Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/jatevaunu-antrasiitti-4-sankoa-lm-77-r.html
Avainlippu. Valmistettu Suomessa.

JÄTEVAUNU ANTRASIITTI + 4 SANKOA LM 77/R

JÄTEVAUNUKEHIKKO ANTRASIITTI LM 77   +0,00 €

* Pakolliset tiedot

Kokoonpanon hinta: Hinta: 182,00 € (sis. alv) Hinta: 182,00 € (alv 0 %)
Lisää
Substract

Saatavuus: Varastossa

Laadukas ja käytännöllinen oveen kiinnitettävä jätevaunu lajitteluun neljällä sangolla. Liukuu kevyesti kaapista ulos ja on helppo asentaa. Kiskojen kantavuus jopa 100 kg.
Korkealaatuinen kaapista kevyesti ulos liukuva ja helposti asennettava jätelajittelukeskus kovaan käyttöön. Vaunun pohjakehikko asennetaan ruuveilla kaapin pohjaan ja jätevaunukehikko oveen, joten vaunu liukuu kätevästi kaapista ulos oven mukana. Tuote soveltuu hyvin myös vanhempiin keittiön allaskaappeihin irrottamalla saranat olemassa olevasta ovesta.

Pakkaus sisältää 4 kpl 8 l sankoa (LM 530) sekä asennusruuvit ja -ohjeen. Asennus on helppoa, mutta vaatii tarkkuutta jätevaunukehikon asennuksessa oveen. Soveltuu tilaan, jonka vapaa leveys min. 365 mm. Jätevaunuun sopii hidastin LM 59, kansi LM 532 8 l sankoon sekä paristoroskis LM 524, jotka voidaan hankkia erikseen lisävarusteena. Hidastin ottaa jätevaunun vauhdin vastaan ja vetää sen automaattisesti kaappiin. Hidastin lisää myös vaunun ja kaapin käyttöikää.

Sankokehikon syvyys 475 mm, kokonaissyvyys kiskoineen 505 mm.

Ovikiinnityksen ansiosta jätevaunua on ergonominen käyttää ja lajittelu on vaivatonta. Jätevaunun kiskot on putoamisestetty pituus- ja leveyssuunnassa, joten vaunu toimii ja kulkee kevyesti myös aikojen saatossa. Jätevaunun kiskot ovat erittäin kestävät, ja niissä on kuulalaakeroidut pyörät. Ohjeellinen maksimikuorma vaunulle on jopa 100 kg. Tämän vaunun liukumista ei pölyt tai ruoantähteet haittaa.

Valmistettu Suomessa korkealaatuisista raaka-aineista: tukeva teräsrakenne on suunniteltu kestämään pitkään ja jätevaunun muovisangot on valmistettu elintarvikekelpoisesta ja uudelleen kierrätettävästä muoviraaka-aineesta, joiden likaa hylkivän erikoispinnan ansiosta hajut eivät tartu ja sangot ovat helposti puhdistettavissa.
Ominaisuudet
Väri Antrasiitti
Myyntiyksikkö kpl
Leveys 365 mm 
Syvyys 505 mm 
Korkeus 320 mm 
Materiaali Epoksi/teräs, kiskot teräs/nylon
Dokumentit
Takuu 5 vuotta
Saatat olla kiinnostunut näistä