Kuinka säilyttää kengät helposti ja tyylikkäästi?

Kevät tuo mukanaan auringonvalon ja kurakelien lisäksi kenkämeren. Kun aamulla voi olla pakkasta, mutta iltapäivällä pärjää ballerinoilla, kasaantuu kodin eteiseen kasapäin erilaisia kenkävaihtoehtoja. Mitä isommasta taloudesta on kyse, sitä moninkertaisemmaksi kenkämeri muodostuu. Kenkien säilytys mietityttää monia, sillä kengät ovat usein tiellä, eikä kotiin ole kiva tulla, kun heti ensimmäisenä joutuu hyppimään valtoimenaan lojuvien kenkien yli. Toisaalta kenkiä ei haluaisi jatkuvasti olla kaivamassa kaappien uumenista, ja säilytysratkaisujen tulisi olla helppoja käyttää koko perheelle.

Myös kenkien käyttöiän pidentäminen on monella mielessä, eikä kenkiä tahtoisi tieten tahtoen pilata huonoilla säilytysvalinnoilla. Kenkien pinnat nimittäin kuluvat ja likaantuvat, jos kenkiä säilyttää kasassa tai kovin tiiviissä tilassa. Perinteinen hyllylevy kerää puolestaan pintaansa kaiken kenkien pohjasta putoavan hiekan, tehden koko kaapista epäsiistin. Apu kenkien helppoon ja tyylikkääseen säilytykseen löytyy yksinkertaisesta, mutta nerokkaasta säilytysjärjestelmästä.

Kengät järjestykseen seinäkiskojärjestelmällä

Vaikka aivan ensimmäisenä ei välttämättä tulisi mieleen hyödyntää seinäkiskojärjestelmää kenkien säilytykseen, ovat seinäkiskot muunneltavuutensa vuoksi oikein mainio vaihtoehto tähän tarkoitukseen. Yksi ongelma kenkien säilytyksessä on nimittäin se, että kenkiä löytyy monessa koossa ja korkeudessa. Tämä aiheuttaa sen, että moniin säilytysratkaisuihin syntyy väkisinkin hukkatilaa, jota on hankala käyttää hyödyksi. Seinäkiskojärjestelmässä pystyt itse määrittelemään hyllyjen välin, minkä ansiosta pystyt käyttämään tilan mahdollisimman tehokkaasti säilytykseen.

Seinäkiskojärjestelmä koostuu neljästä erilaisesta osasta: seinäkiskosta, lankahyllystä, asennuslistasta ja hyllynkannattimesta. Järjestelmän asentaminen on helppoa, eikä vaadi erikoisosaamista. Hyllyjen väliä pystyy vaihtamaan jatkossa helposti aina tarpeen mukaan, mikä tekee seinäkiskojärjestelmästä erittäin muunneltavan ratkaisun säilytykseen. Kenkäsäilytykseen soveltuu mainiosti esimerkiksi seuraavanlainen kokonaisuus, johon saa mahtumaan mukavasti jopa 40 paria kenkiä, hieman kenkien koosta riippuen.

 


 

Yllä olevan kokonaisuuden hinta on 295€ (sis. alv):

  • 2 kpl LM 816 Seinäkisko 2 m
  • 8 kpl LM 821 Lankahylly M800
  • 16 kpl LM 828 Asennuslista LM 818
  • 16 kpl LM 817 Hyllynkannatin 35 cm

Sopivan seinäkiskojärjestelmän kartoittaminen on yksinkertaista. Mittaa ensin, millainen tila sinulla on hyödynnettävissä säilytykseen ja suunnittele sen jälkeen siihen sopiva hyllykokonaisuus. Lankahyllyillä voi säilyttää kenkien lisäksi myös lähes mitä vain, joten kerran hyvin suunniteltu säilytyskokonaisuus palvelee vuosia eteenpäin. Löydät kotisivuiltamme lisää tietoa seinäkiskojärjestelmän mahdollisuuksista.

Monikäyttöinen ja helppo pitää puhtaana

Seinäkiskojärjestelmä asennetaan nimensä mukaisesti seinäpinnalle. Se soveltuu mainiosti esimerkiksi eteiseen tai vaatehuoneeseen. Järjestelmä voidaan asentaa myös kaapin takaseinälle. Lankahyllyjen ilmavan, mutta tukevan rakenteen ansiosta kengät pysyvät hyllyillä paikoillaan, eivätkä kerää hyllyille likaa. Lankahyllyt on tarvittaessa helppo puhdistaa pyyhkäisemällä kostealla rätillä. Lankahyllyjen rakenne mahdollistaa kenkien säilyttämisen ilmavasti, jolloin vältytään ikävien hajuhaittojen muodostumiselta.

Lankahyllyillä pysyvät tukevasti säilössä monenlaiset kengät aina korkokengistä tennareihin ja talvikengistä saappaisiin. Seinäkiskojärjestelmä mahdollistaa myös muiden tavaroiden säilytyksen lankahyllyillä. Esimerkiksi vaatteet, säilytyslaatikot, laukut ja hatut pysyvät siististi ojennuksessa tämän järjestelmän avulla. Yksi seinäkiskojärjestelmän parhaista ominaisuuksista onkin juuri muunneltavuus, minkä lisäksi sen yksinkertaisen tyylikäs muotoilu on ilo silmälle.

Lanka ja Muovin merkki on tae siitä, että olet valinnut käyttöösi laadukkaan, kotimaisen lankakorin. Seinäkiskojärjestelmä on pitkäaikainen ja muunneltava säilytysvalinta kaikenlaisiin koteihin!

--

Kaipaatko apua kodin säilytysratkaisujen suunnitteluun? Ammattilaisemme auttavat mielellään pohtimaan parhaat ja pitkäikäiset ratkaisut kotisi säilytykseen!

NÄILLÄ TUOTTEILLA ONNISTUT:

Seinäkiskojärjestelmä >> https://www.lankajamuovi.fi/sailytystilat/seinakiskojarjestelma.html

Lankahyllyt >> https://www.lankajamuovi.fi/sailytystilat/seinakiskojarjestelma/lankahyllyt.html

Seinäkiskot ja -kiinnikkeet >> https://www.lankajamuovi.fi/sailytystilat/seinakiskojarjestelma/kiskot-ja-kannakkeet.html