Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.lankajamuovi.fi/blogi

4 nimike(ttä)

tuotetta sivulla
Nouseva

Opiskelijan eteinen

Syksyn saapuessa muuttokuormat liikkuvat ympäri Suomea, kun opiskelijat asettuvat lukuvuotta varten uusiin koteihin. Joillekin homma on jo tuttua kauraa, mutta toiset itsenäistyvät ensimmäistä kertaa vanhemmistaan. Voisi kuitenkin sanoa, että kaikilla opiskelijoilla on yhteinen ongelma: opiskelija-asuntoja harvoin on siunattu ylimääräisillä neliöillä, eivätkä niiden säilytysjärjestelmät huimaa päätä. Useimmille opiskelija-asunto on yksiö, kaverin kanssa jaettu kaksio tai soluasunto, jossa omaa tilaa on vain huoneen verran. Millaiset säilytysratkaisut toimivat opiskelijan tarpeisiin? Kuinka hyödyntää opiskelijakodin säilytystilat niin, että tilaa jää myös elämiseen?

Lue lisää »

Kesä

Kesämökkejä on laidasta laitaan, alkeellisista mummonmökeistä luksushuviloihin. Yhteistä kaikille mökeille on kuitenkin se, että kun säilytysratkaisut on mietitty toimiviksi, on loma-asuminen astetta mukavampaa. Monille  mökki on kesäloman ykköskoti, minkä vuoksi tavaraa ja tarvikkeita tulee kannettua mökille paljonkin. Etenkin lapsiperheissä tavaran määrä korostuu. Jos säilytysratkaisut eivät ole kunnossa, on mökki pian kaaoksen vallassa, kun tavarat leviävät minne sattuu.

Lue lisää »

Mielenrauhaa ja lisää tilaa kesän juhliin

Kesän juhlasesonki lähestyy ja pian juhlitaan valmistujaisia, häitä ja rippijuhlia Suomen suvessa! Monelle juhlasesonki tarkoittaa ilon ja juhlallisuuksien lisäksi myös kovaa stressiä siivouksesta. Kaapit halutaan ojennukseen ja kaikki paikat kuurattua, jotta koti on mahdollisimman kiiltävässä edustuskunnossa vieraita varten. Kuulostaako tutulta?

Lue lisää »

Kaappien kevätsiivous

5.4.2017 13.12

Kaappien kevätsiivous

Pursuilevatko kaapit tavaraa tai onko koti yhtä kaaosta? Ahdistaako ajatus kevätsiivouksesta? Ovatko järjestelmällinen säilytys ja siisteys sinulle utopiaa?

Paras vinkki säilytykseen on yrittää olla keräämättä liikaa turhaa tavaraa kaappeja täyttämään, mutta niin käy monesti, eikä siisti säilytys ota onnistuakseen. Toimiva säilytysjärjestelmä voi onneksi pelastaa paljon ja saada suurenkin tavaramäärän siistiin järjestykseen. Mutta kuinka päästä alkuun ja saada oman kodin säilytys astetta siistimmäksi?

Lue lisää »

4 nimike(ttä)

tuotetta sivulla
Nouseva

Back to top