Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/keittio/tuotteet-hidastinlaatikoihin/jatelajittelu/lux-lajittelukehys-antrasiitti-2-sankoa-hid-kiskot-kaappi-566-569-lm-706-r.html
Avainlippu. Valmistettu Suomessa.

LUX-LAJITTELUKEHYS ANTRASIITTI + 2 SANKOA + HID.KISKOT (kaappi 566-569) LM 706/R

VIVA-LUX LAJITTELUKEHYS M600 LM 706   +0,00 €
JÄTESANKO ECO 16 L ANTRASIITTI LM 531   +0,00 €
JÄTESANKO ECO 16 L ANTRASIITTI LM 531   +0,00 €

* Pakolliset tiedot

Kokoonpanon hinta: Hinta: 201,50 € (sis. alv) Hinta: 162,50 € (alv 0 %)
Lisää
Substract

Saatavuus: Varastossa

Korkealaatuinen lajittelujärjestelmä kahdella sangolla, varustettu pehmeästi liukuvilla hidastinkiskoilla. Toimii kaapissa, jonka sisäleveys on 566-569 mm.
Lajittelujärjestelmä hidastavilla kiskoilla on käyttäjäystävällinen, sillä sisään työnnettäessä se hidastaa vauhdin ja vetäytyy automaattisesti takaisin kaappiin. Ovikiinnityksen ansiosta tuotetta on ergonominen käyttää ja lajittelu on vaivatonta. Lajittelukehys kiskoineen kiinnitetään keittiön alakaapin sivuseiniin ja oveen, joten se liukuu kätevästi kaapista ulos oven mukana. Kiskot ovat erittäin laadukkaat ja niiden kantavuus on 40 kg. Kiskot liukuvat kaapista kokonaan ulos ja kiskojen mekanismit on suojattu pölyltä ja ruoantähteiltä. Kiskot on putoamisestetty pituus- ja leveyssuunnassa, joten lajittelujärjestelmä toimii ja kulkee kevyesti myös aikojen saatossa.

Sopii kaappiin, jonka sisäleveys on 566 - 569 mm. Asennuskorkeus sankoineen 310 mm. Sopii asennettavaksi oveen, jonka korkeus min 350 mm ja max. 703 mm. Tilan salliessa tuotteita voi asentaa samaan kaappiin myös kaksi allekkain. Asennus voidaan tehdä helposti vanhaan saranalliseen kaappirunkoon irrottamalla ovesta saranat.

Pakkaus sisältää:
- lajittelukehyksen
- hidastavat kiskomekanismit
- sangot (2 x 16 l)
- oven lisätuennan (LM 702)
- kiinnitysruuvit.

Pakkauksen mukana toimitetaan lisäksi asennussapluuna, joka helpottaa asennusta.

Lajittelukehys on valmistettu Suomessa korkealaatuisesta teräksestä ja se on pinnoitettu iskunkestävällä epoksilla. Tuotteen roskasangot on valmistettu Suomessa uusiomuovista, joka on uudelleen kierrätettävissä. Muoviraaka-aineen erikoispinnan ansiosta hajut eivät tartu ja sangot on helposti puhdistettavissa.
Ominaisuudet
Väri Antrasiitti
Myyntiyksikkö kpl
Leveys 555 mm 
Syvyys 400 mm 
Korkeus 310 mm 
Materiaali Epoksi/teräs, kiskot teräs/nylon