Uppfinningsrika system för ett vackert hem

Menu
Sök
Sök på webbplatsen
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/sv/badrum/duschhyllor-och-duschstall/skruvmontering/badrumst-ll-krom-lm-199.html

BADRUMSTÄLL KROM LM 199

Pris 644,00 kr inkl. Moms Pris 519,35 kr exkl. Moms
Lägg till
Substract

Tillgänglighet:I lager

Produktkod: 199000
Tukeva ja tyylikäs ruuvikiinnitteinen kylpyhuoneteline, jossa myös kaksi pyyhekoukkua. Valmistettu Suomessa korkealaatuisesta teräslangasta.
Telineen kaksi hyllyä tarjoavat säilytystilaa kylpy- ja suihkutuotteille. Hyllyjen korkeat reunukset ja tiheä pohjaverkko pitävät säilytettävät paikoillaan. Hyllyjen väliin mahtuu pesuainepurkit, joiden korkeus on enintään 25 cm

Telineen käyttöönotto on helppoa, sillä teline ei vaadi ollenkaan kasaamista. Tuote on heti käyttövalmis. Suihkuseinäteline kiinnitetään ruuveilla seinään. Pakkauksen mukana toimitetaan tarvittavat ruuvit ja kiviseinäproput.

LM 199 kylpyhuonetelineen kromi-pinnoitteena käytämme markkinoiden viimeisintä jauhemaalausteknologiaa, joka on perinteistä 3- ja 6-arvoista kromausprosessia ympäristöystävällisempi. Menetelmässä ei käytetä ollenkaan ympäristölle ja ihmiselle haitallisia kemikaaleja, kuten kromihappokemikaalia. Pyrimme jatkuvasti löytämään uusia, vähemmän ympäristöä kuormittavia ratkaisuja. Tuotteen pinnoite kestää kylpyhuoneen vaativat olosuhteet.
Mer information
EAN 6417141199007
Färg Krom
Försäljningsenhet st
Vikt 0,9 kg
Bredd 250 mm 
Djup 130 mm 
Höjd 515 mm 
Material Krom-epoxi+konversion/ståltråd
Du kanske är intresserade av dessa produkter

Till toppen