Lankakorit 600x350px

Lankakorit ovat ominaisuuksiltaan loistavia, kun haluat tehostaa säilytystilojen käyttöä ja varmistaa, että tavarat pysyvät siististi ojennuksessa. Parhaimmillaan voit optimoida lankakorien avulla tilankäytön niin, ettei kaappeihin jää turhaa hukkatilaa, vaan niiden koko sisusta voidaan hyödyntää tehokkaasti säilytykseen.

Lankakorit sopivat käytettäväksi oikeastaan missä tahansa kodin tilassa: keittiössä, eteisessä, makuu- ja vaatehuoneessa sekä kodinhoito- ja kylpyhuoneessa. Lankakoreja on useita kokoja ja malleja, joita yhdistelemällä on mahdollista luoda juuri itselle sopiva säilytyskokonaisuus. Lankakorit ovat kevyitä ja mukavia käyttää sekä modernin tyylikkäitä ulkoasultaan. Panostamalla hyvin valmistettuihin lankakoreihin saat kestävää säilytystilaa vuosiksi!

Moni välttelee erilaisia koriratkaisuja, sillä mieltää niiden olevan hankalia käyttää ja pelkää esimerkiksi korien putoavan kiskoilta. Lanka ja Muovin useimmat mallit on kuitenkin putoamisestetty sivusuunnassa ja ulos vedettäessä. Toisin sanoen: lankakori ei putoa kiskoiltaan missään vaiheessa, mikä tekee käytöstä mukavaa ja turvallista. Kiskomekanismien toimivuuden ja kestävyyden varmistaa myös korien muotoilu, joka pyyhkäisee oven pois korin tieltä. Näin ovi ei naarmuunnu, eivätkä kiskomekanismit koe turhaa rasitusta.

Kätevät ja tehokkaat lankakorit

Yksi lankakorien ehdottomasti parhaista ominaisuuksista perinteisiin hyllylevyihin verrattuna on se, että korit liukuvat kokonaan ulos kaapista. Näin lankakorin sisällön näkee kokonaisuudessaan saman tien, eikä tavaroita tarvitse kaivella hyllyn perältä. Lankakorit keräävät myös perinteistä hyllylevyä vähemmän pölyä, mikä nopeuttaa kaappien siistinä pitämistä. Tämä ominaisuus on kätevä esimerkiksi keittiössä, kun lankakoreissa säilytetään ruoka-aineita. Säilytys lankakoreissa on ilmavaa, mikä on tärkeää erityisesti vaatteiden kannalta, jotta ne säilyvät raikkaan tuoksuisina.

Korien pohjaverkko on tiheä ja tukeva, minkä vuoksi tavarat pysyvät hyvin korin sisällä. Ulkoasultaan lankakorit ovat tyylikkäitä, erityisesti hopeanharmaalla metallinhohtoisella pinnalla. Lanka ja Muovin korien pinta on käsitelty iskunkestävällä epoksijauhemaalilla, mikä varmistaa lankakorien pitkän iän kovemmassakin käytössä. Lankakoreja on myös mahdollista tuunata omaan käyttöön sopivaksi erilaisilla lisävarusteilla, kuten pohjamatoilla ja tilanjakajilla.

Kiskomekanismeja moneen makuun

Lankakorit soveltuvat käytännössä kaikkiin kaappityyppeihin, niin liukuovellisiin kuin saranallisiinkin. Lanka ja Muovin lankakorien suunnittelussa on panostettu erityisesti jälkiasennettavuuteen, minkä vuoksi uusi lankakori soveltuu todennäköisesti jo olemassa olevan kaapin runkoon. Näin säästät rahaa, kun koko kaapistoa runkoineen ei ole tarpeen uusia.

Ulosvedettäviä lankakoreja on saatavilla useilla eri kiskomekanismeilla:

Kiskomekanismin valinta perustuu pitkälti omaan mieltymykseen ja käyttötarkoitukseen.  Lankakorit ovat standardimitoitettuja, mutta Lanka ja Muovilla niihin on suunniteltu muutaman millimetrin liikkumavara, minkä ansiosta ne mukautuvat automaattisesti käytettävään kaapinrunkoon ilman millintarkkaa asemointia. Kaikki kiskot koreineen on näin todella helppo asentaa!

Hienostuneet, hidastavat lankakorit

Hidastavat lankakorit tarjoavat hienostuneen vaihtoehdon perinteisten lankakorien rinnalle. Kiskomekanismi mahdollistaa sen, että lankakorit ovat itse sulkeutuvia, hidastavia ja kevyesti rullaavia. Toisin sanoen: niitä on erittäin miellyttävä käyttää! Hidastavat lankakorit ovat täysin ulostulevia ja ne voidaan irrottaa kiskoilta pikalukituksella esimerkiksi siivousta varten.

Hidastavat lankakiskot hidastavat lankakorin vauhdin sisään työnnettäessä ja vetäytyvät automaattisesti kaappiin. Tämä toimii erityisen hyvin liukuovikaapistoissa, joissa liukuovi saattaa törmätä koriin, jos se ei ole kokonaan kaapin sisällä. Tyylikkäät peitelistat piilottavat kiskomekanismit ja asennusruuvit, mikä viimeistelee toimivuuden lisäksi myös korien tyylikkään ulkoasun.

Miksi valita lankakori?

Mietitkö vielä miksi valitsisit lankakorin jonkin toisen säilytysratkaisun sijasta? Tässä vielä yhteenveto, miksi Lanka ja Muovin lankakori on vahva kilpailija säilytysratkaisuja mietittäessä:

  • Kestäviä, helppo asentaa ja pitää siistinä
  • Täysin ulosliukuva, näet heti mitä korissa on
  • Korin muotoilu minimoi hukkatilan kaapissa
  • Kori ei putoa kiskoiltaan, eikä naarmuta ovea
  • Välilevyt ja pohjalevyt mahdollistavat tuunauksen
  • Erikokoiset korit tarjoavat yksilöllisen säilytyskokonaisuuden

Kauniin ja toimivan kodin salaisuus on, että kaikilla tavaroilla on oma paikkansa. Lanka ja Muovin järjestelmissä korostuu toiminnallisuus, järkevä tilankäyttö ja kotimaisuus. Me autamme mielellämme sinua suunnittelemaan kotiisi tehokkaasti toimivat säilytysjärjestelmät!