Mistä tunnistaa laadukkaan lankakorin?

Lankakorien mahdollisuuksista säilytysratkaisuina puhutaan paljon, eikä suotta. Nämä korit ovat monessa mielessä mainio ratkaisu kaikenlaisiin säilytystarkoituksiin. Laadukas lankakori kestää aikaa sekä on ajattoman tyylikäs ja arjessa kätevä säilytysratkaisu. Lankakoreja on markkinoilla paljon, ja saattaa olla, että ne näyttävät monen silmään kaikki samalta. Toisinaan voi olla vaikea hahmottaa, mistä eri mallisten ja merkkisten lankakorien hintaerot johtuvat. Lankakorin hintaan vaikuttavat esimerkiksi valmistusmateriaali, muotoilu, kiskomekanismi ja koko. Mistä tunnistaa laadukkaan lankakorin ja mitä tulee ottaa huomioon lankakoria valitessa?

Laadukas lankakori on helppo asentaa

Laadukkaan lankakorin tunnistaa jo asennusvaiheessa, sillä se ei vaadi ylimääräistä kikkailua tai viritelmiä, vaan lankakori saadaan asennettua paikoilleen yksinkertaisten ohjeiden avulla. Lanka ja Muovin lankakoreihin on suunniteltu innovatiivinen asennusvara, jonka ansiosta korit on erityisen helppo asentaa. Kori mukautuu mekanismin ansiosta kaappiin, vaikka kaapin rungossa olisi muutaman millin heitto mitoissa. Korien asennus onnistuu myös silloin, kun lattia ei ole täysin suora.

Toinen innovatiivinen ratkaisu lankakoreissamme liittyy niiden muotoiluun, sillä kori ei vahingoita kaapin ovea osuessaan siihen. Vastaavasti ovi ei hajoita koria ja kiskomekanismia, vaikka yhteentörmäys sattuisi, sillä laadukkaasti valmistettu lankakori kestää kovempaakin arkikäyttöä. Tarkka laadunvalvontamme varmistaa, ettei koreissa ole teräviä piikkejä tai lankoja, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa kaapille tai koreissa säilytettäville tavaroille ja vaatteille.

Kevyt ja turvallinen käyttää

Lankakoreissa säilytetään usein arjen kannalta olennaisia asioita, joten niiden käyttömukavuuteen ja turvallisuuteen on syytä kiinnittää huomiota. Laadukkaan lankakorin tunnistaa siitä, että sitä on kevyt käyttää: kiskot eivät takkua, eikä kori tunnu painavalta vedettäessä ulos kaapista. On myös hyvä kiinnittää huomiota siihen, kuinka paljon painoa eli kuormaa lankakori kestää. Laadukkaista materiaaleista valmistettu kori kestää taipumatta ja vääntymättä isompiakin kuormia kerralla.

Laadukas lankakori koostuu itse korin lisäksi myös kiskoista, joihin liittyy enemmän ominaisuuksia, kuin ehkä osataan ajatellakaan. Kiskojen ominaisuudet vaikuttavat omalta osaltaan siihen, kuinka paljon kuormaa lankakori kestää. Yksi tärkeimmistä turvallisen ja helppokäyttöisen lankakorin ominaisuuksista on se, ettei se putoa pois kiskoilta ulos vedettäessä tai muussakaan tilanteessa. Korin saa helposti nostettua pois paikoiltaan niin halutessaan, mutta käytössä sen ei tulisi tippua itsestään edes kovemmassa käsittelyssä. Hidastinkiskoilla varustetut korit lisäävät käyttömukavuutta entisestään.

Tilava ja tehokas säilytysratkaisu

Tilavuus tekee lankakoreista erityisen mainion säilytysvaihtoehdon, sillä lankakoreihin mahtuu kerralla paljon säilytettävää. Tiheä verkkopohja estää tavaroiden tippumisen, ja kori tulee ulos vedettäessä kokonaan kaapista ulos. Näin näet yhdellä silmäyksellä koko korin sisällön, eikä sinun tarvitse enää penkoa kaappeja etsiessäsi tavaroita. Muista etenkin isompia lankakoreja valitessa kiinnittää huomiota lankakorin kestämään kuormaan, jotta saat kaiken hyödyn irti säilytyksestä.

Lankakorit säilyttävät verkkomaisen rakenteensa ansiosta tavarat ilmavasti, mikä on esimerkiksi vaatteiden kannalta hyvä asia. Näin vältät ummehtuneet hajut, vaikka vaatteita käytettäisiin harvoin. Lankakorit myös helpottavat kaappien puhtaanapitoa, sillä pöly ja lika putoavat korin pohjan läpi kaapin pohjalle, josta ne on helppo pyyhkiä pois. Kestävistä materiaaleista valmistetut korit eivät ruostu, eikä pinnoite halkeile, minkä ansiosta voit nauttia siisteistä lankakoreista pitkään. Tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta korit ovat kaiken lisäksi ilo silmälle.

Lanka ja Muovin merkki on tae siitä, että olet valinnut käyttöösi laadukkaan, kotimaisen lankakorin. Ota arjen langat omiin käsiisi ja valitse laadukkaat lankakorit säilytykseen!

--

Kaipaatko apua kodin säilytysratkaisujen suunnitteluun? Ammattilaisemme auttavat mielellään pohtimaan parhaat ja pitkäikäiset ratkaisut kotisi säilytykseen!

NÄILLÄ TUOTTEILLA ONNISTUT:

Lankakorit hidastinkiskoilla >> https://www.lankajamuovi.fi/sailytystilat/ulosliukuvat-lankakorit/hidastinkiskoilla.htm

Lankakorien lisävarusteet >> https://www.lankajamuovi.fi/sailytystilat/ulosliukuvat-lankakorit/lisavarusteet.html

Koritelineet >> https://www.lankajamuovi.fi/sailytystilat/ulosliukuvat-lankakorit/koritelineet.html

Seinäkiskojärjestelmä >> https://www.lankajamuovi.fi/sailytystilat/seinakiskojarjestelma.html

Säilytyskorit pientavaroille >> https://www.lankajamuovi.fi/sailytystilat/sailytyskorit.html