Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/lm-199-kylpyhuoneteline-kromi.html

KYLPYHUONETELINE KROMI LM 199

Hinta 54,00 € (sis. alv) Hinta 43,55 € (alv 0 %)
Lisää
Substract

Saatavuus:Varastossa

Tuotekoodi: 199000
Tukeva ja tyylikäs ruuvikiinnitteinen kylpyhuoneteline, jossa myös kaksi pyyhekoukkua. Valmistettu Suomessa korkealaatuisesta teräslangasta.
Telineen kaksi hyllyä tarjoavat säilytystilaa kylpy- ja suihkutuotteille. Hyllyjen korkeat reunukset ja tiheä pohjaverkko pitävät säilytettävät paikoillaan. Hyllyjen väliin mahtuu pesuainepurkit, joiden korkeus on enintään 25 cm

Telineen käyttöönotto on helppoa, sillä teline ei vaadi ollenkaan kasaamista. Tuote on heti käyttövalmis. Suihkuseinäteline kiinnitetään ruuveilla seinään. Pakkauksen mukana toimitetaan tarvittavat ruuvit ja kiviseinäproput.

LM 199 kylpyhuonetelineen kromi-pinnoitteena käytämme markkinoiden viimeisintä jauhemaalausteknologiaa, joka on perinteistä 3- ja 6-arvoista kromausprosessia ympäristöystävällisempi. Menetelmässä ei käytetä ollenkaan ympäristölle ja ihmiselle haitallisia kemikaaleja, kuten kromihappokemikaalia. Pyrimme jatkuvasti löytämään uusia, vähemmän ympäristöä kuormittavia ratkaisuja. Tuotteen pinnoite kestää kylpyhuoneen vaativat olosuhteet.
Ominaisuudet
EAN 6417141199007
Väri Kromi
Myyntiyksikkö kpl
Paino 0,9 kg
Leveys 250 mm 
Syvyys 130 mm 
Korkeus 515 mm 
Materiaali Kromi-epoksi+konversio/teräslanka
Hoito-ohjeet
Avaa »
Saatat olla kiinnostunut näistä