Innovative systems for beautiful homes

Menu
Search
Search Site
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/en/pull-out-waste-system-white-2-bins-lm-65-r.html
Key Flag. Manufactured in Finland.

PULL-OUT WASTE SYSTEM WHITE + 2 BINS LM 65/R

WASTE SYSTEM FRAME WHITE LM 65   +€0.00

* Required Fields

Price as configured: Price: €43.80 Incl. Tax Price: €35.32 vat 0%
Add
Substract

Availability: In stock

Jätevaunu kahdella sangolla helpottaa keittiöroskien lajittelua. Liukuu kevyesti ja on helppo asentaa. Valmistettu Suomessa.
  • helppo asennus kaapin pohjalevyyn
  • sopii kapeaan tilaan, vapaa leveys min. 290 mm
  • tukeva rakenne, maksimikuorma 20 kg
  • kokonaissyvyys kiskoineen 440 mm
Korkealaatuinen jätevaunu kapeaan sopii kapeaankin tilaan. Jätevaunun sangot saatavilla eri väreissä kierrätyksen helpottamiseksi, katso värivaihtoehdot alta. Pakkaus sisältää 2 kpl valitsemasi väristä 11,5 L sankoa (LM 520) sekä asennusruuvit. Asennus on helppoa ja nopeaa: kiinnitys ruuveilla kaapin pohjalevyyn ja vaunu on heti käyttövalmis. Soveltuu tilaan, jonka vapaa leveys min. 290 mm. Jätevaunuun sopii avausmekanismi LM 119 ja kansi LM 521 11,5 L sankoon, jotka voidaan hankkia erikseen lisävarusteena. Avaavan kaaren avulla jätevaunu tulee kaapista automaattisesti ulos ja menee takaisin sisään ovea käytettäessä. Avausmekanismi lisää myös vaunun käyttöikää.

Ergonominen suunnittelu kahvassa mahdollistaa mukavan otteen ja kahva on sopivan ohut, joten se sopii myös pienempiin käsiin. Jätevaunun kiskot on putoamisestetty pituus- ja leveyssuunnassa, joten vaunu toimii ja kulkee kevyesti myös aikojen saatossa. Jätevaunun ihanteellinen rakenne estää kiskojen törmäämisen oveen, joten sekä kiskot että ovi pysyvät ehjinä. Kiskot ovat jopa 25 % perinteisiä liukukiskoja vankemmat ja ohjeellinen maksimikuorma vaunulle on 20 kg.

Valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista: tukeva teräslankarakenne on suunniteltu kestämään pitkään ja jätevaunun muovisangot on valmistettu 100 % kierrätysmuovista. Sankojen likaa hylkivän erikoispinnan ansiosta hajut eivät tartu ja sangot ovat helposti puhdistettavissa. Pienen kokonsa ansiota näitä voi asentaa kaappiin tilan salliessa myös kaksi vierekkäin. Värivaihtoehtoja kaksi: valkoinen ja antrasiitti.
Additional Information
Code 065101
Color White
Sales unit pcs
Width 290 mm
Depth 440 mm
Height 355 mm
Material Epoxy/steelwire, runners steel/nylon
Warranty 5 years