Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/suihkuhylly-musta-lm-590.html
Avainlippu. Valmistettu Suomessa.

SUIHKUHYLLY MUSTA LM 590

Hinta 20,80 € (sis. alv) Hinta 16,77 € (alv 0 %)
Lisää
Substract

Saatavuus:Varastossa

Tuotekoodi: 590007
Tyylikäs suihkuhylly kylpyhuoneeseen upeassa mustassa kuosissa. Kiinnitys seinään ruuveilla tai liimalla. Valmistettu Suomessa.
Suihkuhyllyn mustan tasaisen muovipohjan ansiosta kylpyhuonetuotteet pysyvät hyllyssä hyvin pystyssä. Pohjan saa kätevästi nostettua pois puhdistusta varten. Muovipohjan ansiosta vesi- ja saippuajäljet eivät pääse syövyttämään teräslangan pinnoitetta. Pakkaukseen sisältyy kiinnitysruuvit ja -proput.

Suihkuhylly on mahdollista kiinnittää seinään myös reikiä poraamatta. Lisäosana myytävä asennussarja LM 599 on pitävä erikoisliima, jolla suihkuhyllyn saa helposti ja siististi asennettua, sekä irrotettua tarvittaessa.

Suihkuhylly on valmistettu korkealaatuisesta teräslangasta. Tuotteen pinnoite kestää kylpyhuoneen vaativat olosuhteet. Menetelmässä ei käytetä ollenkaan ympäristölle ja ihmiselle haitallisia kemikaaleja, kuten kromihappokemikaalia. Pyrimme jatkuvasti löytämään uusia, vähemmän ympäristöä kuormittavia ratkaisuja.

Tuote sopii hyvin myös muuhun kylpyhuoneen säilytykseen. Huomaa, että valikoimastamme löytyy vastaava leveämpi kylpyhuonehylly yhdellä sekä kahdella tasolla (LM 591 ja LM 592).

Kaksi värivaihtoehtoa: Kromi/musta ja musta/musta.

Pakkaus sisältää:
- 1 kpl LM 598 muovikannatin
- 2 kpl 4X25 uppokantaruuvi, väri musta
- 2 kpl seinäkiinnitysproppu
- 1 kpl pohjalevy
Ominaisuudet
EAN 6417141590071
Väri Musta
Myyntiyksikkö kpl
Paino 0,3 kg
Leveys 255 mm 
Syvyys 130 mm 
Korkeus 90 mm 
Materiaali Epoksi+konversio/teräslanka, ABS
Hoito-ohjeet
Avaa »
Dokumentit
Takuu 2 vuotta
Saatat olla kiinnostunut näistä