Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/uutuudet/jatevaunu-antrasiitti-3-sankoa-lm-70-r.html
Avainlippu. Valmistettu Suomessa.

JÄTEVAUNU ANTRASIITTI + 3 SANKOA LM 70/R

JÄTEVAUNUKEHIKKO ANTRASIITTI LM 70   +0,00 €
JÄTESANKO ECO 16 L ANTRASIITTI LM 531   +0,00 €

* Pakolliset tiedot

Kokoonpanon hinta: Hinta: 160,90 € (sis. alv) Hinta: 129,76 € (alv 0 %)
Lisää
Substract

Saatavuus: Varastossa

Käytännöllinen jätevaunu keittiön roskiskaappiin kolmella sangolla. Lyhyt ja erittäin tukeva malli, kiskot kantavat jopa 100 kg. Valmistettu Suomessa.
Korkealaatuinen kaapista kevyesti ulos liukuva ja helposti asennettava jätelajittelukeskus kovaan käyttöön. Vaunun pohjakehikko asennetaan ruuveilla kaapin pohjaan ja jätevaunukehikko oveen, joten vaunu liukuu kätevästi kaapista ulos oven mukana. Tuote soveltuu hyvin myös vanhempiin keittiön allaskaappeihin irrottamalla saranat olemassa olevasta ovesta.

Pakkaus sisältää 2 kpl 8 l sankoa (LM 530), 1 kpl 16 l sangon (LM 531) sekä asennusruuvit ja -ohjeen. Asennus on helppoa, mutta vaatii tarkkuutta jätevaunukehikon asennuksessa oveen. Soveltuu tilaan, jonka vapaa leveys min. 535 mm. Jätevaunuun sopii hidastin LM 59, kansi LM 532 8 l sankoon sekä paristoroskis LM 524, jotka voidaan hankkia erikseen lisävarusteena. Hidastin ottaa jätevaunun vauhdin vastaan ja vetää sen automaattisesti kaappiin. Hidastin lisää myös vaunun ja kaapin käyttöikää.

Sankokehikon syvyys 320 mm, kokonaissyvyys kiskoineen 405 mm, kokonaiskorkeus sankoineen 320 mm.

Ovikiinnityksen ansiosta jätevaunua on ergonominen käyttää ja lajittelu on vaivatonta. Jätevaunun kiskot on putoamisestetty pituus- ja leveyssuunnassa, joten vaunu toimii ja kulkee kevyesti myös aikojen saatossa. Jätevaunun kiskot ovat erittäin kestävät, ja niissä on kuulalaakeroidut pyörät. Ohjeellinen maksimikuorma vaunulle on jopa 100 kg. Tämän vaunun liukumista ei pölyt tai ruoantähteet haittaa.

Valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista: tukeva teräsrakenne on suunniteltu kestämään pitkään ja jätevaunun muovisangot on valmistettu elintarvikekelpoisesta ja uudelleen kierrätettävästä muoviraaka-aineesta, joiden likaa hylkivän erikoispinnan ansiosta hajut eivät tartu ja sangot ovat helposti puhdistettavissa.
Ominaisuudet
Väri Antrasiitti
Myyntiyksikkö kpl
Paino 7,1 kg
Leveys 535 mm 
Syvyys 405 mm 
Korkeus 320 mm 
Materiaali Epoksi/teräs, kiskot teräs/nylon
Takuu 5 vuotta
Saatat olla kiinnostunut näistä