Uppfinningsrika system för ett vackert hem

Menu
Sök
Sök på webbplatsen
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/sv/kok/kallsortering/kallsortering/k-llsortering-antracit-2-k-rl-lm-79-r.html
Key Flag. Manufactured in Finland.

KÄLLSORTERING ANTRACIT + 2 KÄRL LM 79/R

KÄLLSORTERINGSRAM ANTRACIT LM 79   +0,00 kr
SOPKÄRL ECO 16 L ANTRACIT LM 531   +0,00 kr
SOPKÄRL ECO 16 L ANTRACIT LM 531   +0,00 kr

* Obligatoriska fält

Pris som konfigurerad: Pris: 879,00 kr inkl. Moms Pris: 879,00 kr exkl. Moms
Lägg till
Substract

Tillgänglighet: I lager

Källsortering med två kärl för att underlätta sopsortering. Glider lätt ut ur skåpet och är enkel att montera. Tillverkad i Finland.
  • enkel bottenmontering
  • passar i utrymmet med fri bredd min. 332 mm
  • robust design, maxbelastning 20 kg

Källsortering i hög kvalitet och klassisk design. Kärlen finns i olika färgalternativ för att underlätta sortering, se alternativ nedan. Med sin praktiska hantering och enkla montering är källsortering snabbt redo för användning: bara fäst ramen med skruvar på skåpstommens botten. Passar till utrymme med fri bredd på min. 332 mm. Källsorteringen är kompatibel med öppningsmekanismen LM 119 samt batterikärl LM 524 som finns som tillbehör. På grund av öppningsmekanismen glider källsorteringen automatiskt ur skåpet och går tillbaks in när man stänger dörren. Öppningsmekanismen ökar dessutom livslängden på källsorteringen.

Förpackningen innehåller:

  • ram
  • 2 x 16 L kärl (LM 531) i antracit färg
  • monteringsskruvar

Handtagets ergonomiska design ger bra grepp och är tillräckligt smal även för en liten hand. Skenorna faller inte ur räls varken på bredden eller på längden, så vagnen fungerar utmärkt även efter flera års användning. Konstruktionen förhindrar även källsorteringen i att kollidera med luckan. Skenorna är till och med 25 % stadigare än traditionella skenor och den nominella maximalbelastningen på källsorteringen är 20 kg.

Tillverkad av högklassiga material: gedigen ståltråd konstruktion är designad att hålla länge, och plastkärlen på källsorteringen är gjorda av livsmedelsgodkänd och återvinningsbar plast med smutsavvisande specialyta där lukterna inte fastnar. Kärlen är lätta att rengöra.

Mer information
Färg Antracit
Försäljningsenhet st
Bredd 332 mm 
Djup 480 mm 
Höjd 355 mm 
Garanti 5 år
Du kanske är intresserade av dessa produkter

Till toppen