Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/sailytystilat/ulosliukuvat-lankakorit/hidastinkiskoilla/hidastinkori-antrasiitin-harmaa-537x440x140-kaappi-566-570-lm-764.html
Avainlippu. Valmistettu Suomessa.

HIDASTINKORI ANTRASIITTI 537x440x140 (kaappi 566-570) LM 764

Hinta 88,20 € (sis. alv) Hinta 71,13 € (alv 0 %)
Lisää
Substract

Saatavuus:Varastossa

Tuotekoodi: 764108
Hidastinkori LM 764 upeassa antrasiitin harmaassa sävyssä. Ylellinen hidastinkori liukuu kaapista kokonaan ulos äänettömästi ja pehmeästi, hidastaa vauhdin sisään työnnettäessä ja vetäytyy automaattisesti kaappiin.

Mitat:

  • sopii kaappiin, jonka sisäleveys on 566 - 570 mm
  • leveys 537 mm
  • syvyys 440 mm
  • korkeus 140 mm
  • korin korkeus kiskoineen 175 mm

Hidastinkori LM 764 on läpäissyt 30 kg kuormalla kantavuustestin täysin ulosvedettynä tasaisesti kuormitettuna. Tukeva ja tiheä pohjaverkko jaksaa kannatella isommatkin tavarat. Hidastinkori on valmistettu Suomessa.

Hidastinkorit sopivat erinomaisesti liukuovikaapistoihin, sillä ne vetäytyvät automaattisesti takaisin kaappiin eivätkä jää ovien eteen. Hidastinkorit soveltuvat myös saranakaapistoon asennettavaksi, sillä kiskoissa huomioitu 13 mm korotus väistää oven. Täydellinen myös keittiön kaappeihin!

Korin suunnittelussa on otettu huomioon kaapin sisämitan vaihtelu n. 4 mm. Kiskojen rakenne estää koria törmäämästä kaapin takaseinään tai putoamasta kiskoiltaan sivusuunnassa tai ulosvedettäessä. Kiskot eivät myöskään naarmuta kaapin ovea. Tiheän pohjaverkon ansiosta säilytettävät pysyvät paremmin korissa ja ulkonäön viimeistelee kiskojen päälle kiinnitettävät peitelistat. Kori voidaan tarvittaessa irrottaa kiskoista pikalukituksen avulla. Hidastinkoriin on saatavilla lisävarusteena pohjamatto ja etukiinnityssarja.

Teräslangasta valmistetut lankakorit sopivat ihanteellisesti vaatteiden ja muiden tekstiilien säilytyksessä. Korin ilmavan rakenteen ansiosta vaatteet pysyvät raikkaina ja ne on helppo ottaa kaapista esiin. Korien ansiosta kaappia on helppo pitää siistinä ja myös harvemmin käytetyt vaatteet ovat löydettävissä eikä unohdettuna kaapin perälle. Monikäyttöisten tuotteidemme avulla voit luoda olemassa oleviin kodin komeroihin ja liukuovikaapistoihin täydellisen säilytysjärjestelmän.

Pakkaus sisältää korin, hidastinkiskot, kiinnitysruuvit ja asennusohjeen. Korin asennus on helppoa sillä erillisiä korokelistoja ei tarvita.

Ominaisuudet
EAN 6417141764182
Väri Antrasiitti
Myyntiyksikkö kpl
Paino 4,4 kg
Leveys 537 mm 
Syvyys 440 mm 
Korkeus 140 mm 
Materiaali Epoksi/teräslanka, kiskot teräs/nylon
Asennusvideot
Takuu 5 vuotta
Saatat olla kiinnostunut näistä