Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/jatevaunu-antrasiitti-3-sankoa-lm-65-r.html
Avainlippu. Valmistettu Suomessa.

JÄTEVAUNU ANTRASIITTI + 3 SANKOA LM 65/R

JÄTEVAUNUKEHIKKO ANTRASIITTI LM 65   +0,00 €

* Pakolliset tiedot

Kokoonpanon hinta: Hinta: 47,40 € (sis. alv) Hinta: 47,40 € (alv 0 %)
Lisää
Substract

Saatavuus: Varastossa

Käytännöllinen antrasiitin värinen jätevaunu keittiökaappiin kolmella sangolla. Liukuu kevyesti ja on helppo asentaa. Valmistettu Suomessa.
Korkealaatuinen jätevaunu kapeaan tilaan. Jätevaunun sangot saatavilla eri väreissä kierrätyksen helpottamiseksi, katso värivaihtoehdot alta. Pakkaus sisältää 2 kpl 10 l sankoa (LM 518) ja 1 kpl 6 l sangon (LM 516) sekä asennusruuvit. Asennus on helppoa ja nopeaa: kiinnitys ruuveilla kaapin pohjalevyyn ja vaunu on heti käyttövalmis. Soveltuu tilaan, jonka vapaa leveys min. 290 mm. Jätevaunuun sopii avausmekanismi LM 119, kansi LM 519 10 litran sankoon, kansi LM 517 6 litran sankoon, sekä paristoroskis, jotka voidaan hankkia erikseen lisävarusteena. Avaavan kaaren avulla jätevaunu tulee kaapista automaattisesti ulos ja menee takaisin sisään ovea käytettäessä. Avausmekanismi lisää myös vaunun käyttöikää.

Ergonominen suunnittelu kahvassa mahdollistaa mukavan otteen ja kahva on sopivan ohut, joten se sopii myös pienempiin käsiin. Jätevaunun kiskot on putoamisestetty pituus- ja leveyssuunnassa, joten vaunu toimii ja kulkee kevyesti myös aikojen saatossa. Jätevaunun ihanteellinen rakenne estää kiskojen törmäämisen oveen, joten sekä kiskot että ovi pysyvät ehjinä. Kiskot ovat jopa 25 % perinteisiä liukukiskoja vankemmat ja ohjeellinen maksimikuorma vaunulle on 20 kg.

Valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista: tukeva teräslankarakenne on suunniteltu kestämään pitkään ja jätevaunun muovisangot on valmistettu uusiomuovista, joka on uudelleen kierrätettävissä. Sankojen likaa hylkivän erikoispinnan ansiosta hajut eivät tartu ja sangot ovat helposti puhdistettavissa. Pienen kokonsa ansiota näitä voi asentaa kaappiin tilan salliessa myös kaksi vierekkäin. Kaksi värivaihtoehtoa: valkoinen ja antrasiitti.
Ominaisuudet
Nimikekoodi 065803
Väri Antrasiitti
Myyntiyksikkö kpl
Leveys 290 mm 
Syvyys 440 mm 
Korkeus 355 mm 
Materiaali Epoksi/teräslanka, kiskot teräs/nylon
Takuu 5 vuotta
Saatat olla kiinnostunut näistä