Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/kulmahylly-pilar-musta-lm-197.html
Avainlippu. Valmistettu Suomessa.

KULMAHYLLY PILAR MUSTA LM 197

Hinta 112,90 € (sis. alv) Hinta 91,05 € (alv 0 %)
Lisää
Substract

Saatavuus:Tilapäisesti loppu, toimitusaika 2-4 viikkoa.

Tuotekoodi: 197007
Säädettävä ja tukeva kulmahylly Pilar tarjoaa säilytystilaa kylpy- ja suihkutuotteille. Helppo asennus lattiasta kattoon. Kulmahylly valmistettu Suomessa.
Tukeva ja tyylikkään mattamusta kulmahylly Pilar sopii monen tyyliseen kylpyhuoneeseen. Pilar-korien reunukset sekä tiheä pohjaverkko pitävät kylpyhuonetuotteet paikoillaan hyllyillä.

Kulmahylly Pilar asennetaan kylpyhuoneen kulmaan pingottamalla se lattiasta kattoon. Kulmahyllyn varren maksimikorkeus on 268 cm. Pakkauksen mukana tulevan katkaisusahan avulla putken voi katkaista halutun mittaiseksi. Tarvittaessa lisäkorkeutta saa lisävarusteena myytävästä 125 cm pituisesta LM 197/1 jatkoputkesta.

Pakkaus sisältää katkaisusahan sekä kiinnitystarvikkeet. Kulmahylly Pilariin sisältyy kaksi Pilar-koria, ja ne voidaan asentaa halutulle korkeudelle. Säilytystilan tarpeen mukaan voit lisäksi ostaa lisävarusteena myytäviä LM 198 Pilar-koreja.

Kulmahyllyn korit on valmistettu korkealaatuisesta teräslangasta ja putki alumiinista. Tuotteen pinnoite on valmistettu kestämään kylpyhuoneen vaativat olosuhteet. Menetelmässä ei käytetä ollenkaan ympäristölle ja ihmiselle haitallisia kemikaaleja, kuten kromihappokemikaalia. Pyrimme jatkuvasti löytämään uusia, vähemmän ympäristöä kuormittavia ratkaisuja.
Ominaisuudet
EAN 6417141197072
Väri Musta
Myyntiyksikkö kpl
Paino 2,3 kg
Leveys 230 mm 
Syvyys 220 mm 
Korkeus 1 250 mm 
Materiaali Epoksi/teräslanka
Takuu 2 vuotta
Saatat olla kiinnostunut näistä