Arjen langat omiin käsiin

Valikko
Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/jatevaunu-3-sankoa-lm-66-r.html
Avainlippu. Valmistettu Suomessa.

JÄTEVAUNU VALKOINEN + 3 SANKOA LM 66/R

JÄTEVAUNUKEHIKKO VALKOINEN LM 66   +0,00 €

* Pakolliset tiedot

Kokoonpanon hinta: Hinta: 48,80 € (sis. alv) Hinta: 48,80 € (alv 0 %)
Lisää
Substract

Saatavuus: Varastossa

Jätevaunu kolmella sangolla helpottamaan keittiöroskien lajittelua. Valkoisessa jätevaunussa yhdistyvät käytännöllisyys ja laadukkaat materiaalit.
Korkealaatuinen ja kevyesti liukuva jätevaunu pieneen tilaan. Tyylikkäästi muotoiltu ja kätevä jätevaunu kolmella sangolla on suunniteltu tekemään lajittelusta helpompaa. Jätevaunun sangot saatavilla eri väreissä kierrätyksen helpottamiseksi, katso värivaihtoehdot alta.

Ergonominen suunnittelu kahvassa mahdollistaa mukavan otteen ja kahva on sopivan ohut, joten se sopii myös pienempiin käsiin. Ohjeellinen maksimikuorma vaunulle on 20 kg.

Jätevaunu on valmistettu Suomessa korkealaatuisista raaka-aineista: tukeva teräslankarakenne on suunniteltu kestämään pitkään ja jätevaunun muovisangot on valmistettu uusiomuovista, joka on uudelleen kierrätettävissä. Likaa hylkivän erikoispinnan ansiosta hajut eivät tartu ja sangot ovat helposti puhdistettavissa. Pienen kokonsa ansiosta näitä voi asentaa kaappiin tilan salliessa myös kaksi vierekkäin.

Pakkaus sisältää 2 kpl valitsemasi väristä 10 L sankoa (LM 518), 1 kpl 6 L sankoa (LM 516) sekä asennusruuvit. Asennus on helppoa ja nopeaa: kiinnitys ruuveilla kaapin pohjalevyyn ja vaunu on heti käyttövalmis. Soveltuu tilaan, jonka vapaa leveys min. 290 mm. Jätevaunuun sopii avausmekanismi LM 119 ja kansi LM 519 10 L sankoon ja kansi LM 517 6 L sankoon, jotka voidaan hankkia erikseen lisävarusteena. Avaavan kaaren avulla jätevaunu tulee kaapista automaattisesti ulos ja menee takaisin sisään ovea käytettäessä. Avausmekanismi lisää myös vaunun käyttöikää.

Sankokehikon syvyys 435 mm, kokonaissyvyys kiskoineen 480 mm.

Kaksi värivaihtoehtoa: valkoinen ja antrasiitti.
Ominaisuudet
Myyntiyksikkö kpl
Paino 2,8 kg
Leveys 332 mm 
Syvyys 480 mm 
Korkeus 355 mm 
Takuu 5 vuotta
Saatat olla kiinnostunut näistä