Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/jatevaunu-antrasiitti-2-sankoa-lm-64-r.html
Avainlippu. Valmistettu Suomessa.

JÄTEVAUNU ANTRASIITTI + 2 SANKOA LM 64/R

JÄTEVAUNUKEHIKKO ANTRASIITTI LM 64   +0,00 €
JÄTESANKO ECO 11 L ANTRASIITTI LM 533   +0,00 €
JÄTESANKO ECO 16 L ANTRASIITTI LM 531   +0,00 €

* Pakolliset tiedot

Kokoonpanon hinta: Hinta: 47,30 € (sis. alv) Hinta: 47,30 € (alv 0 %)
Lisää
Substract

Saatavuus: Varastossa

Jätevaunu kahdella sangolla helpottaa keittiöroskien lajittelua. Tukeva jätevaunu on käytännöllinen ja kestää käytössä pitkään. Väri antrasiitti.
Korkealaatuinen ja kevyesti liukuva jätevaunu pieneen tilaan, lyhyt malli. Tyylikkäästi muotoiltu ja kätevä jätevaunu kahdella sangolla on suunniteltu tekemään lajittelusta helpompaa.

Ergonominen suunnittelu kahvassa mahdollistaa mukavan otteen ja kahva on sopivan ohut, joten se sopii myös pienempiin käsiin. Ohjeellinen maksimikuorma vaunulle on 20 kg.

Jätevaunu on valmistettu Suomessa korkealaatuisista raaka-aineista: tukeva teräslankarakenne on suunniteltu kestämään pitkään ja jätevaunun muovisangot on valmistettu elintarvikekelpoisesta ja uudelleen kierrätettävästä muoviraaka-aineesta. Antrasiitin väriset sangot on valmistettu kierrätysmuovista. Likaa hylkivän erikoispinnan ansiosta hajut eivät tartu ja sangot ovat helposti puhdistettavissa. .

Pakkaus sisältää 1 kpl 16 L sankoa (LM 531) ja 1 kpl 11 L sankoa (LM 533) sekä asennusruuvit. Asennus on helppoa ja nopeaa: kiinnitys ruuveilla kaapin pohjalevyyn ja vaunu on heti käyttövalmis. Soveltuu tilaan, jonka vapaa leveys min. 330 mm. Jätevaunuun sopii avausmekanismi LM 119 sekä paristoroskis LM 524, jotka voidaan hankkia erikseen lisävarusteena. Avaavan kaaren avulla jätevaunu tulee kaapista automaattisesti ulos ja menee takaisin sisään ovea käytettäessä. Avausmekanismi lisää myös vaunun käyttöikää.

Sankokehikon syvyys 405 mm, kokonaissyvyys kiskoineen 435 mm.
Ominaisuudet
Nimikekoodi 064802
Väri Antrasiitti
Myyntiyksikkö kpl
Paino 3,5 kg
Leveys 328 mm 
Syvyys 433 mm 
Korkeus 354 mm 
Materiaali Epoksi/teräslanka, kiskot teräs/nylon
Takuu 5 vuotta
Saatat olla kiinnostunut näistä