Uppfinningsrika system för ett vackert hem

Menu
Sök
Sök på webbplatsen
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/sv/kok/kallsortering/kallsortering/k-llsortering-vit-2-k-rl-lm-72-r.html
Key Flag. Manufactured in Finland.

KÄLLSORTERING VIT + 2 KÄRL LM 72/R

KÄLLSORTERINGSRAM VIT LM 72   +0,00 kr

* Obligatoriska fält

Pris som konfigurerad: Pris: 822,00 kr inkl. Moms Pris: 822,00 kr exkl. Moms
Lägg till
Substract

Tillgänglighet: I lager

Käytännöllinen valkoisen värinen jätevaunu lajitteluun kahdella sangolla. Sopii erittäin kapeaan tilaan ja on helppo asentaa. Valmistettu Suomessa.
Korkealaatuinen jätelajitteluvaunu kapeaan tilaan. Pakkaus sisältää 2 kpl 10 l sankoa LM 518 sekä asennusruuvit. Asennus on helppoa ja nopeaa: kiinnitys ruuveilla kaapin pohjalevyyn ja vaunu on heti käyttövalmis. Soveltuu tilaan, jonka vapaa leveys min. 180 mm. Sankoihin sopii kansi LM 519 ja paristoroskis LM 524, jotka voidaan hankkia erikseen lisävarusteena.

Ergonominen suunnittelu kahvassa mahdollistaa mukavan otteen ja kahva on sopivan ohut, joten se sopii myös pienempiin käsiin. Ohjeellinen maksimikuorma vaunulle on 10 kg.

Valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista: tukeva teräslankarakenne on suunniteltu kestämään pitkään ja jätevaunun muovisangot on valmistettu uusiomuovista, joka on uudelleen kierrätettävissä. Sankojen likaa hylkivän erikoispinnan ansiosta hajut eivät tartu ja sangot ovat helposti puhdistettavissa. Pienen kokonsa ansiota näitä voi asentaa kaappiin tilan salliessa myös kaksi vierekkäin. Värivaihtoehdot: valkoinen ja antrasiitti.
Mer information
Färg Vit
Försäljningsenhet st
Bredd 180 mm 
Djup 545 mm 
Höjd 345 mm 
Material Epoxi/ståltråd, skenor stål/nylon
Garanti 5 år
Du kanske är intresserade av dessa produkter

Till toppen