Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/lm-93-taso-lautashylly-listat-valk-pe.html
Avainlippu. Valmistettu Suomessa.

TASO-/LAUTASHYLLY+LISTAT VALK. PE LM 93

Hinta alkaen: 17,40 €
Variaatio:

* Pakolliset tiedot

Hinta 19,20 € (sis. alv) Hinta 15,48 € (alv 0 %)
Lisää
Substract

Saatavuus:Valitse vaihtoehto nähdäksesi sen saatavuus.

Hinta 19,20 € (sis. alv) Hinta 15,48 € (alv 0 %)
Tuotekoodi: LM 93
Käytännöllinen astiankuivaushylly keittiön kuivauskaappiin, joka soveltuu sekä lautasille että tasomaiseen kuivaukseen. Valmistettu Suomessa.
Innovatiivisen muotoilun ansiosta voit kuivata astiankuivaushyllyssä juuri niitä astioita, joita haluat. Hylly on suunniteltu silmällä pitäen keittiön ongelmallisia astioita, joita ei pesukoneessa voi pestä. Tämän lisäksi se soveltuu erinomaisesti lautasille, laseille, kupeille ja kipoille.

Pituudet: 363, 463, 563, 663, 763, 863, 963 mm.

Lankajako: 17,5 mm.

Astiankuivaushylly sisältää 2 kpl tukevia kannatinlistoja, jotka ovat erinomainen valinta mm. saneerauskohteisiin: vanhaan kaappiin voidaan kannakkeen avulla asentaa syvyysmitaltaan aiemmasta poikkeava hylly kannattimen ohjaustappien ansiosta. Ohjaustapit (Ø5 mm) painetaan kiinni ensin kalusterunkoon, jonka jälkeen painetaan kannake paikoilleen. Kannakkeen paikkaa voi säätää syvyyssuunnassa, jonka jälkeen se lukitaan paikoilleen ruuveilla. Kannakkeen takana oleva ohjaustappien säätöura toimii reikävälissä, joka on välillä 160 – 230 mm. Suosittelemme aina käyttämään ohjaustappeja kiinnityksen, mutta mikäli vanhassa kalusterungossa ei ole reiät oikeassa paikassa, onnistuu kiinnitys ainoastaan ruuveillakin. Kiinnitys kuitenkin lopuksi aina ruuveilla.

LM 93 astiankuivaushyllyn pinnoite on ns. pehmyt-pinnoite (polyeteeni), joka on vahvempi ja joustavampi kuin ns. maalattu pinta (epoksi). Kun pinta joustaa, astiat pysyvät paremmin paikoillaan eivätkä naarmuunnu. Astiankuivaushyllyjen pinta on käsitelty elintarvikkeille sopivalla tavalla. Hyllyn mukana toimitettavat kannakkeet on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta raaka-aineesta. Myös muoviraaka-aine täyttää elintarvikevaatimukset.

Huomioithan, että Iittalan Teema -lautaset eivät muotoilunsa ja paksuutensa takia sovellu pystysäilytykseen/-kuivaukseen astiankuivaushyllyissämme, joiden lankajako on lautasta kapeampi. Lautasia voi toki kuivattaa lappeellaan ja ylösalaisin.
Ominaisuudet
EAN
Avaa »
Väri Valkoinen
Syvyys 265 mm 
Korkeus 140 mm 
Materiaali Polyeteeni/teräslanka, kannattimet PS
Dokumentit
Hyllymalli Lautashylly
Takuu 5 vuotta