Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/jatevaunu-antrasiitti-2-sankoa-lm-72-r.html
Avainlippu. Valmistettu Suomessa.

JÄTEVAUNU ANTRASIITTI + 2 SANKOA LM 72/R

JÄTEVAUNUKEHIKKO ANTRASIITTI LM 72   +0,00 €
JÄTESANKO ECO 11 L ANTRASIITTI LM 533   +0,00 €

* Pakolliset tiedot

Kokoonpanon hinta: Hinta: 70,50 € (sis. alv) Hinta: 70,50 € (alv 0 %)
Lisää
Substract

Saatavuus: Varastossa

Käytännöllinen antrasiitin värinen jätevaunu lajitteluun kahdella sangolla. Sopii erittäin kapeaan tilaan ja on helppo asentaa. Valmistettu Suomessa.
Korkealaatuinen jätelajitteluvaunu kapeaan tilaan. Pakkaus sisältää 1 kpl (LM 530) 8 l sangon, 1 kpl (LM 533) 11 l sangon sekä asennusruuvit. Asennus on helppoa ja nopeaa: kiinnitys ruuveilla kaapin pohjalevyyn ja vaunu on heti käyttövalmis. Soveltuu tilaan, jonka vapaa leveys min. 180 mm. Sankoon LM 530 (8 l) sopii kansi LM 532 ja paristoroskis LM 524, jotka voidaan hankkia erikseen lisävarusteena.

Ergonominen suunnittelu kahvassa mahdollistaa mukavan otteen ja kahva on sopivan ohut, joten se sopii myös pienempiin käsiin. Ohjeellinen maksimikuorma vaunulle on 10 kg.

Valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista: tukeva teräslankarakenne on suunniteltu kestämään pitkään ja jätevaunun muovisangot on valmistettu uusiomuovista, joka on uudelleen kierrätettävissä. Sankojen likaa hylkivän erikoispinnan ansiosta hajut eivät tartu ja sangot ovat helposti puhdistettavissa. Pienen kokonsa ansiota näitä voi asentaa kaappiin tilan salliessa myös kaksi vierekkäin. Värivaihtoehdot: valkoinen ja antrasiitti.
Ominaisuudet
Väri Antrasiitti
Myyntiyksikkö kpl
Leveys 180 mm 
Syvyys 545 mm 
Korkeus 345 mm 
Materiaali Epoksi/teräslanka, kiskot teräs/nylon
Takuu 5 vuotta
Saatat olla kiinnostunut näistä