Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/jatevaunu-antrasiitti-3-sankoa-lm-67-r.html
Avainlippu. Valmistettu Suomessa.

JÄTEVAUNU ANTRASIITTI + 3 SANKOA LM 67/R

Saatavuus: Loppu varastosta

Jätevaunu kolmella sangolla helpottamaan keittiöroskien lajittelua. Antrasiitin värisessä jätevaunussa yhdistyvät käytännöllisyys ja laadukkaat materiaalit.
Korkealaatuinen kevyesti liukuva jätevaunu kapeaan tilaan. Pakkaus sisältää 3 kpl 8 L sankoa (LM 530) sekä asennusruuvit. Kierrätyksen helpottamiseksi, sangot saatavilla eri väreissä. Katso sankojen värivaihtoehdot alta.

Asennus on helppoa ja käy nopeasti: kiinnitys ruuveilla kaapin pohjalevyyn ja vaunu on heti käyttövalmis. Soveltuu tilaan, jonka vapaa leveys min. 260 mm. Jätevaunuun sopii kansi LM 532 8 L sankoon sekä paristoroskis LM 524, jotka voidaan hankkia erikseen lisävarusteena.

Ergonominen suunnittelu kahvassa mahdollistaa mukavan otteen ja kahva on sopivan ohut, joten se sopii myös pienempiin käsiin. Jätevaunun kiskot on putoamisestetty pituus- ja leveyssuunnassa, joten vaunu toimii ja kulkee kevyesti myös aikojen saatossa. Jätevaunun ihanteellinen rakenne estää kiskojen törmäämisen oveen, joten sekä kiskot että ovi pysyvät ehjinä. Kiskot ovat jopa 25 % perinteisiä liukukiskoja vankemmat ja ohjeellinen maksimikuorma vaunulle on 20 kg.

Valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista: tukeva teräslankarakenne on suunniteltu kestämään pitkään ja jätevaunun muovisangot on valmistettu elintarvikekelpoisesta ja uudelleen kierrätettävästä muoviraaka-aineesta, joiden likaa hylkivän erikoispinnan ansiosta hajut eivät tartu ja sangot ovat helposti puhdistettavissa. Pienen kokonsa ansiota näitä voi asentaa kaappiin tilan salliessa myös kaksi vierekkäin.
Ominaisuudet
Nimikekoodi 067308
Väri Antrasiitti
Myyntiyksikkö kpl
Leveys 245 mm 
Syvyys 480 mm 
Korkeus 375 mm 
Takuu 5 vuotta
Saatat olla kiinnostunut näistä