Rullakiskokorit liukuovikaapissa

Meiltä kysytään usein syitä siihen, miksi lankakorit ovat mielestämme lyömätön valinta kodin säilytykseen. Mikä tekee lankakoreista käteviä, kestäviä ja kaikin puolin toimivia? Keräsimme tähän postaukseen muutamia syitä, miksi lankakorit vievät monista muista säilytysjärjestelmistä voiton.

Lankakorien pohjaverkko on tiheä ja tukeva, ja koreja on mahdollista tuunata lisävarusteilla juuri omaan säilytykseen sopivaksi. Lankakorien ulkoasu on ilo silmälle, sillä korit ovat tyyliltään moderneja ja sopivat moneen sisustustyyliin. Värivaihtoehtoina ovat raikas valkoinen ja upea hopeanharmaa metallinhohto. Lanka ja Muovin korien pinta on käsitelty iskunkestävällä epoksijauhemaalilla, mikä varmistaa lankakorien pitkän iän kovemmassakin käytössä.

1.YKSILÖLLISTÄ SÄILYTYSTÄ

Lankakorien yksi parhaista puolista on se, että niistä on mahdollista rakentaa juuri omaan käyttöön sopiva säilytyskokonaisuus ilman irrallisia koreja tai laatikoita, joita perinteisille hyllylevyille tarvitaan jaottelemaan tavarat. Erikokoiset lankakorit sekä lisävarusteet, kuten tilanjakajat ja pohjalevyt, mahdollistavat sen, että mielikuvituksen voi päästää lentoon ja toteuttaa villeimmätkin säilytysunelmat.

Lankakoreja on saatavilla useilla eri kiskomekanismeilla, kuten muovisilla liukulistoilla, muovisilla stop-liukulistoilla (putoamisestetty), kevyesti rullaavilla rullakiskoilla (putoamisestetty) sekä hidastavilla ja itse sulkeutuvilla hidastinkiskoilla (putoamisestetty). Kiskomekanismin valinta perustuu pitkälti omaan mieltymykseen ja käyttötarkoitukseen eli myös tässä asiassa lankakorit mahdollistavat hyvin yksilölliset ratkaisut säilytykseen.

2.EI HUKKATILAA

Lankakorien mitoitus on mietitty niin, ettei kaappeihin jää turhaa hukkatilaa. Lankakorin saa vedettyä kaapista kokonaan ulos, minkä vuoksi pieneenkin koriin saa mahtumaan paljon tavaraa ilman penkomista tai pelkoa, että kaappien perälle hukkuisi tärkeää tavaraa.

Hidastavat lankakorit tuovat ripauksen luksusta perinteisten lankakorien rinnalle. Hidastinkiskolliset lankakorit ovat itse sulkeutuvia, hidastavia ja kevyesti rullaavia. Toisin sanoen: niitä on erittäin miellyttävä käyttää! Hidastavat lankakorit ovat täysin ulostulevia, ja ne voidaan irrottaa kiskoilta pikalukituksella esimerkiksi siivousta varten.

Kaikki lankakorimme ovat standardimitoitettuja, mutta olemme suunnitelleet niihin muutaman millimetrin liikkumavaran, minkä ansiosta ne mukautuvat automaattisesti käytettävään kaapinrunkoon. Korit istuvat paikoillaan napakasti ilman millintarkkaa asemointia. Hyvällä suunnittelulla voit minimoida kaappien sisään muodostuvan hukkatilan lähes täysin.

 

3.HELPPO PUHDISTAA JA KESTÄVÄ KÄYTTÄÄ

Lankakorit ovat todella helppohoitoinen valinta säilytykseen: pöly putoaa korin pohjan läpi kaapin pohjalle, josta se on helppo pyyhkäistä pois. Tämä ominaisuus on kätevä esimerkiksi keittiössä, kun lankakoreissa säilytetään ruoka-aineita. Itse lankakorin voi pyyhkiä puhtaaksi rätillä ja miedolla pesuaineella. Säilytys lankakoreissa on ilmavaa, mikä on tärkeää erityisesti vaatteiden kannalta, jotta ne säilyvät raikkaan tuoksuisina. Perinteiset hyllylevyt keräävät nurkkiinsa likaa ja pölyä, joka on vaivalloista puhdistaa hylly kerrallaan. 

Laadukkaasti valmistetut lankakorit kestävät elämää pitkään ilman, että koreja täytyy erityisemmin varoa tai käsitellä silkkihansikkain. Laadukkaat pinnoitteet ja tukevasti toteutettu valmistus varmistavat, että lankakorit elävät perheesi mukana pitkään elämäntilanteesta toiseen.

Lankakorit soveltuvat käytännössä kaikkiin kaappityyppeihin, niin liukuovellisiin kuin saranallisiinkin. Olemme panosteet korien suunnittelussa ja mitoituksessa erityisesti jälkiasennettavuuteen, joten olemassaolevien kaappien sisukset on helppo laittaa uuteen uskoon nopeasti. Säästät selvää rahaa, kun kaappien runko-osia ei tarvitse lähteä uusimaan.

Lankakorit sopivat kaikkiin kodin tiloihin aina varastosta keittiöön ja kylpyhuoneesta vaatehuoneeseen. Useat koko- ja kiskovaihtoehdot sekä uniikit säilytystuotteet varmistavat, että löydät juuri sopivat ratkaisut omaan kotiisi. Lankakorit ovat kevyitä, kauniita ja miellyttäviä käyttää!

-- 

Haaveiletko kodin säilytysjärjestelmien uudistuksesta tai haluaisitko vinkkejä säilytysongelmien ratkaisuun? Ammattilaisemme auttavat mielellään pohtimaan parhaat ja pitkäikäiset ratkaisut kotisi säilytykseen!

 

NÄILLÄ TUOTTEILLA ONNISTUT: 

Lankakorit hidastinkiskoilla >> https://www.lankajamuovi.fi/sailytystilat/ulosliukuvat-lankakorit/hidastinkiskoilla.html

Lankakorit rullakiskoilla >> https://www.lankajamuovi.fi/sailytystilat/ulosliukuvat-lankakorit/rullakiskoilla.html

Ulosliukuvat säilytys- ja ripustustasot >> https://www.lankajamuovi.fi/sailytystilat/ulosliukuvat-sailytys-ja-ripustustasot.html