Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/uutuudet/jatevaunu-antrasiitti-4-sankoa-lm-79-r.html
Avainlippu. Valmistettu Suomessa.

JÄTEVAUNU ANTRASIITTI + 4 SANKOA LM 79/R

JÄTEVAUNUKEHIKKO ANTRASIITTI LM 79   +0,00 €

* Pakolliset tiedot

Kokoonpanon hinta: Hinta: 76,20 € (sis. alv) Hinta: 61,45 € (alv 0 %)
Lisää
Substract

Saatavuus: Varastossa

Laadukas ja käytännöllinen antrasiitin värinen jätevaunu lajitteluun neljällä sangolla. Liukuu kevyesti kaapissa ja on helppo asentaa. Valmistettu Suomessa.
Korkealaatuinen ja kevyesti liukuva jätevaunu pieneen tilaan. Tyylikkäästi muotoiltu ja kätevä jätevaunu neljällä sangolla on suunniteltu tekemään lajittelusta helpompaa. Jätevaunun sangot saatavilla eri väreissä kierrätyksen helpottamiseksi, katso värivaihtoehdot alta.

Ergonominen suunnittelu kahvassa mahdollistaa mukavan otteen ja kahva on sopivan ohut, joten se sopii myös pienempiin käsiin. Jätevaunun kiskot on putoamisestetty pituus- ja leveyssuunnassa, joten vaunu toimii ja kulkee kevyesti myös aikojen saatossa. Jätevaunun ihanteellinen rakenne estää kiskojen törmäämisen oveen, joten sekä kiskot että ovi pysyvät ehjinä. Kiskot ovat jopa 25 % perinteisiä liukukiskoja vankemmat ja ohjeellinen maksimikuorma vaunulle on 20 kg.

Jätevaunu on valmistettu Suomessa korkealaatuisista raaka-aineista: tukeva teräslankarakenne on suunniteltu kestämään pitkään ja jätevaunun muovisangot on valmistettu elintarvikekelpoisesta ja uudelleen kierrätettävästä muoviraaka-aineesta. Likaa hylkivän erikoispinnan ansiosta hajut eivät tartu ja sangot ovat helposti puhdistettavissa.

Pakkaus sisältää 4 kpl valitsemasi väristä 8 L sankoa (LM 530) sekä asennusruuvit. Asennus on helppoa ja nopeaa: kiinnitys ruuveilla kaapin pohjalevyyn ja vaunu on heti käyttövalmis. Soveltuu tilaan, jonka vapaa leveys min. 332 mm. Jätevaunuun sopii avausmekanismi LM 119, kansi LM 532 sekä paristoroskis LM 524, jotka voidaan hankkia erikseen lisävarusteena. Avaavan kaaren avulla jätevaunu tulee kaapista automaattisesti ulos ja menee takaisin sisään ovea käytettäessä. Avausmekanismi lisää myös vaunun käyttöikää.

Sankokehikon syvyys 435 mm, kokonaissyvyys kiskoineen 480 mm.
Ominaisuudet
Väri Antrasiitti
Myyntiyksikkö kpl
Leveys 332 mm 
Syvyys 480 mm 
Korkeus 355 mm 
Takuu 5 vuotta
Saatat olla kiinnostunut näistä