Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/alihankintapalvelumme.html

Muuntuvia kokonaisuuksia

Ammattitaito

Suomalaista huipputeknologiaa

Lanka ja Muovi Oy palvelee asiakkaita pitkälle automatisoiduilla tuotantolinjoillaan teräslanka-, putki-, ohutlevy- ja muovituotteiden valmistuksessa sekä metallituotteiden pintakäsittelyssä. Pitkä kokemus ja laaja asiakaskunta ovat vuosien saatossa kasvattaneet tuotantomme ja asiakaspalvelumme vastaamaan alan viimeisimpiä vaatimuksia. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme joustavan ja kustannustehokkaan yhteistyön.

Tuotesuunnitteluyhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehitämme tuotteita mitä erilaisimpiin kohteisiin. Meille on tärkeä löytää oikea ratkaisu oikeaan tarkoitukseen. Tästä meille on kertynyt kokemusta jo vuodesta 1955.

Yrityksemme kantaa vastuuta myös ympäristö- ja laatuasioista. Noudatamme ISO 9001 -standardin mukaista laatujärjestelmää ja pyrimme jatkuvasti löytämään uusia, vähemmän ympäristöä kuormittavia ratkaisuja.

Tuotantolaitos

Modernit tuotantotilamme sijaitsevat Porissa ja muodostavat yhteensä noin 11 000 m2 tehdaskokonaisuuden.

Räätälöityjä ratkaisuja

Räätälöidyt ratkaisut ovat meille arkipäivää. Omalla työkaluvalmistuksella mahdollistamme myös yksittäiskappaleiden ja pienten sarjojen joustavat toimitukset. Tuotesuunnittelussa käytämme SolidWorks 3D-suunnitteluohjelmistoa, jota voimme hyödyntää tehokkaasti osana tuotesuunnitteluyhteistyötä.

Tuotesuunnittelu

SolidWorks 3D:llä voimme luoda myös tuotantotason piirustuksia.

Teräslankatuotteiden valmistus

Moderni ja monipuolinen konekantamme sekä vankka ammattitaitomme mahdollistavat laadukkaiden tuotteiden valmistuksen niin pienissä kuin suurissakin tuotantoerissä. Tuotteet mitoitetaan asiakkaan tarpeen mukaan.

Oikaisu ja leikkaus

Teräslankaa varastoimme n. 1000 kg keloissa, joista lanka oikaistaan ja leikataan oikeaan mittaan. Yleisimmät käyttämämme lankavahvuudet ovat halkaisijaltaan 1,2 – 8,0 mm. Varastoimme myös useampaa erilaista latta- ja putkikokoa. Ruostumaton teräslanka hankitaan erikseen asiakkaan vaatimusten mukaan. Tarvittaessa viistämme lankojen päät.

Oikaisu ja leikkaus

Pistehitsaus

Valmistamme pistehitsattavat tuotteet automaattipistehitsauslinjoilla, puoliautomaattisesti tai perinteiseen tapaan käsityönä. Viisi automaattipistehitsauslinjaamme takaavat tarvittavan kapasiteetin.

Pistehitsaus

Taivutus

Langantaivutus voidaan tehdä automaattisilla langantaivutusautomaateilla, jotka mahdollistavat kolmiulotteisten kappaleiden valmistuksen kustannustehokkaasti. Lisäksi teemme taivutusta perinteisesti särmäämällä.

Taivutus

Kokoonhitsaus (MIG- ja pistehitsaus)

Tuotteiden kokoonhitsaus voidaan suorittaa niin robottihitsaussoluissa kuin ammattitaitoisten osaajien valmistamana. Tuotantoerän koko, työkalun paino ja tuotteen vaatimukset määrittelevät oikean valmistustavan. Kokoonhitsauksessa voidaan yhdistää teräslankaa, ohutlevyä, teräsputkea ja -lattaa.

Kokoonhitsaus

Muut tuotantovaiheet

Tuotannossamme on useita erilaisia puristimia: epäkesko-, hydrauliikka- ja automaattipuristimia.

Muut tuotantovälineet

Ohutlevy- ja putkityöt

Valmistamme ohutlevy- ja putkituotteita moneen eri käyttökohteeseen. Kysy lisää myynnistämme.

TUOTTEIDEN PINTAKÄSITTELY

Jauhemaalaus

Jauhemaalauksessa käytämme markkinoiden viimeisintä jauhemaalaustekniikkaa. Tuotteiden korroosiokestävyyttä voidaan tarvittaessa lisätä konversiopinnoitteella (5-vaiheinen pesulinja). Kysy tuotteen saatavuutta omalla värinumerolla. Löydät lisää tietoa jauhemaalauspalveluistamme täältä.- 

Jauhemaalaus

LD-polyeteenipinnoitus

Polyeteenipinta soveltuu erinomaisesti tuotteille, joilta vaaditaan korkeaa korroosiokestävyyttä ja joustavaa pinnoitetta. Tyypillisimpiä käyttökohteita ovat astiankuivaushyllyt sekä kylmäaltaiden lankakorit. Värivaihtoehdot ovat valkoinen tai hopea.

LD-polyeteenipinnoitus

Erikoispinnoitteet

Valmistettavat tuotteet on mahdollista saada erikois pinnoitteella, esim. sinkittyinä, kromattuina, niklattuina, peitattuina, passivoituina jne. Erikoispinnoite tehdään yhteistyökumppaniemme toimesta alihankintatyönä.

Erikoispinnoitteet

Ruiskuvalu

Ruiskuvaletut tuotteet voidaan valmistaa erilaisista muovilaaduista. Pienin koneemme on sulkuvoimaltaan 45 t ja suurin 460 t. Ruiskuvalukoneiden varustelutaso mahdollistaa niin kilpailukykyiset piensarjat kuin volyymituotannon.

Ruiskuvalu

Kokoonpano, pakkaus ja varastointi

Voimme tarjota myös kokoonpanopalvelua asiakkaan toivomalla tavalla. Esim. asiakaskohtainen pakkaus, asiakkaan komponenttien lisäys jne. Tuotteet voidaan toimittaa mm. pussitettuina, laatikoihin pakattuina tai kutistemuovissa. Suuret ja hyvin organisoidut varastotilamme mahdollistavat nopeat toimitukset ja sopimuksesta myös asiakkaiden tuotesarjojen varastoinnin.

Kokoonpano

Back to top

--www-lankajamuovi-fi-ok--