Uppfinningsrika system för ett vackert hem

Menu
Sök
Sök på webbplatsen
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/sv/kok/kallsortering/kallsortering/k-llsortering-vit-2-k-rl-lm-65-r.html
Key Flag. Manufactured in Finland.

KÄLLSORTERING VIT + 2 KÄRL LM 65/R

KÄLLSORTERINGSRAM VIT LM 65   +0,00 kr

* Obligatoriska fält

Pris som konfigurerad: Pris: 522,00 kr inkl. Moms Pris: 522,00 kr exkl. Moms
Lägg till
Substract

Tillgänglighet: I lager

Källsortering med två kärl för att underlätta sopsortering. I denna källsortering med bottenmontering kombineras praktisk hantering med material i hög kvalitet.
  • enkel bottenmontering
  • idealisk för smalt utrymme
  • robust design, maxbelastning 20 kg

Källsortering i hög kvalitet och klassisk design. Kärlen finns i olika färgalternativ för att underlätta sortering, se alternativ nedan. Med sin praktiska hantering och enkla montering är källsortering snabbt redo för användning: bara fäst ramen med skruvar på skåpstommens botten. Passar till utrymme med fri bredd på min. 290 mm. Källsorteringen är kompatibel med locket LM 521 till 11,5 liters kärl, öppningsmekanismen LM 119 samt batterikärl LM 524 som finns som tillbehör. På grund av öppningsmekanismen glider källsorteringen automatiskt ur skåpet och går tillbaks in när man stänger dörren. Öppningsmekanismen ökar dessutom livslängden på källsorteringen.

Förpackningen innehåller:

  • ram
  • 2 x 11,5 L kärl (LM 520)
  • monteringsskruvar

Handtagets ergonomiska design ger bra grepp och är tillräckligt smal även för en liten hand. Skenorna är fixerade med stoppare för att förhindra källsorteringen att ramla ur skenorna varken på längden eller på bredden, vilket gör att källsorteringen fungerar och glider smidigt även med tiden. Källsorteringens konstruktion förhindrar skenorna från att kollidera med luckan. Skenorna är up till 25 % mer gedigna är traditionella skenor och nominell maximal belastning på källsorteringen är 20 kg.

Tillverkad av högklassiga material: gedigen ståltrådskonstruktion är designad för att hålla länge, och plastkärlen på källsorteringen är tillverkade i livsmedelsgodkänd och återvinningsbar plast med smutsavvisande specialyta där lukterna inte fastnar. Kärlen är lätta att rengöra. På grund av smala konstruktionen, kan två källsorteringar monteras sida vid sida i sopskåpet om utrymmet tillåter.

Finns i två färgalternativ: vit och antracit.

Mer information
Kod 065101
Färg Vit
Försäljningsenhet st
Bredd 290 mm 
Djup 440 mm 
Höjd 355 mm 
Material Epoxi/ståltråd, skenor stål/nylon
Garanti 5 år

Till toppen