Innovative systems for beautiful homes

Menu
Search
Search Site
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/en/kitchen/other-products/preservation-plastic-products/bucket-10-l-wood-lm-472.html
Key Flag. Manufactured in Finland.

BUCKET 10 l WOOD LM 472

Price €9.40 Incl. Tax Price €7.58 vat 0%
Add
Substract

Availability:In stock

Product Code: 472133
Puukomposiitista Suomessa valmistettu sanko on elintarvikekelpoinen ja kestävän rakenteen ansioista sanko kestää myös kuumaa vettä.
Kotimainen puukomposiitista valmistettu sanko on ympäristötietoinen ja kestävä valinta - saunaan, mökille, syksyn marjaretkiin, siivoukseen, mihin vain! Lisäksi sangon hiilijalanjälki on negatiivinen!

Kestävä rakenne

10 litran sanko on valmistettu elintarvikkeille soveltuvasta puukomposiitista, joka tukee kestävää kehitystä. Sanko on tukeva käytössä ja vahvan seinämärakenteen ansiosta kestää hyvin kuumaakin vettä. Sanko sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Sangossa on tukeva sanka, joten sitä on helppo siirrellä paikasta toiseen.

Saatavilla koko tuoteperhe

Samasta tuoteperheestä löytyvät myös vesikauha ja pesuvati. Voit hankkia kaikki tarvitsemasi saunatarvikkeet yhteensopivina! Sankoon on lisäksi saatavilla kansi LM 473, jonka ansiosta sitä voi käyttää myös säilöntätarkoituksessa.

Materiaali

UPM Formi EcoAce WB40 on uusiutuvaa biokomposiittia, jossa on 40 % puukuitua ja puujätettä ISCC-sertifioidusta polypropeenista. Kun päästöt ja hiilisisältö lasketaan yhteen, nähdään, että materiaali on hiilivarasto, ja yhteenlaskettu hiilijalanjälki on reilusti negatiivinen!

Puukuidut lisäävät merkittävästi polypropeenin jäykkyyttä ja vahvuutta. Lisäksi materiaali vähentää fossiilisten muovien käyttöä. Materiaali on täysin kierrätettävissä (materiaalimerkki 7) ja se voidaan myös polttaa energiajätteenä.

Additional Information
EAN 6417141472131
Sales unit pcs
Weight 0,4 kg
Height 250 mm
Diameter 275 mm
Material Puukomposiitti
Warranty 2 years
Up-sells