Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/kylpyhuone-teema/pyykkikori-kiskoilla-antrasiitti-lm-682.html
Avainlippu. Valmistettu Suomessa.

PYYKKIKORI KISKOILLA ANTRASIITTI LM 682

Hinta 42,90 € (sis. alv) Hinta 34,60 € (alv 0 %)
Lisää
Substract

Saatavuus:Varastossa

Tuotekoodi: 682108
Tiheäverkkoinen pyykkikori, jonka avulla pyykkien järjestely on vaivatonta. Käytännöllinen pyykkikori liukuu kevyesti kaapista ulos laadukkaiden rullakiskojen avulla.
Pyykkikorin säilytystila on pyritty optimoimaan mahdollisimman suureksi, sillä kiskot on kiinnitetty keskelle koria ja korin seinämät ovat mahdollisimman pystysuorat. Tiheän pohjaverkon ansiosta pyykit eivät tipu korista ja kori soveltuu tämän ansiosta myös kylpyhuoneessa olevien tarvikkeiden säilytykseen. Kori on helposti otettavissa mukaan pyykkitupaan. Asentamalla useamman pyykkikorin kaappiin, voit lajitella pyykit suoraan vaikka värin perusteella.

Sopii kaappiin, jonka sisäleveys on 366-370 mm. Korin kiskot kiinnitetään kaapin sivuseiniin ja tuote on heti käyttövalmis. Asennus on helppoa koska pyykkikorin kiskoihin on integroitu 13 mm korokelistat, joten hankalia korokepaloja ei tarvita. Tuote soveltuu myös saranalliseen kaappiin. Laadukkaiden kiskojen ansiosta kori ei putoa kiskoilta ulos vedettäessä. Korin etureuna on muotoiltu siten, että se pyyhkäisee oven pois ja estää törmäyksen kiskoon.

Kuorman kantavuus 20 kg

Korin syvyys 400 mm, kokonaissyvyys kiskoineen 421 mm

Valmistettu Suomessa.
Ominaisuudet
EAN 6417141682189
Väri Antrasiitti
Myyntiyksikkö kpl
Paino 1,8 kg
Leveys 335 mm 
Syvyys 421 mm 
Korkeus 300 mm 
Materiaali Epoksi/teräslanka, kiskot teräs/nylon
Takuu 5 vuotta
Saatat olla kiinnostunut näistä