Uppfinningsrika system för ett vackert hem

Menu
Sök
Sök på webbplatsen
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/sv/forvaring/skoforvaring/skohyllor/skohylla-wood-svart-670-mm-lm-391.html
Key Flag. Manufactured in Finland.

SKOHYLLA WOOD SVART 670 MM LM 391

Pris 514,00 kr inkl. Moms Pris 414,52 kr exkl. Moms
Lägg till
Substract

Tillgänglighet:I lager

Produktkod: 391137
Svart skohylla med gavlar av träkomposit, längd 670 mm, är tidlös förvaringslösning i skandinavisk stil. Skohyllan ger ordning och sinnesro i din vardag!

Vill du ha mer sinnesro och klarhet i ditt hem? En snygg, dekorativ look kombineras med miljövänliga material! Vår skoställ håller inte bara ordning på dina skor, utan också ger harmoni och klarhet till ditt utrymme. Det är också ett stilrent och tidlöst val! Hyllor är gjorda av återvunnen ståltråd i en underbar nyans av svart. Gavlarna är tillverkade av kolnegativ träkomposit som innehåller 50 % träfiber. Detta skoställ är vackert och praktiskt, och dessutom miljövänligt!

När dina skor är i ordning i din hall eller andra utrymmen, ger det ordning och sinnesro. Inga fler stökiga högar med skor eller förlorade par! Vårt skoställ erbjuder klarhet och ordning som gör din vardag enklare.

Skohyllans tidlösa design är perfekt för en mängd olika utrymmen – från hallen till klädkammaren och allt däremellan. Du kan förvara alla dina skor enkelt och smart på ett ställe.

Skohyllan är också ett hållbart val - dess solida hyllplan av stål och hållbara träkompositändar garanterar långvarig användning. 

Installationen är enkel och enkel och inga verktyg krävs. På bilden nedan kan du se hur du monterar skostället.

Kenkätelineen päätyjen asentaminen

Mer information
EAN 6417141391371
Färg Svart
Försäljningsenhet st
Vikt 1,7 kg
Bredd 670 mm 
Djup 300 mm 
Höjd 250 mm 
Material Epoxi/ståltråd, ändstycken polystyren
Dokument
Garanti 5 år

Till toppen