Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/lm-191-suihkuseinateline-lasitiilelle.html
Avainlippu. Valmistettu Suomessa.

SUIHKUSEINÄTELINE LASITIILELLE KROMI LM 191

Hinta 53,90 € (sis. alv) Hinta 43,47 € (alv 0 %)
Lisää
Substract

Saatavuus:Varastossa

Tuotekoodi: 191000
Tukeva ja käytännöllinen suihkuseinäteline. Sopii kylpyhuoneisiin, joissa on lasitiiliseinä. Valmistettu Suomessa korkealaatuisesta teräslangasta.
Telineen kaksi hyllyä tarjoavat säilytystilaa kylpy- ja suihkutuotteille. Hyllyjen korkeat reunukset ja tiheä pohjaverkko pitävät säilytettävät paikoillaan. Telineessä on myös pyyhekoukut. Hyllyjen väliin mahtuu pesuainepurkit, joiden korkeus on enintään 22 cm

Telineen käyttöönotto on helppoa, sillä teline ei vaadi ollenkaan kasaamista. Tuote on heti käyttövalmis. Suihkuseinäteline sopii ripustettavaksi seinälle, jonka vahvuus on enintään 90 mm.

LM 191 suihkuseinätelineen kromi-pinnoitteena käytämme markkinoiden viimeisintä jauhemaalausteknologiaa, joka on perinteistä 3- ja 6-arvoista kromausprosessia ympäristöystävällisempi. Menetelmässä ei käytetä ollenkaan ympäristölle ja ihmiselle haitallisia kemikaaleja, kuten kromihappokemikaalia. Pyrimme jatkuvasti löytämään uusia, vähemmän ympäristöä kuormittavia ratkaisuja. Tuotteen pinnoite kestää kylpyhuoneen vaativat olosuhteet.
Ominaisuudet
EAN 6417141191001
Väri Kromi
Myyntiyksikkö kpl
Paino 1,1 kg
Leveys 250 mm 
Syvyys 130 mm 
Korkeus 650 mm 
Materiaali Kromi-epoksi+konversio/teräslanka
Hoito-ohjeet
Avaa »