. Erikokoiset lankakorit mahdollistavat sen, että tarjolla olevasta tilasta saa kaiken mahdollisen hyödyn irti.

Erityisesti lastenhuoneessa on mukava leikitellä säilytysratkaisuilla, sillä se tekee huoneen järjestyksessä pitämisestä lapsille hauskaa ja jännittävää. Trendy-korissa säilytät helposti esimerkiksi pehmolelut tai kangaspussin avulla vaikkapa legot ja muut pikku aarteet. Lelut on helppo kerätä päivän päätteeksi takaisin paikoilleen korin pohjassa olevien liikkuvien pyörien ansiosta. Myös erilaiset seinä- ja ovikorit toimivat lastenhuoneessa mainiosti. Lastenhuoneen lankakoreissa kannattaa panostaa hidastinkiskollisiin malleihin, sillä silloin pienetkin kädet voivat mukavasti käyttää koreja ilman paiskomista tai putoamista.

Tärkeintä oman kodin säilytyksen mullistamisessa on antaa mielikuvituksen lentää ja pohtia säilytystä innovatiivisella mielellä. Kotoa löytyy taatusti paljon enemmän säilytysmahdollisuuksia, kuin olemme tajunneetkaan. Hyödynnä kaappitila mahdollisimman tehokkaasti yhdistelemällä lankakoreista juuri omaan säilytystarpeeseesi sopiva kokonaisuus. Luo yksittäisillä tuotteilla mielenkiintoisia sisustuksellisia ratkaisuja, jotka tarjoavat samalla helpotusta kodin säilytyspulmiin. Innovatiiviset säilytysratkaisumme tarjoavat mahdollisuuden luoda kotisi säilytyksestä tehokkaan ja tyylikkään, jolloin koti pysyy järjestyksessä villimässäkin arjen pyörityksessä!

--

Kaipaako kotisi säilytys päivitystä? Ammattilaisemme auttavat mielellään pohtimaan parhaat ja pitkäikäiset ratkaisut kotisi säilytykseen!

NÄILLÄ TUOTTEILLA ONNISTUT:

Lankakorit hidastinkiskoilla >> https://www.lankajamuovi.fi/sailytystilat/ulosliukuvat-lankakorit/hidastinkiskoilla.html

Lankakorit rullakiskoilla >> https://www.lankajamuovi.fi/sailytystilat/ulosliukuvat-lankakorit/rullakiskoilla.html

Ulosliukuvat säilytys- ja ripustustasot >> https://www.lankajamuovi.fi/sailytystilat/ulosliukuvat-sailytys-ja-ripustustasot.html

Seinälle kiinnitettävä kenkäteline >> https://www.lankajamuovi.fi/seinakenkateline-valkoinen-lm-322-2.html

Eteisen säilytysratkaisut >> https://www.lankajamuovi.fi/sailytystilat/eteisen-sailytys.html

Trendy-kori >> https://www.lankajamuovi.fi/catalogsearch/result/?q=trendy