Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/jatevaunu-antrasiitti-3-sankoa-lm-71-hr.html
Avainlippu. Valmistettu Suomessa.

JÄTEVAUNU ANTRASIITTI + 3 SANKOA LM 71/HR

JÄTEVAUNUKEHIKKO ANTRASIITTI LM 71   +0,00 €
JÄTESANKO ECO 11 L ANTRASIITTI LM 533   +0,00 €

* Pakolliset tiedot

Kokoonpanon hinta: Hinta: 160,90 € (sis. alv) Hinta: 129,76 € (alv 0 %)
Lisää
Substract

Saatavuus: Varastossa

Oveen kiinnitettävä jätevaunu kolmella sangolla ja integroidulla hidastimella helpottamaan keittiöroskien lajittelua. Valmistettu Suomessa
Korkealaatuinen kaapista kevyesti ulos liukuva ja helposti asennettava jätevaunu integroidulla hidastimella. Vaunun pohjakehikko asennetaan ruuveilla kaapin pohjaan tai kaapiston seiniin ja jätevaunukehikko oveen, joten vaunu liukuu kätevästi kaapista ulos oven mukana. Tuote soveltuu hyvin myös vanhempiin keittiön allaskaappeihin irrottamalla saranat olemassa olevasta ovesta.

Pakkaus sisältää 1 kpl 11 l sangon (LM 533), 2 kpl 8 l sankoa (LM 530) sekä asennusruuvit ja -ohjeen. Asennus on helppoa, mutta vaatii tarkkuutta jätevaunukehikon asennuksessa oveen. Soveltuu tilaan, jonka vapaa leveys min. 455 mm. Jätevaunuun sopii paristoroskis LM 524, joka voidaan hankkia erikseen lisävarusteena. Hidastin ottaa jätevaunun vauhdin vastaan ja vetää sen automaattisesti kaappiin. Hidastin lisää myös vaunun ja kaapin käyttöikää.

Sankokehikon syvyys 320 mm, kokonaissyvyys kiskoineen 420 mm.

Ovikiinnityksen ansiosta jätevaunua on ergonominen käyttää ja lajittelu on vaivatonta. Jätevaunun kiskot on putoamisestetty pituus- ja leveyssuunnassa, joten vaunu toimii ja kulkee kevyesti myös aikojen saatossa. Jätevaunun kiskot ovat erittäin kestävät, ja niissä on kuulalaakeroidut pyörät. Ohjeellinen maksimikuorma vaunulle on 40 kg. Tämän vaunun liukumista ei pölyt tai ruoantähteet haittaa.

Valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista: tukeva teräsrakenne on suunniteltu kestämään pitkään ja jätevaunun muovisangot on valmistettu elintarvikekelpoisesta ja uudelleen kierrätettävästä muoviraaka-aineesta, joiden likaa hylkivän erikoispinnan ansiosta hajut eivät tartu ja sangot ovat helposti puhdistettavissa.
Ominaisuudet
Väri Antrasiitti
Myyntiyksikkö kpl
Leveys 455 mm 
Syvyys 420 mm 
Korkeus 305 mm 
Materiaali Epoksi/teräs, kiskot teräs/nylon
Takuu 5 vuotta
Saatat olla kiinnostunut näistä