Näin yhdistät kylpyhuoneen säilytyksessä tyylikkyyden ja käytännöllisyyden

När man funderar på lösningar för badrumsförvaring tänker man framför allt på funktionalitet. Hur kan ett litet utrymme förvandlas att rymma så många saker som möjligt? Vilka material tål användning i en fuktig miljö? Hur kan man gömma den funktionella förvaringslösningen från blickar eller får den synas?

Vi på Lanka ja Muovi tror att förvaring kan vara både funktionellt och vackert. Vi har satsat på badrumsprodukternas innovativa design samt estetik, vilket gör att du inte behöver gömma våra hyllor. De kan bli en snygg del av badrumsinredningen.

Modern design sparar utrymme och fungerar till mycket

Badrummet är ett av hemmets utrymmen som snabbt blir kaotiskt om man inte har fungerande förvaringslösningar. Därför ska förvaringen planeras noggrant efter användningsbehov. När varje sak har sin plats, vet du var allt hör hemma och det är lätt att hålla ordning. Använd våra duschhyllor, badrumshyllor och hörnhyllor efter dina behov och se skillnaden på en gång!

Ofta utgör badrummets storlek en utmaning eftersom toalettstol, dusch, handfat och tvättmaskin snor kvadrater från förvaring. Många skulle vilja gömma badrumsartiklar i ett skåp men det är inte alltid möjligt. Då kan man vända blickarna åt väggar och rummets hörn som ofta står tomma. En hörnhylla kan fästas mellan golv och tak för att skapa mycket förvaringsplats för tvål och schampoflaskor. På grund av monteringssättet behöver man inte borra hål i kaklet.

Andra stilrena och praktiskt designade lösningar med mycket förvaringsplats är till exempel väggmonterade och kompakta badrumshyllor samt duschhylla som hängs på duschväggen. Väggmonterade hyllor kan fästas med skruvar eller med lim för att undvika göra hål i kaklet. Speciellt hyresgäster uppskattar detta eftersom det sällan är tillåtet att borra hål i fuktiga utrymmen. Hängbara duschhyllor är riktiga platsbesparare, som fungerar utmärkt i mindre badrum.

Tidlösa färger smälter in i olika inredningsstilar

Oavsett om du föredrar modern, bohemisk eller traditionell inredningsstil, kommer tidlösa förvaringslösningar säkert att passa in i ditt badrum. Klassiska nyanser av krom och svart är ett diskret men elegant val för alla badrum. Många av våra badrumsprodukter finns nu som en nyhet i en underbar matt svart, vilket är ett särskilt bra val när du vill göra badrumsförvaringen till en stark del av interiören.

Varför är det då viktigt med val av tidlösa färger? När man vill satsa på högklassiga och hållbara förvaringslösningar för badrummet bör de glädja ögat även om inredningsstilen ändras. Klassiska och neutraltonade förvaringslösningar vill man ha kvar även om man vill ändra något annat i badrummet.

Ta hänsyn till badrummets krävande förhållanden när du planerar förvaring

Vilka som helst förvaringslösningar fungerar inte i badrummet eftersom förhållandena är mer krävande än i övriga hemmet. Fukten från duschen och olika tvättmedels- och kalkrester skapar egna utmaningar för förvaringsprodukternas hållbarhet. Därför är det viktigt att lägga märke till produkternas beläggning och material. Förvaringslösningar tillverkade med lång erfarenhet av högklassiga material tål badrummets tuffa förhållanden utan att ytan börjar ta skada.

På grund av fuktigheten är öppna lösningar att föredra eftersom de kan lufttorkas efter användning och fukten stannar inte på ytan. Öppna hyllor är också lätta att rengöra vid behov. Alla Lanka ja Muovis badrumsprodukter är tillverkade av högklassiga material som tål fuktiga förhållanden och rengöring.

Produkt gjord av högkvalitativa material och beläggning är hållbar och tål användning utan onödigt slitage. Även här betonas vikten av innovativ design, då i många av våra duschhyllor finns en bottenskiva av plast som förhindrar tvål- och kalkrester att korrodera beläggning på ståltråden. Bottenskivan håller dessutom badrumsprodukterna på plats och skivan kan lätt tas ut under städning. Det förlänger produktens livstid och underlättar rengöring.

Man behöver inte göra om hela badrummet för att kunna förvara sakerna vettigt. Även med små förändringar kan man skapa ordning. Sträva efter att utnyttja oanvända utrymmen till förvaring och välj lösningar som tål förändrade smaker och livssituationer. Glöm inte att komplettera med snygga detaljer som till exempel galgar som matchar förvaringen!

--

Behöver du hjälp med att välja rätt förvaringslösning för badrummet? Vi svarar gärna på dina frågor och hjälper dig att välja hållbara och passande lösningar för ditt hem!

DU LYCKAS MED DESSA PRODUKTER:

Badrumshylla >> https://www.lankajamuovi.fi/sv/badrum-hylla-svart-lm-591.html

Badrumshylla med 2 plan >> https://www.lankajamuovi.fi/sv/badrumshylla-med-2-plan-krom-svart-lm-592.html

Duschhylla >> https://www.lankajamuovi.fi/sv/duschhylla-svart-lm-595.html

Pilar hörnhylla >> https://www.lankajamuovi.fi/sv/pilar-hornhylla-lm-198.html

Galgar >> https://www.lankajamuovi.fi/sv/galge-4-st-svart-lm-117.html