Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/kylpyhuonehylly-2-tasoa-kromi-musta-lm-592.html
Avainlippu. Valmistettu Suomessa.

KYLPYHUONEHYLLY 2 TASOA KROMI LM 592

Hinta 48,90 € (sis. alv) Hinta 39,44 € (alv 0 %)
Lisää
Substract

Saatavuus:Varastossa

Tuotekoodi: 592000
Kylpyhuonehylly kahdella hyllyllä. Kylpyhuonehyllyssä yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja laadukkaat materiaalit. Kiinnitys ruuveilla tai liimalla.
Täydellinen hyllyvalinta kylpyhuonetuotteiden järjestämiseen. LM 592 kylpyhuonehyllyn pinnoite kestää kylpyhuoneen vaativat olosuhteet ja tasojen mustan tasaisen muovipohjan ansiosta säilytettävät tuotteet pysyvät hyllyssä hyvin pystyssä. Pohjat saa kätevästi nostettua pois puhdistusta varten. Muovipohjan ansiosta vesi- ja saippuajäljet eivät pääse syövyttämään teräslangan pinnoitetta. Kylpyhuonehyllyn tasojen väli on 225 mm. Pakkaukseen sisältyy kiinnitysruuvit ja-proput.

Kylpyhuonehylly on mahdollista kiinnittää seinään myös reikiä poraamatta. Lisäosana myytävä asennussarja LM 599 on pitävä erikoisliima, jolla tuotteen saa helposti ja siististi asennettua, sekä irrotettua tarvittaessa.

Kylpyhuonehylly on valmistettu Suomessa korkealaatuisesta teräslangasta. Menetelmässä ei käytetä ollenkaan ympäristölle ja ihmiselle haitallisia kemikaaleja, kuten kromihappokemikaalia. Pyrimme jatkuvasti löytämään uusia, vähemmän ympäristöä kuormittavia ratkaisuja.
Ominaisuudet
EAN 6417141592006
Väri Kromi/musta
Myyntiyksikkö kpl
Paino 0,8 kg
Leveys 330 mm 
Syvyys 120 mm 
Korkeus 325 mm 
Materiaali Epoksi+konversio/teräslanka, ABS
Hoito-ohjeet
Avaa »
Dokumentit
Saatat olla kiinnostunut näistä