Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/sanko-10-l-wood-lm-472.html
Avainlippu. Valmistettu Suomessa.

SANKO 10 L WOOD LM 472

Hinta 9,40 € (sis. alv) Hinta 7,58 € (alv 0 %)
Lisää
Substract

Saatavuus:Varastossa

Tuotekoodi: 472133
Puukomposiitista Suomessa valmistettu sanko on elintarvikekelpoinen ja kestävän rakenteen ansioista sanko kestää myös kuumaa vettä.
Kotimainen puukomposiitista valmistettu sanko on ympäristötietoinen ja kestävä valinta - saunaan, mökille, syksyn marjaretkiin, siivoukseen, mihin vain! Lisäksi sangon hiilijalanjälki on negatiivinen!

Kestävä rakenne

10 litran sanko on valmistettu elintarvikkeille soveltuvasta puukomposiitista, joka tukee kestävää kehitystä. Sanko on tukeva käytössä ja vahvan seinämärakenteen ansiosta kestää hyvin kuumaakin vettä. Sanko sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Sangossa on tukeva sanka, joten sitä on helppo siirrellä paikasta toiseen.

Saatavilla koko tuoteperhe

Samasta tuoteperheestä löytyvät myös vesikauha ja pesuvati. Voit hankkia kaikki tarvitsemasi saunatarvikkeet yhteensopivina! Sankoon on lisäksi saatavilla kansi LM 473, jonka ansiosta sitä voi käyttää myös säilöntätarkoituksessa.

Materiaali

UPM Formi EcoAce WB40 on uusiutuvaa biokomposiittia, jossa on 40 % puukuitua ja puujätettä ISCC-sertifioidusta polypropeenista. Kun päästöt ja hiilisisältö lasketaan yhteen, nähdään, että materiaali on hiilivarasto, ja yhteenlaskettu hiilijalanjälki on reilusti negatiivinen!

Puukuidut lisäävät merkittävästi polypropeenin jäykkyyttä ja vahvuutta. Lisäksi materiaali vähentää fossiilisten muovien käyttöä. Materiaali on täysin kierrätettävissä (materiaalimerkki 7) ja se voidaan myös polttaa energiajätteenä.

Ominaisuudet
EAN 6417141472131
Myyntiyksikkö kpl
Paino 0,4 kg
Korkeus 250 mm 
Halkaisija 275 mm
Materiaali Puukomposiitti
Takuu 2 vuotta
Saatat olla kiinnostunut näistä