Uppfinningsrika system för ett vackert hem

Menu
Sök
Sök på webbplatsen
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/sv/k-llsortering-antracit-3-k-rl-lm-67-r.html
Key Flag. Manufactured in Finland.

KÄLLSORTERING ANTRACIT + 3 KÄRL LM 67/R

KÄLLSORTERINGSRAM ANTRACIT LM 67   +0,00 kr

* Obligatoriska fält

Pris som konfigurerad: Pris: 695,00 kr inkl. Moms Pris: 560,48 kr exkl. Moms
Lägg till
Substract

Tillgänglighet: I lager

Källsortering med tre kärl underlättar sopsorteringen i köket. Källsortering med bottenmontering glider lätt och smidigt. Färg antracit.
  • enkel bottenmontering
  • idealisk för smalt utrymme
  • robust design, maxbelastning 20 kg

Källsortering i hög kvalitet och klassisk design. Kärlen finns i olika färgalternativ för att underlätta sortering. Med sin praktiska hantering och enkla montering är källsortering snabbt redo för användning: bara fäst ramen med skruvar på skåpstommens botten. Passar till utrymme med fri bredd på min. 260 mm. Källsorteringen är kompatibel med locket LM 532 och biolocket LM 534 samt batterikärl LM 524 som finns som tillbehör.

Förpackningen innehåller:

  • ram
  • 3 x 8 L kärl (LM 530) i valfria färger
  • monteringsskruvar

Handtagets ergonomiska design ger bra grepp. Skenorna är fixerade med stoppare för att förhindra källsorteringen att ramla ur skenorna varken på längden eller på bredden, vilket gör att källsorteringen fungerar och glider smidigt även med tiden. Källsorteringens konstruktion förhindrar skenorna från att kollidera med luckan. Skenorna är up till 25 % mer gedigna är traditionella skenor och nominell maximal belastning på källsorteringen är 20 kg.

Tillverkad av högklassiga material: gedigen ståltrådskonstruktion är designad för att hålla länge, och plastkärlen på källsorteringen är tillverkade av 100 % återvunnen plast med smutsavvisande specialyta där lukterna inte fastnar. Kärlen är lätta att rengöra. På grund av smala konstruktionen, kan två källsorteringar monteras sida vid sida i sopskåpet om utrymmet tillåter.

Mer information
Kod 067308
Färg Antracit
Försäljningsenhet st
Bredd 245 mm 
Djup 480 mm 
Höjd 375 mm 
Garanti 5 år
Du kanske är intresserade av dessa produkter

Till toppen